فقط معاملات و تحلیل xauusd

به امید سود بیشتر

صبح بخیر. اولین معاملهٔ صبحگاهی من. فعلا کمی نگران ۴۴۷۵‌م.

تا حالا یک برداشت سود میانی داشتم و یه افزایش حجم. برحسب شرایط ممکنه هدف میانی رو تغییر بدم یا معامله رو زودتر ببندم.

پی‌نوشت: معامله در ساعت ۵:۵۶ با trailing stop بسته شد. سود معامله (مجموع سود زیر معامله‌ها) ۲۸۹۶ پیپ.

داشتم با انتخاب تصادفی نرم‌افزار آهنگ گوش می‌دادم که این اومد. یه عاشقانهٔ آروم و پر احساس از یه صدای استثنایی که تو این سپیده‌دم قشنگ آرامش داد به کار من. گفتم شاید بد نباشه شریک بشم این آرامش با دیگران. عنوان ترانه رو در فارسی شاید بشه به «جانْ و جهانِ من» برگردوند.

متن آهنگ

معاملهٔ بعدی من.

:police_car_light: BREAKING: :india: India’s central bank likely sold $12 billion #GOLD reserve in just two weeks to support the rupee :police_car_light:

دوستان چرا بجای تحلیل فقط در این تاپیک صحبت است و نمایش معاملات انجام شده . من حتی یک تحلیل روزانه نمی بینیم خیلی کیفیت تاپیک پایین امده کمی تغییر رویه تاپیک را جداب تر میکند

today just sell

آپدیت:

:wink: چه شارپی ریخت

دوست عزیز، ممنون از بازخورد. خیلی خوبه که اینجا فضای امنی‌ه که افراد می‌تونن نظر و احساس‌شون رو بی دغدغهٔ قضاوت‌شدن ابراز کنن.

عنوان تاپیک «فقط معاملات و تحلیل xauusd»‌ه که یعنی گذاشتن صرف معامله‌ها کاملا در راستای هدف تاپیک‌ه. فعالیت افراد در اینجا بی‌ مزد و منت‌ه و دوستان، در صورت تمایل، دانش و مهارت زحمت‌کشیدهٔ خودشون رو در اختیار دیگران می‌ذارن. این تاپیک آموزشی نیست و خیلی از افراد به مصداق «در خانه اگر کس است، یک حرف بس است»‌ شاید خیلی خلاصه‌وار و به اشاره نکته‌ای رو بیان کنن و خیلی‌ها هم تحلیل‌شون رو روی نمودار نشون می‌دن. همهٔ‌ اینها برای افراد آشنا می‌تونه کافی و وافی باشد ولی برای افراد شاید کمتر آشنا «تحلیل»‌ به نظر نرسه.

دوست عزیز من کمتر اشنا نیستم . کاری هم به تاپیک ندارم چون در ان زاید فعال نیستم ولی شما مثلا پیامهای روز قبل را ببنید نزدیک به 100 پیام حتی به موارد ساده مثل حمایتها و مقاوتها هم کسی اشاره نکرده . به قول فرمایش شما عنوان تاپیک تجلیل است مه اینکه من فلان سود را کردم و … نتایج و تیردهای روزانه به نظرم میتوانمد در تاپیکی جدا باشد و حذاب هم هستند ولی از موضوعیت تاپیک یعنی تحلیل به دور است . به نظرم اینجا شده دور همی چند تا دوست . من روزهای اول در تاپیک بودم و اتفاقا دوستان تحلیل گر خوبی بودند ولی ظاهرا همه از این تاپیک رفتند به نظرم علت را بررسی کنید شاید یکی از علل ان همین تحوه برخورد این چنینی باشد نقد پذیر باشید در ضمن دوست عزیز من خودم 12 ساله ترید میکنم و مربی سازمان فنی حرفه ای در مرکز استانم و فرق تحلیل و اینگونه پیامها را میدانم

به نظرم مطلب زیر این مورد بد نیست . بیشترش رو توی لینک می‌تونید ببینید

https://www.investopedia.com/terms/o/overtrading.asp

شاید تعریف‌ش قدری به سبک معامله هم بستگی داشته باشد. در بازارهای نظارت شده regulated نهادهای ناظر ممکن‌ه جلوش رو بگیرن. مثلا طبق قانون کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تا همین اواخر pattern day traderها، کسایی که در ۵ روز بیشتر از ۳ معامله انجام می‌دادند، equity حساب‌شون نباید از ۲۵۰۰۰ دلار پایین‌تر می‌یومد. متوسط حقوق در آمریکا در حال حاضر ۶۲۲۸ دلاره.

شما در کنارمون باشید و برامون تحلیل بفرستید .

چون اینجا هر عزیزی خالق سبک های مختلف هست شاید دوست نداشته باشه که از استراتژی شون بگه و اگر بیشتر عکس هارو نگاه کنید توی عکس توضیحات نوشته شده و ما استفاده میکنیم .

ولی از موضوعیت تاپیک یعنی تحلیل به دور است

دوست عزیز،‌ همون طور که قبلا گفته‌شد، عنوان رسمی تاپیک «فقط معاملات و تحلیل xauusd»‌ه نه فقط «تحلیل». اجازه بدید با فرمایش‌تون موافق نباشم.

