همه دوستان دم از سل میزنند ولی ستاپ من بای میده . تا یار که را خواهد و میلش به که باشد .
تهران طوفان شد نتا رفت ![]()
حسن آقا بازار کارش همینه همرو بسمت چیزی که دوست دارن اتفاق بیوفته سوق بده بعد برگرده استاپ بزنه
تو همین سایکل که همه منتظر بودن سل بره و قیمت بریزه 6 تارگت رو با دقت میلیمتری زدم.
باید به مارکت و تمایلات مارکت احترام بزاریم
لذا همه می توانند تحلیلگر باشند ولاکن نمی توانند تریدر باشند چون بر روی سراب ذهنی بیشتر حساب باز می کنند تا تمایلات مارکت
البته علی آقا اگه ناراحت نمیشید خدمت شما عرض کنم که این ادبیات در این تاپیک خیلی پسندیده نیست . خیلی از دوستان در این گروه معامله گرهای حرفه ای هستند و لطف میکنند و معاملات خودشون که موفق و یا حتی ناموفق هست با دلیل در گروه ارائه میکنند ولی کسی رو سرزنش نمیکنند . ما چکار داریم که تریدها بر چه اساسی معامله میکنند . استراتژی دارند یا ندارند و یا حتی با تمایلات مارکت معامله میکنند . روشهایی هم هست که با سکه انداختن معامله میشه و سود آور هست . مهم اینه که سود آور باشند . ارادتمند
من کسی را سرزنش نکردم ! دیدمو نسبت به سایکل امروز مطرح کردم که در بازار چطور میتواند باشد !
خیلی سریع هم پاسخ دادم که فکر نکنین که رفتم فکر کردم که چی بگم ! نه !
بنده کاملا دیدمو نسبت به سایکلی که در چارت اتفاق میوفته رو مینویسم !
هیچ دلیلی نمیبینم برای دوستان حرفه ای سرزنشی بنویسم ! یا خللی در دید آنها داشته باشم ! همه سروران بنده هستند و ازشون یاد میگیرم
اره، توبیت، البنک، بیت یونیکس
شاید توی اون کلمه همه شخص بزرگترین تریدر دنیا هم نظر سل داشته که بنده بای زدم این قدرت ژورنال و استراتژی معاملاتی بنده هست که اگر کسی دوست ندارد می تواند بگوید و من میتوانم اینجا فعالیت نکنم !
من با اخلاق شما آشنا هستم و میدانم روح لطیف و حساسی دارید . نقاشی های زیبای شما را هم دیده ام . میدانم که هدفتان راهنمایی و ارائه تجربیات بوده . همین
منم موافقم باید با بازار جلو بریم
البته یکی مثل شما تو تایم 1 دقیقه ترید میکنه یکی هم تو 1 ساعته
منم بین 5 دقیقه و 1 دقیقه شیفت میکنم
ولی 5 دقیقه رو بیشتر میپسندم
ولی خدایی قدرت اسکلپ شما خیلی بالاست
سورس آموزشی اگه دارید معرفی کنید
من کوچیک شما و این جمع بسیار بزرگ هستم . خواستم سوء تفاهم پیش نیاد توضیح دادم
![]()
ما چکار داریم که تریدها بر چه اساسی معامله میکنند .
با احترام به نظرهای همگی، یاد این گفتهٔ مشهور افتادم «زندگی کن و بذار بقیه هم زندگیشون رو بکنن» (live and let others live)، در فرهنگ خودمون هم هست که «مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن // که در شریعت ما غیر این گناهی نیست».
علی آقا این چارت با چه پلت فرمیه ؟
بنده از دیدگاه دکتر اناری استفاده کردم 5 سال پیش و دیدگاه ایشون رو در خودم توسعه دادم شاید اسمشو هیچکسی نشیده ولی بنده دست بوس دیدگاه ایشونم ومتاسفانه با ایشون در ارتباط نیستم
اما به زمان خودش خوب از دید ایشون تونستم نسبت به مارکت بهرمند بشم و توسعه دادم و همونو برای خودم برنامه نویسی کردم ، قضیه اینه، و همچنان درحال توسعه دادن هستم ( ساختارم ثابته )
اینم یادم رف بگم قابل توجه هست که در { یکسال اول اینترنتی یاد گرفتم } ولی پوچ ترین دوره معامله گریمه و بنظر خودم از لحاظ یادگیری صفره اون دوره !
حسن جان این چارت mt5 هست
اره اینم ممکنه راستش
نمیدونم منم گیجم الان که چیکار کنم
اون بای رو بستی و سل گرفتی؟