آیا نوع سرور متاتریدر و لوکیشنش واقعاً مهمه؟

خیلی‌ها موقع انتخاب بروکر فقط اسپرد، بونوس یا برداشت رو نگاه می‌کنن.ولی من چندجا دیدم بحث سرور متاتریدر، پینگ و لوکیشن سرور هم مطرح میشه.واقعاً این چیزها برای تریدر معمولی مهمه یا فقط برای اسکالپرها و ربات‌ها اهمیت داره؟

3 لایک کرده

مسلما پینگ مناسب میتونه تو معاملات خیلی تاثیر داشته باشه

سرعت اجرای عملیات چیز مهمیه

اینکه بدون تاخیر معاملات باز بشه یا بتونی سریع میزانی از سودتو خارج کنی

تو معاملات شاخص ها که خیلی به چشم میاد

2 لایک کرده

برای اسکلپر هم اسپرد مهمه و هم سرعت اجرا.. برای من مهم تر اینکه که سودم رو به موقع واریز کنه🤭

2 لایک کرده

برای خیلی‌ها سرور متاتریدر موضوع فرعیه، ولی برای استراتژی‌های سریع واقعاً اثر داره. فاصله کاربر یا VPS تا سرور بروکر می‌تونه روی latency اثر بذاره. البته برای سویینگ‌تریدر شاید خیلی محسوس نباشه، اما برای اسکالپ، ترید خبری و اکسپرت‌ها مهم‌تر میشه

1 لایک کرده

به نظرم مشکل فقط لوکیشن سرور نیست. کیفیت زیرساخت بروکر، مسیر اتصال، ثبات سرور و توان پردازش سفارش‌ها هم مهمه. ممکنه سرور نزدیک باشه ولی در زمان شلوغی کند عمل کنه. پس فقط ping پایین کافی نیست؛ پایداری هم خیلی مهمه

2 لایک کرده

من همیشه با یک VPS نزدیک به سرور بروکر تست می‌کنم. اگر با VPS هم تأخیر یا قطعی زیاد دیده بشه، احتمالاً مشکل از اینترنت کاربر نیست. این روش کمک می‌کنه بفهمیم ایراد از سمت ماست یا از سمت زیرساخت بروکر

1 لایک کرده

خانوم
بونوس رو من قبول ندارم خیلی …قوانین خاص داره بنظرم..
ولی اسپرد و لوکیشن و سرور ایران باشه خدایش اصل مهمیه حداااقل بتونی وصل شی ترید کننی

تریدرهای تازه‌کار معمولاً این چیزها رو جدی نمی‌گیرن،

چون فکر می‌کنن فقط تحلیل مهمه.

خودم هم اولش همینطور بودم. ولی وقتی معامله با تأخیر باز یا بسته میشه، تازه می‌فهمی زیرساخت هم بخشی از کیفیت بروکره.

2 لایک کرده

تمام اینایی که جوابتو دادن تخصصی تو زمینه کامپیوتر ندارن‌.قیمت چون کارکتر عددی به سرعت اینا وابسته نیست چون نه ویدیو نه گرافیک مودم ۲۰ سال پیشم اجرا میشه .اگه درستی قیمت مهمه برات بروکر قیمتو از ال پی ها میگیره مثل اف ایکس تی ام خودش هم بروکر هم ال پی .و تمام بروکرا قیمتا سنتی فرق دارن چون قیمتو از ال پی ها متفاوت میگیرن .سالمترین دیتا فارکس دات کام و اف ایکس تی امه.خیلی دقیق بخوای بشی نینجا تریدر دیگه بروکر نیست بین بانکیه که معمولن بیست دلار قیمت با بروکر فرق داره

2 لایک کرده

تنها این نیست که کاکو . بروکر های هستند سرور شون کشش کافی ندارن مثلا در سیشین های شلوغی مثل نیورک اسپرید شون بالا میره و لگ میزنن معاملات دیر باز میکنن و یا با اختلاف دو پیپ باز میکنند . هم بروکر مهم و هم میزان لتنسی که دارن و کلا برای برای اسکلپ پیشنهاد میشه بروکر های حرفه ای انتخاب کنید . که اکثریت برای ما انتن نمیدن ! برحال بچهای که در سشین های شلوغ کار میکنن مثلا روزهای جمعه واقعا سرعت معاملات پایین میاد. من چند سال پیش فکر میکردم بخاطر اینترنت منه که اینجوری چون چندتا بروکر همزان فعالیت میکردم بعد که نت مو سرسامون دادم متوجه شدم از سرور های خودشون هستند و که یک فردی که سوینگ کار میکنه نه لتنسی براش مهم نه پینگ و نه اسپرید ! مثلا من دارم رو طلا کار میکنم اسپرید بین 16 تا 126 هستش لات یک باز کنم 126 دلار مارجینم فقط برای اسپرید هستش ! تازه طلا بخاطر مشکلات جنگی اسپرید خیلی رفته بلا پراپی فاندنکس که واقعا اسپرید پایین بود شده 26 تا 130 . بروکر ماند فکس اسپرید شد 3 دلار ! حساب پرو 6 پوینت بود !

1 لایک کرده

ببین ما n هزارتا بروکر داریم این خداتا بروکر به ده تا شرکت جمع آوری نقدینگی وصلن مخففش میشه ال پی موقعی که اسپرد بالا میره تو کل بروکرا بالا میره .دستور سفارش دیر اجرا نمیشه ال پی دیر میگیره‌ .کل مشتریا یه بروکر اندازه یه فیلم پنج دقیقه به سرور فشار نمیاره چون متاتریدر فقط نوسان یه قیمت میخواد نشون بده فیلم فول اچ دی نشون نمیده. مثل این میمونه من مغازه دارم یهو ده تا مشتری باهم میان داخل مغازه .نتیجه سرور بروکر قدیمی یا سرعت نت اونا پایین نیست اونور که ال پی باشه دستور دیر تر میگیره سیاستش اینه چون باید با بانک مثلا جی بی مورگان نقدینگیو تسویه کنه‌.اینم توضیح دادم چون ملت فقط یه سرور گفتن بلذن طرف تو عمرش یه دیتا سنتر از نزدک ندیده یه رک سیسکو نبسته.

ببین ما n هزارتا بروکر داریم این خداتا بروکر به ده تا شرکت جمع آوری نقدینگی وصلن مخففش میشه ال پی موقعی که اسپرد بالا میره تو کل بروکرا بالا میره .دستور سفارش دیر اجرا نمیشه ال پی دیر میگیره‌ .کل مشتریا یه بروکر اندازه یه فیلم پنج دقیقه به سرور فشار نمیاره چون متاتریدر فقط نوسان یه قیمت میخواد نشون بده فیلم فول اچ دی نشون نمیده. مثل این میمونه من مغازه دارم یهو ده تا مشتری باهم میان داخل مغازه .نتیجه سرور بروکر قدیمی یا سرعت نت اونا پایین نیست اونور که ال پی باشه دستور دیر تر میگیره سیاستش اینه چون باید با بانک مثلا جی بی مورگان نقدینگیو تسویه کنه‌.اینم توضیح دادم چون ملت فقط یه سرور گفتن بلذن طرف تو عمرش یه دیتا سنتر از نزدک ندیده یه رک سیسکو نبسته.