1 دقیقه اصلاحی بخواد داشته باشه تا 4677 الی 4675
این روزا بیشتر باید اسکلپی بزنیم یک به دو سه خارج بشیم
من بیشتر به سل فکر میکنم تا بای
گرچه اسکلپ میشه پایین بالا گرفتش
4644 لو رو بزنه راحت تر میشه بای زد اگرنه پولبک هارو سل میزنم
4673 میشه کف شروع سیکل 5 دقیقه پایینتر نباید بیاد باید دید
سیکل رو درست تشخیص دادی اما حواست باشه اینجوری که hft سل داریم حواست باشه شاید لو رو ی شدو بزنه بعد حرکت کنه
لو رو بزنه من بیشتر به بای زدن علاقه دارم پیپ ویلو بیشتری میده بهمون
کف هفته قبل تارگته احتمالا
4,644.321
سقف دقیق هنوز نخورده یه 20 پیپ تا 4699 فاصله مونده اون تارگت حداقلی است که باید زده بشه
درسته البته مال این روزا نیست الان یک سال و نیمه از سر کار اومدن ترامپ دستکاری توی بازار چندین برابر شده
مخصوصا با کندل های روزانه ای که درست کردن ما توی یک ماه اینده هم باز شگفتی هایی خواهیم داشت
سلام دوستان عزیز ، آپدیت نقاط پیوت اصلی برای سل در روند نزولی که فکر میکنم باشه ، شایدم اشتباه میکنم ! الان یک موج صعودی کوتاه مدتی اون پایین ایجاد کرده احتمالا قیمت برسونه به پیوتها اگر رسید و اون بالا موج نزولی ایجاد و تثبیت داد همونو میگیرم وین ریتش بالای 90 درصد میشه
سیکل 5 دقیقه تکمیل شد
و من انتظار برگشت روند رو دارم
تارگت اول 4757
اولین نقطه پیوت برای سل میتونه همین 4711 باشه ولی هرچقدر بره بالاتر به نقاط 4739 و 4749 و 4760 برسه برای سل بهتره سودش از اونطرف تا کف اول هفتکی 4525 خیلی زیاد میشه
سل 4715 برام گرفته رفته تو سود ، البته اینو ریسکی گرفتم باید صبر کنم تا موج نزولی کوتاه مدتی ایجاد و تثبیت کنه اون دیگه عالیه برای همین این پوزیشن ریسکی فعلا ریسک فری میکنم چون پشت سر قیمت موج صعودی کوتاه مدتی ایجاد شده احتمال داره بخواد بره سراغ پیوتهای بالاتر
واقعا حیفه اینترنت قطعه دسترسی به بروکر نداریم مگر نه این پوزیشنهای از دوشنبه تا امروز همگی خوراک بودن حسابش کنید قطعی اینترنت روزانه چقدرداره بهمون ضرر میزنه ؟