3 ماه سوددهی متوالی توی دمو لازمه بنظرم
من دیدم برورکر شما لوریج تا 500 هست و این نسبت به بقیه بروکرا انگار کمتره میتونم بپرسم چرا؟؟
سلام،
وقت بخیر
در مورد لوریج، اهرم 1:500 یعنی امکان معامله تا ۵۰۰ برابر موجودی حساب فراهمه. افزایش اهرم میتونه ریسک معاملات و احتمال از دست رفتن سرمایه رو بیشتر کنه؛ به همین دلیل این سطح با هدف ایجاد تعادل بین فرصت معاملاتی و کنترل ریسک در نظر گرفته شده و نقش حمایتی برای پایداری حساب کاربر داره.
سلام،
رهام جان وقت بخیر
دیدگاه درستی مطرح کردید ؛ تمرین در حساب دمو میتونه به کاربر کمک کنه قبل از ورود به حساب واقعی، استراتژی، مدیریت ریسک و کنترل احساسات خودش رو بهتر بررسی کنه.
البته مدت زمان مناسب تمرین برای هر فرد متفاوته، اما داشتن یک دوره سوددهی پایدار در دمو میتونه معیار خوبی برای آمادگی اولیه باشه. پیشنهاد میکنیم ورود به حساب واقعی هم با سرمایه سبک و مدیریت ریسک انجام بشه.
اگر نمیخواهید متاتریدر نصب کنید یا فقط میخواهید سریع از طریق مرورگر وارد حساب معاملاتی شوید، وب ترمینال وینگو گزینه سادهتری است.
با وب ترمینال میتوانید فقط با Login، Password و Server وارد حساب شوید و معاملات خود را مدیریت کنید.
━━━━━━━━━━━━━━
مسیر اتصال:
وارد لینک زیر شوید:
https://ir.chat.wingomarkets.com/
گزینه ورود به وب ترمینال را انتخاب کنید
اطلاعات حساب معاملاتی را وارد کنید:
-
Login
-
Password
-
Server
روی Connect to account بزنید
━━━━━━━━━━━━━━
مناسب برای وقتی که:
امکان نصب متاتریدر ندارید
میخواهید سریع وارد حساب شوید
با سیستم دیگری کار میکنید
فقط دسترسی مرورگر دارید
━━━━━━━━━━━━━━
تصویر آموزشی مرحلهبهمرحله هم داخل همین تاپیک قرار داده شده است.
اگر اتصال انجام نشد، اول Login / Password / Server را دوباره بررسی کنید.
قبل از اینکه روی یک نماد معامله باز کنید، بهتره فقط به چارت نگاه نکنید. داخل MT5 بخشی وجود داره که مشخصات کامل هر نماد رو نشون میده؛ مثل اسپرد، سواپ، حداقل حجم معامله و ساعات معاملاتی.
━━━━━━━━━━━━━━
مسیر مشاهده مشخصات نماد:
وارد MT5 شوید
از بخش Market Watch نماد موردنظر را پیدا کنید
روی نماد راستکلیک کنید
گزینه Specification را انتخاب کنید
━━━━━━━━━━━━━━
داخل Specification چه چیزهایی میبینید؟
Spread
اختلاف قیمت خرید و فروش
Swap Long / Swap Short
هزینه یا اعتبار نگهداری معامله در شب
Minimum Volume
حداقل حجم قابل معامله
Contract Size
اندازه قرارداد نماد
Trading Hours
ساعات فعال بودن نماد
━━━━━━━━━━━━━━
چرا مهمه؟
چون شرایط نمادها یکی نیست.
مثلاً طلا، نفت، شاخصها و جفتارزها ممکنه از نظر اسپرد، سواپ، حجم معامله و ساعت بازار تفاوت داشته باشن.
قبل از ورود به معامله، یک بار Specification همان نماد را بررسی کنید تا با دید دقیقتری معامله کنید.
━━━━━━━━━━━━━━
شما قبل از معامله، مشخصات نماد رو چک میکنید یا مستقیم وارد چارت میشید؟
ای کاش اتومات کردن این پروسه و بررسی و مقایسه بقیه نمادها رو اضاف میکردی.
نمی دونم مردم چجوری یعنی حاضرن با دانش کم به همین راحتی پولشون از دست بدن؟
برادر حاجی شما ما رو با اینا بفرست، ما با کله میریم تو “چارت”
سلام، وقت بخیر
ممنون از بازخوردتون و دیدگاه صادقانهای که مطرح کردید.
در مورد مشاهده و مقایسه نمادها، در حال حاضر MT5 امکان بررسی مشخصات هر نماد شامل اسپرد، حجم قرارداد و ساعات بازار رو بهصورت جداگانه فراهم کرده و میتونید قبل از ورود به چارت، این اطلاعات رو مشاهده و مقایسه کنید.
