فقط معاملات و تحلیل xauusd

اگه همه ی کارو با مغز خالی انجام میدین یدونه ترید در روز کافیه .نهایت ریورسال میشه دوتا جمع صحبتم اینه

اگه ابزار دارین پس همشو تریدر تصمیم نمیگیره ابزارش هست که تصمیم میگیره . و منم همشو خودم تصمیم نمیگیرم بلکه با دریافت اطلاعات از ابزارم تصمیم میگیرم ، شاید درک این موضوع برای تریدر های قدیمی سخت باشه . و کاملا قابل درک هست از سوی بنده .

طرز فکر ها،تحلیلات،معامله گری ها فرق داره ،هرکسی پلن خودش براش قابل درک هست چون با خودشناسی از خودش اون رو طراحی کرده.

من بشخصه زیاد دوست ندارم اتوماتیک و رباتیک معامله کنم و سعی میکنم خییلی کم از ابزار استفاده کنم. برام لذت بخشه خودم معامله کنم ازینکار لذت میبرم. طبیعیه همه مثل هم نباشیم! واقعا اگه یه روز بی نیاز از پول باشم باز هم ترید میکنم. :man_shrugging:

برایند اخر ماه مهمه

یک تریدر مثلا از ۱۰۰ تا ترید ۶۰ تا ضرر ۴۰ تاش سود.
با RR2 میشه سوده بود
ما که نمیدونیم هر معامله نتیجش چی هست تا وقتی تیپی یا استاپ نزنه
اما ممکنه یه هفته هروز پشت سر هم ضرر کنیم
اینجا همون اورتریده میاد میگه بزار ضررامو جبران کنم

مهم همون براینده حالا این اپشن هم واقعا عالیه
اما مهمترین قانونش اینه که بکشیم کنار

از فردا انجام میدم اینکارو
به مدت یک ماه برایندمو با ماه قبل در نظر میگیرم
نتیجشم میگم :green_heart:

سید جان باید عرض کنم بازار مالی یک مکان بی در پیکر نیست ولی بی انتهاست بسیار بسیار بی انتهاست

.

هر معامله گری فقط به امید مثبت بودن هر روز تلاش میکنه بقیه کارایی که میکنه صرفا برای تحلیل این مثبت بودنه .

حالا این رفته رفته بزرگ میشه . باگ هاشم همچنین بزرگ میشه . باید معامله گر هر ماه دنبال باگ هاش باشه که از ماه قبل جلو بزنه . مگر نه ممکنه تارگتی که امروز زدیم فردا پس بدیم و کاملا ممکنه . من توش هیچ شکی ندارم

دلیل سوال پرسیدنم همین تفاوت دیدگاه ها بود، برام جالب بود نظر همه رو بدونم.(اینی که میخواستم یکم صحبت کنم هم بی تاثیر نبود)

دمتون گرم جواب دادید. :folded_hands:

امیدوارم تونسته باشه به کسی کمک کنه

کمکت امروز اون تصویر بالا بود که امروز فرستادی
خیلی کمک کرد به من اون تصویر :green_heart:

من واقعا برام مهم نیست سودی که امروز گرفتمو فردا پس بدم! اگه از اون ضرر درس بگیرم و تجربه کسب کنم.

دیدگاه من از این بازار یکم متفاوته. من دوست دارم کنار این بازار خودمم رشد کنم و بزرگ بشم. این بازار بهترین مربی خودشناسیه اگه درکش کنیم و بفهمیمش. حیفه بی نصیب باشیم :wink:

سید جان کامنت اینو بخون

ببین چی اینو باز کرده همین الانه!

الان وظیفه من جز مدیریت چیه ؟

شب همگی بخیر دوستان. :new_moon:
تایم لالا رسیده

موضوع تاپیکو زیادی پرت کردم. از همه عذر میخوام.

