استاپ شد؟ یا اوردرتون رو برداشتید؟
استاپ خوردم
ول دیدگاه سل دارم همچنان این سری صبر میکنم
شما خودت استادی ولی بنظرم اگر از نقاط پیوت پوزیشن بگیری خیلی بهتره ، اینجایی که وارد شدی موقعیت خوبی نبود
تایم 15 عجب ریورسی شده
بخواد تایم 1 دقیقه برگرده عحیب میشه
به نظرم منطقه سل 4732 هست ولی بهتره صبر کنیم
5 دقیقه تارگت 4757
دیگه بخواد بریزه تا کف میریزه ولی نه به سرعت شاید تا فردا بکشه بازی در بیاره
تا 4693 _4696احتمالا بریزه ولی اینکه پایین تر بریزه یا نه
خواهیم دید چه می شود
اصلاح طلا بخاطر پدافند توی تهران بود.
با اصلاح طلا نفت به 107 دلار رسید
اسراییل گفت ما نزدیم
ایران گفت تست پدافند بوده
ایران گفته بزنید اینرنت عرب ها رو کابلشو قطع میکنم
یعنی دیگی برای ما نجوشه سر سگ توش بجوشه
حمایت قبلی تایم یکساعته دیگه شکسته الان یا حمایت جدید میسازه یک اصلاح دیگه برای اندازه گیری طول شدو میده بعدش بالا میاد یا اینکه مجدد این حمایت جدید هم میشکنه
خدا کنه برات بگیره ، 4717 یک پیوت مقاومتی دارم میبینم ولی پیوتهای مقاومتی اصلیش از پرریسک به کم ریسک عددهای 4731 و 4738 و 4752 و 4762 و 4782 شدن
سلام دوست عزیز من فقط روی طلا بای میزنم این هم جزو پلن معاملاتی من هست من اصلا اگر طلا بریزه هر جا دلش خواست بره کاری باهاش ندارم این جزو قانون من هست
من قبلا سل میزدم وقتی ژورنال را برسی کردم دیدم هرچی ضرر دادم روی معامله سل بوده
اره با این روند بلند مدت که کار میکنید باید هم همیشه دنبال بای طلای همیشه صعودی باشید ، این ریزشش بزرگی هم که داد فکر کنم بخاطر اون سقف عجیبی بود که زد ، کاشکی از 4100 بای اش گرفته باشی اگر هم نگرفتید بنظرم از 4230 بتونه موقعیت ورود بای بلند مدتی خیلی خوبی بده
شما که بلند مدتی کار میکنید یک نیم نگاهی هم به چارت داوجونز یا نزدک بندازید ، اونم تقریبا مثل طلا کف و سقف های هفتگی و ماهانه خیلی معتبری داره از اونهاس که میشه نقطه زنی کردو حتی چندماهی پوزیشن نگه داشت ، هم سل های عالی داره هم بای های فوق العاده سودده
رد پای واتساپ اینجا هم دیده میشه
باکس خاکستری که مشخص کردم کفش میریم بای ولی با تریگر
لیمیت گذاشتن ریسکیه مثل دیروز نیس
استاپت زده میشه در سیکل صعودی دقیقا باید 4699 زده بشه