همچنین توصیه میکنیم کاربران تازهکار قبل از معاملات واقعی، از حساب دمو استفاده کنند و با تمرین و بررسی دقیق، ریسک معاملات خودشون رو مدیریت کنند. اینکار باعث میشه قبل از ورود به بازار واقعی، با شرایط مختلف چارت و رفتار نمادها آشنا بشید و تصمیمات بهتری بگیرید.
برای رشد در معاملات، فقط دنبال سود و زیان نباشید! یکی از بهترین روشها، ثبت فرآیند تصمیمگیری و احساسات خود هنگام معامله است. روش Before / During / After کمک میکند هر معامله را کامل تحلیل کنید.
━━━━━━━━━━━━━━
Before Trade (قبل از ورود)
دلیل ورود به معامله
نقطه ورود و حد ضرر
تارگت و نسبت ریسک به ریوارد
مطابقت با پلن معاملاتی
During Trade (حین معامله)
مدیریت معامله و احساسات
پایبندی به پلن
تصمیمات لحظهای
After Trade (بعد از معامله)
سود یا ضرر نهایی
اشتباهات و درسهای آموخته شده
نکات مهم برای معاملات بعدی
━━━━━━━━━━━━━━
نکته: هر معامله یک درس است، اگر آن را ثبت کنید.
چرا این روش مهم است؟
این روش به شما کمک میکند:
رفتار واقعی خود را تحلیل کنید
اشتباهات تکراری را شناسایی کنید
نقاط قوت و ضعف استراتژی خود را بفهمید
قبل از انتخاب حساب معاملاتی، بد نیست نگاهی به تفاوت اسپرد، کمیسیون و حداقل واریز هر حساب داشته باشید. در این پست بهصورت خلاصه حسابهای Starter، ECN، Pro و Social Trade را بررسی کردهایم تا انتخاب راحتتری داشته باشید. ![]()
Starter
حداقل واریز: حدود 50 دلار
کمیسیون: بدون کمیسیون
اسپرد: از ~1.5 پیپ
مناسب: تازهکارها / حساب سبک
ECN
حداقل واریز: حدود 500 دلار
کمیسیون: 3 دلار برای هر لات در هرطرف
اسپرد: از ~0.5 پیپ
مناسب: معاملهگرهای فعال و اسکالپ
Pro
حداقل واریز: حدود 5000 دلار
کمیسیون: 2 دلار برای هر لات در هرطرف
اسپرد: از ~0.1 پیپ
مناسب: معاملهگران حرفهای / حجم بالا
Social Trade
حداقل واریز: بستگی به ارائهدهنده/سرمایهگذار داره
کمیسیون: حدود 5 دلار برای هر لات در هرطرف
اسپرد: حدود ~0.8 پیپ
مناسب: کسانی که میخواهند معاملات دیگران را دنبال کنند یا کپی تریدینگ انجام دهند
**نکته تکمیلی:
**
مرکز آموزش و راهنمای کاربران وینگو:
https://ir.chat.wingomarkets.com/
هر حساب، علاوه بر اسپرد و کمیسیون، سطوح Margin Call و Stop Out و نمادهای قابل معامله هم متفاوت دارند که بهتره از صفحه رسمی حسابها بهصورت لحظهای چک کنید:
https://wingomarkets.com/
پرداختی هاش چطوریه 10 دلار از هر دوطرف کم میکنید و واریز میکنید از همون روزی که اینترنت قطع کردند و اسم تو بروکر بالا اومد یه حس بدی دارم انگار یکی تو خونه مجردی با چندتا نشستن و تو خونه ریخت و پاش و همه با شلوارک و قلیان بعد با یه لب تاب اسم گذاشتید و میگید بروکر و جای بدش اینه که به ماها میخندید جالبیش اینه که همه میدونن بدرد نمیخوره ولی بازم واریز میکنن و وقتی دمشون میره لای تله سروصدا میکنن که وای این مشکل و اون مشکل طمع چیزیه که تو دام میندازه و شکارچی تو سکوت و تاریکی دقیق داره میبینتت و سود میبره
یک تاپیکی درست شده و از وینگو مارکت و تخلفاتش صحبت میشه و شما هیچ پاسخ درستی به اونها ندادید . فکر کنم قبل از تبلیغ بهتر باشه ایرادات خودتونو حل کنید . به بهانه های واهی پول طرف رو ندادید و پاسخگو هم نبودید . هر چند ذات بروکرها مشخصه و توضیحی نیاز نداره
شما اول باید پول مردم رو پرداخت کنید بعد بیایید تبلیغات کنید مگه چقد رو دارین ؟
اینجا دم نقد نشستم پولی که در موقع جنگ به بهانه صرافی و اینترنت و هر چیزی که به ذهن شیطان نمیاد رو بهانه کردید پولمو پرداخت نکردین لطفا اول به تخلفات خودتون رسیدگی کنید که مردمم ببینن تخلف نمی کنید
اول اون پولمو برگردونید پرداخت کنید ما بفهمیم شما پولی که میاد سمت بروکرتون رو پرداخت می کنید
بعد اعتماد کنیم !!! که بازم محاله مگه چجوری میشه 2 ماه بروکر پول مردم و رنده کنه ، و بیاد عرض اندام کنه !!
