چطور میتونم به متاتریدر وصل شم

الان چطوری به متاتریدر و بروکرتون وصل میشید ؟

برای اینکه دیتای دقیق و لحظه‌ای داشته باشید، میتونید آخرین وضعیت اتصال بروکرها و سرورهای معاملاتی رو از طریق لینک پایین (یا رادار ایران‌بروکر) پیگیری کنید.

کسایی که توانایی اینو دارن که متاتریدر نسخه ویندوز را به صورت پرتابل زیپ کنن و اپلود کنن تو یه سایت که کسایی که تازه حساب ساختن هم استفاده کنن

اکثر کسانی که مهاجرتت کردن به الپاری این مشکل را دارن

من با پشتیبانی الگاری در بله حرف زدم و پیام پایین رو برام فرستاده ولی چون سایت alpari. com فیلتره توانایی دانلود نسخه های پرتابل رو نداریم اگه کسی دان تونست بکنه تو یه سایت ایرانی اپ کنید تا استفاده کنیم

در صورتی که برای دانلود/نصب متاتریدر با خطا موجه شده‌اید، می تونید نسخه متاتریدر 4 برای ویندوز از لینک زیر دانلود و استفاده فرمایید:https://www.alpari.com/s3-static-mt/mt4/alpari_portable_1415_mt4.zipبرای نسخه متاتریدر 5 لطفا لینک زیر را دانلود فرماییدhttps://www.alpari.com/s3-static-mt/mt5/alpari_portable_4260_mt5.zipمستحضر باشید فایل مذکور نیاز به نصب نداشته و پس از دانلود، بایستی صرفا آن را از حالت فشرده خارج کرده و فایل terminal.exe رو اجرا نمایید
Find the closest website…

دوستانی که پراپ ترید هستن بیاد الو کام ی راه حل پیدا کردم

سلام و درود

من وی تو ری هم نصب کردم و سایت باز میشد ولی نتونستم متاتریدر رو وصل کنم ، حتی نسخه وب برام باز میشد ولی متا نه

لطفا راهنماییم کنین در صورت مقدور تو شخصی

دکمه Enable tune رو بزن تا کل سیستم پراکسی بشه

الان با توجه به نت ملی دوستان چطور به متاتریدر وصل میشن؟؟؟

وینگو و ترندو و مابقی بروکر ها رو بیخیال لطفا در مورد وصل شدن به متاتریدر اگه راهکاری دارید بگید

فعلا برو تو یه گپ که من گذاشتم خودتو معرفی کن و هم سبک خودتو پیدا کن

الپاری راحت وصل میشیم و eplanet

اگه دموعه بده ماهم وصل شیم یا ایدی روبیکات بده

بله و شروس دارم و تو بیومه

این ویدیو را ببین اموزش داده چطور الان به خود متا تریدر وصل بشید

کافینگ ک پیدا میش فقط گرونن اما برای ترید مناسب
من خودم توی برنامه بله کانال لایت فایننس یکی رو معرفی کردن من ازش گرفتم
ولی خوب جاهای دیگ هم هستن البته فقط به درد ترید می خوره طبق روشی ک گفتم وگرنه در جا تموم میش بخوای بری تلگرام و…

سلام عزیز ممنون از راهنمییت کانال رو میفرستی ماهم بگیریم

سلام من ویدیو رودیدم فایل متا۵ هم که گذاشتین باز کردم متاسفانه نصب نمیشه الان راه کار چیه دانلود میکنه ولی یه کم مونده نصب کنه پیغام نصب ناموفق بود رو میده میخواستم بپرسم اول باید کانفینگ تهیه کنم بعد این فایل رو که گذاشتین رو نصب کنم راهنمایی میفرمایید

اون فایل متا نیس برنامه های مورد نیاز که تو ویدیو گفتم برای اندرویدن- متا ک همه نصب دارن
اگر نصب نباشه با نت ملی نصب نمیشه

سلام دوست عزیز یه راه ارتباطی معرفی میکنی باهات در ارتباط باشم تو بله برای مشکل نت و ترید مرسی

این بحث در ادامهٔ چطور میتونم به متاتریدر وصل شم ایجاد شده است

من متا رو نصب دارم منظورم همون برنامه که که تو ویدیو گذاشتین رو میگم هر سه تا برنامه نصب نمیشه تو اندروید یه کم مونده نصب کنه پیغام نصب نشد رو میده میخوام بدونم این رو روگوشی هم میشه نصب کرد یا فقط توکامپیوتر نصب میشه

سلام داداش وقت بخیر امید وارم سال خوبی داشته بشی من هم کانفینگ گرفتم هم اون فیلم رو دیدیم مشکلم هاسته نمیدونم چط.ری وصلش کنم به اوری پروکسی

میتونی راهنماییم کنی