الان امیر با دمپایی میاد بالا سرم

لالا کن متین جان

شبت بخیر

سید جان من یه ابزار بازی درست کردم دارم با بازار بازی میکنم گاهی خسته می شم گاهی فولم و امیدوارم هیچکس با بازار بازی نکنه چون لیکوئید میشه . پلن و ژورنال و بک تست هست که نهایتا دید بهتر رو میده کافی نیست اما قابل درک تر میکنه . منم برم بخوابم شب روتون بخیر شادی

امیدوارم اگه کم کاستی یا حرف اضافی از من صورت گرفته بزرگانم ببخشند :heart: :tulip:

ایشالا به نتیجه هایی که توی ذهنتون هست به زودی برسید

شبتون بخیر :rose:

آفرین

(۲۰کاراکتر)

آموزش ستاپ های معاملاتی پرایس اکشن

price action trading book.pdf (1.7 مگابایت)

می خواستم بخوام یه تاپیک دیدم خوابم پرید گفتم همینجا اعلام کنم . بعد بخوابم .

اگه برنامه نویسی بلد باشید می تونید با روحیات خودتون ربات برای دید خودتون بنویسید ( احساس ، ری اکشن ، سرعت ، امنیت ، محافظت ، ریسک ، فرار ، ایستادن ، و انواع رفتار های خودتون رو به زبان برنامه بنویسید و در تست ها ببینید که در انواع شرایط ها بتونید تشخیص بدید در رخ داد ها چه واکنشی دارند و این موضوع : ( حدقل 4 سال زمان میبره توسعه بدید { ولی شدنیه } دمو رو گذاشتن { با تجربه واقعی در بخش IDE زبان بنویسید } اگر یک توسعه دهنده هستید .) ، اگر به هردلیلی از ربات کسی استفاده کردید و کیفتون دان شد ( حتی خوده من ) ( که میمیرم ولی به کسی نمیدم ) ( مگر اینکه بهم حمله بشه ) ، برای دان شدن کیفتون غمگین نشید . هیچکس نمیاد چیزی که میدونه برای کار درست ساخته شده رو به عموم بده : چون میدونه { میتونن برای کار غلط استفاده کنن } ) . پس اونم رایگان ، پس حتما یه باگ بهش دادن که شاید مث زامبی عمل کنه .
.

اگر توسعه دهنده نیستید :

مثل انسانی که هر روز بیدار میشود ، هر روز 1 یا 2 با در سطح ها بیدار شوید و ترید بزنین و با پلن و با قدرت تحلیل خدادادی و تست های هفتگیه قیمت بر اساس واکنش ها ( استراتژی بچینید و سود کسب کنید و ببندید ، برید زندگی کنید ، ترید رو ساختن فری تایم باشیم .

و اگه خدا عمری بده تمام این مثال رو مینویسم که بدونید بعد از یه مدتی منم میرم دنبال فری تایمم ، هنر ، طبیعت ، زندگیم .

مثل همه .

و بنده مفتخرم که در کشورم انسان هایی با دید بزرگ زاده شدند که بتونم ازشون یاد بگیرم بنظرم اینها برای خدا و رسیدن به خدا زندگی می کنند .

.

شب خوبی داشته باشید :heart: :tulip:

استاپتون خورد تو معامله اخر؟

نه منتظرم مارکت بزنه

و طبق چیزی که انتظار دارم و بالا هم گفتم ممکنه و باعثه تایید اوت هست

در نقطه 140 پیپ اوت کنه .

این به این منزله که ژورنال کامله از لحاظ داده ای . و نقطه ورود و خروج رو اگه ارزیابی کنید 140 رو مشاهده می کنید هم در این معامله و هم در معاملات بالا .

اینو برای دوستانی که میخواستن بدونن دلیل اوت و استاپ دقیقم کجاست ! .و ستاپ طبق استراتژی باید به رفتار مارکت احترام بزاره و تمام . تا روز های آینده تا ببینم 1 از نقطه 4450 رو کجا خارج کنم .

تا روز های آینده :tulip: :saluting_face:

تحلیلی که انجام دادم اکثریت تایم ها سل میداد فقط تایم ۱۵ دقیقه بای میده بقیه سل رو تایید کردن منم در جهت بیشترین احتمال سلر شدم ورود هم تایم یک دقیقه از جایی که اسپایک به روند تبدیل شده وارد شدم معامله روند محور هست ریوارد هم با نگاه کرده به کندل ها بزرگ و کوچیک میشه ریوارد رو خود بازار تعین میکنه برام تصویر معامله