دوستان جایی نیست که اون تریدرایی که پولشونو از این بروکر نمیتونن برداشت کنن بصورت قانونی از اینا پیگیری کنیم ؟
. این پست همه چیز درباره wingo markets رو میگه ![]()
.
درود احترام خدمت همه .
من این پست رو همینجا پخش میکنم که همه نظرشونو بگن چون مگه مردم الکی پول به دست نمیارن که اینا بندازن تو جیبشون ! و اینو انقد اعلام میکنم که فرار کنند . چون دارند مال مردم رو بالا می کشند با نام بروکر .
دوستان من نمیخواستم اینا رو در معرض دید عموم قرار بدم ولی دیدم ادمای زیادی دارن پولشونو از دست میدن
این حالا صفحه چهار هست تو بقیه صفحات سوپرایز هست
شش صفحه برداشت دارم میدونید یعنی چند بار تلاش ؟
اینجا حتی 15 دلار زدم ببینم اصلا میده !!
![]()
اینجا از اون کیفی که مدیر می گفت نمیشه بهش واریز کنیم و میگفت دیلاک میشه منم 30 دلار زدم ببینم درست میگه !
دیدم دروغ میگه از همون کیف پول وقتی میزنم میاد به کیف اینا !
اینجا 30 دلار رو برداشت زدم نیومد مدیر 5 روز جواب نداد
و من تو ابهام موندم ! برگشتم 15 دلار زدم برداشت زدم نشد !
دوباره یه 7 دلار زدم ببینم ای خدا بلکم من اشتباه می کنم !! بعد برداشت زدم ! دیدم نیومد
به خودم گفتم اقا فیشینگه بکش بیرون اصلا در جای اشتباهی هستی !!!
و
دلی دست به کار شدم این اسناد و تاریخچه مکتوب برداشت من که با پرداخت نشدن یبار برای همیشه قید بروکر وینگو مارکت رو بزنیم . برای کلاینتی HFT هست .
حقه ای که ویندگو مارکت برای کلاینت ها میزنه اینه که
میاد برداشت ها رو بصورت درون سیستمی ثبت میکنه !
و کلاینتی HFT هست زمانی که اعتراض کرد چرا برداشت رو پرداخت نمی کنید میان میگن برای شما برداشتی از سمت شما درون سیستم ثبت نشده و ترنسفر های شما بین کیف هاتون انجام شده .!
و وقتی کلاینتن اعتراض به اینکه برداشت انجام شده و مشکل از سمت بروکر هست
حقه بعد
اول چندین روز پاسخ نمیدهند
با پاسخگو نبودن چند روزه در قبال برداشت کلاینت ها از این حقه برای فروپاشی روانی معامله گر استفاده می کنند
حقه بعد
اگر دیدند شما به هردلیل لیکوئید نمیشین و دچار فروپاشی روانی نمیشید
میان از حقه بعد
برقرار نبودن اینترنت یا محدود بودن واریز به صرافی مورد نظر استفاده می کنند .
بعد دیدند اگر کلاینت بلده
میرن حقه دیگه ای استقاده می کنند مثلا میگن شما زیر ساخت ها رو خراب می کنید
شما به هر دلیل اگر سودده هستین و پول به بروکر وینگو مارکتس واریز کردین نباید انتظار برداشت از سمت بروکر وینگو داشته باشید
این تصویر خلاصه ای از ضرری هست که اگه قبولش نداشتین میتونید شما هم به بروکر وینگو مارکت پول برگشت ناپذیر بدهید و حقه اخر اینه ته ته تهش شما بصورت قانونی خودتون با دست خودتون پول واریز کردین .
من اگه بخوام document حمله های روانیشونم به اشتراک میزارم
بخوام document چندین هفته پاسخ ندادنشونم به اشتراک میزارم
پس به بال پرم نپیچید شما نه تنها عددی نیستین برای فیشینگ بلکه انقدر خدا شما ها رو حقیر ذلیل افریده که حتی بلد نیستین با نون حلال خودتونو سیر کنید میرید دنبال اینکار ها ! .