دوست عزیز من خودم ۱۲ ساله ترید میکنم و مربی سازمان فنی حرفه ای در مرکز استانم و فرق تحلیل و اینگونه پیامها را میدانم

دوست عزیز، اساس یک جمع سالم ادب، احترام و فروتنی‌ه. شما،‌و هر کس دیگه توی این موضوع، هر چه و هر که باشید و با هر سطح اطلاعاتی در اینجا عزیز و محترم‌‌ید و با دیگران دوست و برابر. فعالیت دوستان در اینجا داوطلبانه و رایگانه و من، شما، یا هر کسی دیگه‌ای نمی‌تونیم به دیگران بگیم چه بکنن یا نکنن.

سلام صبح همگی بخیر و روزتون پر از انرژی نظرم رو طلا به خاطر اتفاقای دیشب ریخت و کف قبلیو شکوند و تو کانال نزولی قرار گرفت من نظرم روی ریزش برای امروز اگه خبر خاصی نیاد میتونه 4400 رو ببینه و حتی پایین تر

درسته دوست عزیز من اگر رزومه عرض کردم بخاطر این بود که شما دوست عزیز هم هر کسی را که وارد تاپیک می شود نااشنا با بازار خطاب نکنید. من نظر دادم که تحلیل در تاپیک کمه شما جبهه گرفتید که از دید یک نا اشنا ممکنه اینها تحلیل نباشد . گاهی لازم است انشان هنگام صحبت با مخاطب ناشناخته قضاوت صریخحی نداشته باشد

سلام دوست خوب من

اگه اجازه بدید بنده با دیدگاه شما مخالف باشم

خیلی غیرمنصفانس واقعا

از شمایی که ۱۲ ساله تو این فضا هستید بعیده درخواست تحلیل روزانه کنید!!

بنده که تجربه شما رو در بازار ندارم اینو درک کردم که دیدن تحلیل دیگران و تحلیل های متنوع، معامله گرو از چارچوب خودش دور میکنه و باعث ایجاد شک و تردید در استراتژی و ستاپش میشه و عملکردش در بلند مدت منفی خواهد شد.

بنده خودم هیچ تحلیلی که دوستان اینجا میزارنو نگاه نمیکنم!(با احترام به همه ی دوستان)

و بعید تر اینکه تو این شرایط خاورمیانه دنبال تحلیل روزانه هستید!!!

تو شرایط الان شاخص ج ن گ و صلح هر سه چهار ساعت تغییر میکنه و عملا چارت و تحلیلو در تایم روزانه دچار خطا و اشتباه زیادی میکنه!!!

شما به عنوان یک معامله گر با تجربه باید ستاپ و دیدگاه مختص به خودتونو داشته باشید و با همون فرمان حرکت کنید!

نظر شخصیم بود :rose:

ممنون از توجهتون

دوست عزیز ممنون از بازخورد. متن نوشتهٔ من این بود

ولی برای افراد شاید کمتر آشنا «تحلیل»‌ به نظر نرسه.

با احترام به نظر شما، اسمی از شما برده نشده و نسبتی- یا قضاوتی- هم به شخص شما داده نشده. «کمتر آشنا» بودن (با سبک- در نوشتهٔ من حرفی از «بازار» نیست)‌ به معنی خدای‌نکرده نسبت «بی‌سوادی» به کسی دادن نیست.

افراد در اینجا با سبک‌ها و استراتژی‌های گوناگون کار می‌‌کنن که خیلی‌ها - از جمله من- با همه‌شون آشنا نیستند و هیچ هم نشانهٔ کمی دانش و مهارت نیست- فقط تفاوت در سبک‌ه. در ضمن تعریف «تحلیل» می‌تونه کاملا شخصی باشه. برای یه نفر یک اشاره، یا چند تا خط و عدد روی نمودار کارش رو راه می‌اندازه -چون با اون سبک آشنا است و بقیه‌ش رو از قبل می‌دونه و دیگری که اون سبک رو کمتر می‌شناسه شاید اون نشونه‌ها براش اون قدر معنی نداشته باشه- این به معنی «بی‌سوادی» نیست به معنی احتمالا « آشنایی کمتر» با اون سبک خاص‌ه، که هیچ اشکالی هم نداره. هر کسی حق و اختیار داره سبک و استراتژی‌ش رو هر جور خواست انتخاب کنه.

روز خوبی داشته باشید.

خیلی از صحبت هایی که دوستان اینجا میکنن در رابطه با همین بازاره

صحبت هاییه که پشتش نمیگم ۱۲ سال ولی چند سال تجربس که اگه منصف باشیم میبینیم همین صحبت ها هم میتونه به یک نفر کمک کنه که با تحلیل خودش و استراتژی خودش از تجربه های دوستان تو مسیر معامله گریش استفاده کنه و اشتباهای دیگرانو کمتر انجام بده…

متاسفانه خیلی از ما دنبال ماهی هستیم ماهی گیری رو دوست نداریم یاد بگیریم

یک سوال از عزیزان

چندبار تا بحال حساب کال کردین"؟؟؟

بعدش چکارکردین؟؟؟

بنظرتون بهترین کاری که میشه بعدش کرد چیه؟؟؟

این سواله یکی از بچه هابود -راستش من خودم جواب خوبی ب ذهنم نرسید گفتم از شما بپرسم-

من زیاد پول به فنا دادم دادا ولی راضیم از مسیرم…

راهکار اصولی دوری از بازار کار کردن روی خودت

راهکار غیراصولی دوری از بازار و مصرف دراگ😂