پیشنهادتون برای vps بعد از حل شدن مشکل اینترنت چیه؟

بچه هایی که تجربه دارن ، لطفا کمک میکنید تا یه VPS مقرون به صرفه برای وقتی اینترنت بین الملل وصل شد تهیه کنیم .

• میخوام یه ربات متوسط و ۲۴ ساعته ران کنم
  • اسکالپ میکنم توی 1m و روی زوج ارزهای اصلی فارکس
  • با لایت فایننس کار میکنم و متاتریدر۵
  • نهایتا ۱ یا ۲ تا متاتریدر میخوام نصب کنم

حالا نظرتون چیه ، از کجا بگیرم و چه سیستمی و پیشنهاد میدید که قیمت بالایی هم نداشته باشه

• چه شرکتی قیمت و کیفیت بالانس شده ای داره؟
  • لینوکس باشه یا ویندوز؟
  • هارد و رم و سی پی یو؟
  • سرور تو کدوم کشور باشه که با لایت فایننس سریعتر کار کنه؟
  • محدودیت ترافیک دریافت و ارسال مهمه؟
3 لایک کرده

سلام برای وی پی اس . هارد ssd لازم تاخیر کم باند ترافیک بالا مثلا بندویچ ۵گیگ باشه خوبه رم حدقل ۴ گیگ برای دوتا متاتریدر کافیه . حافظ ۲۵ گیگ . دو هسته سی پی یو کافیه .ویندوز بهتر نصب راندازی ساده تری داره اما دانش فنی داری لینوکس بگیری مدیریت رم بهتر داره ۴ گیگ رم حداکثر کفایت می‌کنه روش . شرکت های زیادی هستند بنظرم بهترین با هزینه پایین هارتنت آلمانی هستش . بستگی به بروکر داره سرور هاش کجاست اکثر بروکرا یا قبرس هستن یا آفریقا نسب به اینا کشور میزبان وی پی اس تو انتخاب کن ؛)

3 لایک کرده

واسه اسکالپ ۱دقیقه پینگ و لاتنسی خیلی مهمه.

سیستم حتما ویندوز سرور باشه (لینوکس نگیر). رم ۴ گیگ و ۲ هسته سی پی یو با هارد NVMe که لگ نزنه. لوکیشن هم لندن یا فرانکفورت بگیر که به سرورای لایت فایننس نزدیک باشه و زیر ۱۰ میلی ثانیه پینگ بده.

ارزون میخوای برو سراغ هتزنر (Hetzner) یا شرکتای داخلی که سرور المان و انگلیس میدن. ترافیک هم مهم نیست چون متاتریدر چیزی مصرف نمیکنه.

2 لایک کرده