مردم عزیز اینا دارن بصورت قانونی عملیاات فیشینگ در بالاترین سطح رو انجام میدن و به هیچ سوالی پاسخگو نیستن ، همش بهانه و جملات زرد کلیدی میان میزارن جلوی همه تا مردم نفهمن فیشینگن
بعد که نقدینگی مردمو کشیدن بالا سر نوک انگشتشون بازیتون میدن
حتی اینا دارن با این کار آبروی دولت ایران زیر سوال میبیرن چون با اینترنت ملی فعالیت می کنند از زمان جنگ !!! و تمام خدماتی که ارائه دادن با اسم بروکر ملی بوده !
بالای 1700 دلارمو خوردن عوضیا
بعد دیروز مدیر حساب امده منو تهدید میکنه اگه با لینک ib کلاینت نیاری بر خلاف میل باطلیمون حسابت حذف میشه !!!
میخوایین شات صحبتاشو بفرستم ؟
درسته اقا ساسان !!! …
یه لحظه وقتی اگه به تصاویر برداشت نگاه کنید
باید از خودتون بپرسید چرا وقتی مثال 415 تا برداشت زده تو سیستمشون بجای اینکه بنویسه out نوشته in !
و وقتی پولم چند لحظه بعد برگردون ده شده به داشبورد بروکر و نوشته out !! پشماااام !
به هر جایی تو داشبوردش نگه کنید حقه ای گذاشتن که خیلی قدیمی شده
تو دوران گلد کوئیست از این حقه ها استفاده میشد !
یه شخصی میگفت این بروکر خوبه و واریز و برداشتش خوبه امید آرامش میشناسیش به نظرم بعد رفتم رگوله هارو ببینم دیدم هیچی نداره هیچی یعنی فقط من همون اول فهمیدم بعد امید آرامش با اینکه پول از دست داده بود میومد به همه توصیه می کرد که بقیه هم تو دام بیفتن ذات 1 درصدی ایرانی اونموقع که 10 تا رگوله و سابقه خوب داشته باشن نمیشه اعتماد کرد و ناز می کردیم میگفتیم bbook هست حالا بریم سراغ این بروکر که معلوم نیست از کجای ایران بروکر زده؟ به نظرم سمت دروازه دولاب یا شهر نو هستند چون هر درختی رو از میوه اش میشناسن
اقا ساسان بنده فیشینگ های زیادی دیدم ، چون در درامد اینترنتی فعالم یک مثالش رو میزنم : یبار میخواستم برای ۱۰۰ دلار LP توکن بسازم در بستر دیفای نگو لینک سایتی که در دیفای لاما گذاشته بودن چون خوده لینکه فیشینگ بوده و طرف جنرال دانر بود من با یک کلیک و تاییده امضایی که به کیف دسترسی میداد رو تایید کردم . نگو با ان تاییدم این جنرال میاد ۲ شب میخوابه تو کیفم ! یهو در ساعت شروع خواب بنده کیف دان میشه ( خالی میکنه ) و صب دیدم بالانس کیف اینطوریه ۰.۰۰۱ یه لحظه فکر کردم گفتم مگه دیشب من LP ساختم که پولم نیس ! بعد نشستم یک ساعت که بررسی کردم دیدم لینکی که دو روز قبل روش در دیفای لاما کلیک کردم الوده بوده و طرف تونسته بود از اون طریق از من دزدی کنه !
بخاطر همین میگم اینا حقه بازای ضعیفین ، که حتی نمیدونن دلیل موفق بودن عملیاتشون فقط بسته شد نت بین المللی بود ! همون روز اول خشتگشون رو پاره می کردم و بنده اتفاقا زاده شدام که ادمای کثافتی مثل پرسنل های وینگو مارکت رو در فضای اینترنتی ردیابی کنم ، مگر نه حقه های وینگو حتی اندازه تایپ یک نقطه ارزش تاکتیکی نداشت در مورد فیشینگ ! و صاحبای وینگو از روی ذلالت به این کار روی اوردن ! درواقع ذلیل هستن … خدا بهشون در زندگی های اینده رحم کنه.
و دو مورد قابل تامل بگم که کمتر کسی تا حالا گفته
- تمام فیشیگ های دنیا اول رو سر ایرانیا پیاده میشه !
- الوده ترین بستر های معاملاتی دنیا برای خدمات دادن به این ملت همیشه اماده هستند
دلیل : چون انها میدانند معامله گران ایرانی هیچوقت دسترسی به بستر شفاف و و منابع معتبر نداشته و ندارن ، به همین علت هر روز برای ایرانیا خدمات ارائه میدن ! بالانساشونو خالی می کنن و میشینن مثل روانشناس ها صحبت می کنند .!
علی آقا شما تو این حوزه خیلی با تجربه هستید .