سیگنال طلا - Xauusd's signal

2 لایک کرده

درود بر شما، من نظرم روی صعود قیمت هست دیشب یه لیمیت گذاشتم و از دیشب توی بای بودم. موفق باشید

5 لایک کرده

اگر 810 رو رد کرد نگهش دارین تا 825 میره

3 لایک کرده

پوزیشن اصلی روز با مارجین اصلی استاپ بشه دیگه تریدی ندارم

3 لایک کرده

خسته نباشی اقا کاظم

2 لایک کرده

بعضی مواقع چارت بی رحمه

3 لایک کرده

اصلا سود و ضرر مهم نیس مهم اجرای صددرصد درست پلن معاملاتی هست…

2 لایک کرده

اجرای کامل و درست پلن معاملاتی از سود و ضرر معامله مهم تره، هر معامله ما تو مارکت چه سود بشه چه ضرر به ما آموزشی میده هر ضرر هم هزینه آموزش محسوب میشه. همچنین نظر هر فرد قابل احترامه

2 لایک کرده

بله ولی در زمان محدودیت اینترنت و نداشتن اخبار کار اشتباهی هست به نظر من مثلا ساعت ۴.۱۵ اعلام شدس که تنگه هرمز باز شده و نفت سقوط کرد و مارکت تحت تاثیر قرار گرفت اقا کاظم هم اگه میدونست ۳ تا استاپ نمیخورد

2 لایک کرده

آقا کاظم اشتباهش این بود که اصرار داشت امروز سل بگیره و 4 تا سل هم گرفته بود آخرین معامله اش هم باز سل بود. باید منعطف باشیم ببینیم بازار میخواد چیکارکنه همراهیش کنیم غیر از این باشه استاپ میشیم البته اینکه دسترسی به اخبار هم نداریم بی تاثیر نیست و شماهم درست میگید

2 لایک کرده

اخبار فقط سرعت کندلهارو بیشتر کرد وگرنه فرم کندلهای یکساعته گواه صعود میدادن …اونم پرقدرت نه ضعیف

2 لایک کرده

طبق استراتژی که من باهاش ترید میکنم هم روی بای بودم منتهی به نظرم تو کانال سیگنال نباید هی نظر مخالف داد وگرنه منم نظر شمارو داشتم حقیقتش

2 لایک کرده

حرف درستیه.قبول دارم.من ازاین بابت از دوستمون عذرمیخام ولی نیتم خیر بود …چون من خودم توهمین کامیونیتی تاپیک دارم رو طلا اگه کسی نظر مخالف بده ناراحت نمیشم براهمین گفتم

3 لایک کرده

به نظر من کامیونیتی به این سمت خیلی باحال تره همین امثال اقا کاظم شما بیاید و سیگنال بگید و دلیل ورودتون بگید خیلی به پیشرفت یکی مثل خود من کمک میکنه

3 لایک کرده

موافقم …اینکه زاویه دید متفاوت دیگران و دلیلاشونو ببینی خیلی کمک میکنه به کم کردن اشتباهات خودمون و اچارکشی کردن استراتژیمون حتی

4 لایک کرده

دوست عزیز(Ah..) فارغ از استراتژیت شما قبل ساعت 4 کی و کجا متوجه شدی روی buy قدرت بیشتره؟؟؟

2 لایک کرده

من خودم چون دیدم در LTR1h(اخرین تریدینگ رنج یکساعته) در منطقه پریمیوم بود و توی این منطقه choch1h زده بود تحلیلم این بود داره میره برای قیمتهای بالاتر اونم پرقدرت …هرچند من خودم تو معامله امروزم اگه ببینی توی اصلاح معامله گرفتم که با RR1:2 انداختم بیرون

2 لایک کرده

اتفاقا بای امروز یکی از تمیز ترین ستاپ های ممکن بود

کندل دیلی دیروز داخل رنج روز قبل کلوز کرده بود کندل امروز با وارد شدن به گپ روزانه لو کندل دیروز رو ایندیسمت کرده و داخل تایم فریم ۵ دقیقه استراکچر شیفت رخ داده بود اینجا من با فیبو اصلاحی نقطه ورود میگیرم که به نقطه طلایی فیبو اصلاحی واکنش نشون داده بود نحوه شکل گیری کندل های ساعتی هم خبر از رشد قیمت میدادن

امیدوارم توضیحاتم متوجه شده باشید

3 لایک کرده

توضیحت خوب بود دمتگرم فقط دوتا سوال

ایندیسمت یعنی نقدینگیشو برداشته و برگشته؟؟؟

و

استراکچر شیفت یعنی چی؟؟؟

2 لایک کرده

میدونی من تجربی بلدم اصطلاحات رو یاد ندارم براهمین میپرسم

2 لایک کرده