ترید با گوشی !؟ سالی یک ماه فک کنم سود ده باشه نه ؟ همون بهتره بزاری بالا کمد ![]()
شما پس مجاز به 20 الی 35 معامله در روز هستین ؟ و این تعداد بنظرتون اور ترید نیست؟
اره یا سیستم تحلیل میکنم با گوشیم وصل نیشم به بروکرم و معامله میکنم
فک کنم منظورتون 20 تا 35 پیپ بوده
Overtrading بیشتر میگن بخاطر خرید و فروش بیش از اندازه و افراطی و غیر عاقلانه است .(توضیح کوتاه)
Overtrading بیشتر بخاطر اون احساس شور یا جو مارکت هست که معامله گر محرک راهش رو یادش میره و چندین و چند معامله بدون سنجیدن میگیره.
این میتونه ریسک رو افزایش بده توی معاملاتمون و بازدهی کمتری بده .
من خودم یک مدت درگیر بودم و عجیب سود میکردم و ازش دست نمیکشیدم روز به روز معاملات بیشتر و این بازدهی سودم کمتر رو کمتر میکرد .
اول اینکه سعی میکردم هر روز این استراتژی رو کمتر کنم و یک دفعه ایی ازش فرار نکنم (مثال ده تا معامله در روز ، روز بعد میکردم نه تا بعدی هفتا و همینطور کاهش)
دوم اینکه قانون میذاشتم برای خودم و اگر اجرا نمیکردم تنبیه میشدم و این تنبیه به معنای آگاه شدن من بود و اگر اجرا نمیشد استراتژی دو روز حق معامله نداشتم .
سوم اینکه وقتی این اتفاق میوفته که معامله گر بنظر بنده در مارکت بخواد سو استفاده کنه ( یعنی از هر جهت ،هر روند بخواد پوزیشن بگیره و منتظر شود هم باشه با این حال که ضرر بیشتر در راهه)
سه اصل برای من در ترید(نمیدونم چرا این ایموجی اومد)![]()
تعادل
تعامل
تأمل
تعادل رو در انجام پوزیشن انجام بده مثلا دو ضرر ،ترید روز تمام یا سه پوزیشن تا پنج تا در روز تمام (بستگی به فرد داره)
تعامل رو با چارت انجام بده ،باهاش سازش کن و همراهی رو یاد بگیر (خودم بعضی اوقات فکر میکنم چارت طلا مثل یک ادمه که داره با کندل ها باهام حرف میزنه)
تأمل که همون صبور بودن هست ،صبر هست که تمام ترید بنظر من بهش بستگی داره و میتونه ترید رو برای بشخصه من ضرر ده کنه یا سودده (چون آدم عجولی هستم)
کوچیک و شاگردتون هستم و جسارت میکنم که میگم بنظرم مثل من قانون بزارید و خودتون رو تنبیه(آگاه) کنید با کارا تون و جلوی این روند رو با کار هایی بگیرید ،اون کار ها بستگی به خودتون داره و خودشناسیتون
سلام و عرض ادب . ای کاش از سر کنجکاوی هم که بود درست ویدیو رو میدید و توضیحاتی بنده رو دوست عزیز . به هر حال موفق باشید .
توضیح قشنگی بود مخصوصا
تعادل-تعامل-تامل
کلا تعداد معاملاتتون بین سه تا پنج تاس؟ اگه یه روز 5 تا ترید کردید و هر 5 تا سود شد دیگه معامله نمیکنید؟
بله در هر معامله دو پوزیشن هست(برای ریسک فری معامله)
اگر هم پنج تا کاملا سود بشن ترید روز برای من تموم هست ، گاهی اوقات به من در دو معامله سود پنج معامله رو میده و من اون زمان هم ترید رو متوقف میکنم ،پای چارت هستم و نگاه و تحلیل میکنم اما ترید تمومه .
اگر اینجوری نباشه میشم همون آش و همون کاسه
بنظر من گفتم overtrading یعنی سو استفاده از خودت و چارت و سازش نکردن بازم با خودت و چارت چون هیچ کس در این روند آسیب نمیزنه جز خودت و بالانست.
بنظر من منظور از اور ترید تو ضرره. تعداد ضرر مشخص باید داشته باشیم. من خودم 2 استاپ در روز مجازم. ولی تعداد مشخصی معامله سود ده ندارم. بستگی داره چقد چارتو بفهمم. تا زمانی که چارت و حرکتو بفهمم و خسته نشم و 2 تا استاپ نخورم معامله میکنم…
بنظرم تو تعداد معاملات موفق نباید سختگیری کرد و حد گذاشت
خوشحالم سید جان این سوال رو پرسیدن
خودم چند روزه اورترید میکنم
البته بخاطر بالانس کمه و چون چشمم سود بیشتر دیده شرطی شده و الان با این سرمایه کمی اذیت میکنه منو
ولی کار اشتباهیه و نتیجشم دیدم این هفته😂
دقیقا من همین نظرو دارم اما تو دراز مدت انجام ندادم
سید جان برایندش در طولانی مدت چطوره؟
سید جان
بعد از 6 سال ترید و 4 سال برنامه نویسیه ستاپ های پیچیده XAUUSD بله تونستم به تعداد 20 الی 35 معامله متغییر در روز رو برسم نه فقط با مغز خودم بلکه نیمه اوتوماتیک هست شاید ذهنم آماده نیست ولی برنامه ام ستاپ رو اوتوماتیک اجرا کرد و من اینجا وظیفه دارم متوجه این ری اکشن و اکشن ها باشم و و امیدوارم قابل درک باشه .
و همیشه در تعادل ، تعادل و تعامل بقول مانای گرامی
و این قضیه در ژورنالم ثبت میشه و هر ماه دوباره چک میکنم فرایند ذهنیم اگه آماده نبود دوباره بسیار پایین میاد .
وقتی 2 تا استاپتو رعایت کنی و نشه 3 تا. و اینکه خودتو واقعا بشناسی و بدونی کی خسته شدی و نمیفهمی. برآیند مطمعن باش مثبته
دقیقا شاید بعضی دوستان یکی رو هم به سختی هندل کنن
بله، حرف شما متین و درست ولی من وقتی خسته بشم و سود کنم وسوسه میشم ریسک زیادی انجام بدم و اون سودم از بین بره پس برای همین برای خودم در شود هم قانون گذاشتم ولی یکسری افراد مثل شما هیچ ایرادی نمیبینن در خودشون و در سود کردن هیچ قانونی ندارن
عالیه. اینکه خودتونو شناختید و میدونید در چه مواقعی چکاری انجام میدید و مدیریت کردید خیلی خوبه. ![]()
اگه بطور ربات تور باشه بنظرم خیلی روش خوبیه
از هر ثانیه میشه پول دراورد
اگه واقعا بعد از دوتا استاپ بکشیم کنار
دقیقا اگه بعد از دوتا استاپ بکشیم کنار ![]()
بعضی روزها بوده ذهنم آماده بوده 15 تا معامله هم کردم ولی بعضی روزا چارتو باز کردم تا عصر پای چارت بودم ولی یدونه معامله هم نکردم.