استاپ منم……………………..![]()
استاپ منم………![]()
جای استاپ شما tp ماست
سوس ماست ![]()
بنظر منطقی میاد که الان که نقدینگی صعود و جمع کرد بره بالا.بهر حال من الان سلر نیستم
یه بای دیگه گرفتم اینم استاپ بشه امروز کار تمومه
سلام به آقای محمدی،
سبک جریان سفارشات با چیزی که شما نوشتی با این عنوان متفاوت هستش، چرا که این سبک با دو جریان سفارشات بالفعل و بالقوه سرو کار داره، حالا این موارد رو یک تریدر از دیتا لول ۱ یا قیمت میفهمه؟
جواب: خیر بصورت دقیق، و بله بصورت حدودی و شهودی و حدس و گمانه، یعنی احتمال خطا بالاست، ولی با استفاده از دیتای سطح بالاتر که رایگان نیست این محدودیت برداشته شده و شما به جریان سفارشات بالفعل و بالقوه دسترسی پیدا می کنید.
نوشته های آقای مقصودی کاملا درست هستش، و ما برای دسترسی باید از دیتا پروایدر، دیتا رو بخریم و روی پلتفرمی که اون هم پولی هست اجرایی کنیم تا به جریان سفارشات دسترسی پیدا کنیم، و این مورد چیزی هست که وجود داره.
خیلی عالیه…ساعت چند این پوزیشنو گرفتی؟
کسی سوار شد؟
اگه طلا زشتمون نکنه ![]()
عرض ادب و ارادت جناب طاهر خانی بزرگوار .
ممنونم که اطلاعات ناقض بنده رو گوش زد فرمودید . که خدای ناخواسته موجب ضرر کسی نشم .
در این بازار مهم کسب سوده و لا غیر حالا میخواد با حجم پروفایل دیروز باشه یا هر ابزار و دیدگاهی که برادران نام گذاری کردن که انشاءالله مبارکه .
من از شما و استادید بزرگوار پوزش میطلبم اگر اطلاعات ناقص بنده موجب دلخوری . حزن خاطر یا سردرگمی شما شده . چشم من بعد می گیم ناحیه یا هر چیزی که دوستان بگن .
باز هم از حسن نظر و الطاف شما سپاسگزارم و ممنون که یاداوری فرمودید ![]()
مهم اینه که شما با هر الگوریتمی که خودتان نامگذاری کردید سود ده باشید .
من همچنان پوزیشنم رو باز نگه داشتم
یه سری خبرها داره میاد که پاکستان داره تجهیزات نظامی میفرسته عربستان.
این مهلت کشورهای عربی برای مذاکره هم میتونه زمان خریدن برای تکمیل شدن سامانه های دفاعی این کشورها باشه
چه انس خسته ای ![]()
انگار سناریو هفته پیش رو میخواد تکرار کنه به نظرم. دوباره اخر هفته یهو شارپ به یک سمتی حرکت کنه
موافقم بازار امروز سرحال نیست.