کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

بله روند نزولی هست و من صرفا هر سیگنالی که بات میده رو وارد میشم تا عملکردش را بسنجم

تایم فریم های بالاتر رو چک کردید؟ به نظر میاد سیگنال های تایم فریم بالاتر اعتبار بیشتری دارن

کدوم تایم فریم ها مدنظرتون هست

تایم فریم های ۱۵ دقیقه یا ۳۰ دقیقه

این اندیکاتور سرکاری هست چون وقتی به استاد گفتم معامله در حساب ریل بازکنند توهین کردند و پیچوندن !

در تایم فریم 15 دقیقه برای مثال در یورو دلار امروز 4 پوزیشن استاپ داشتیم و 1 پوزیشن ریوارد 2.5 همه در جهت خرید علی رغم اینکه روز کلا نزولی بوده هیچ سیگنال فروشی دیده نمیشه .
در تایم فریم 30 دقیقه یک پوزیشن فروش با ریوارد 2.5 ساعت 10 و نیم تقریبا و 4 پوزیشن خرید استاپ شده.
در 5 دقیقه هم چک کردم جالب نبود .

بنظر میاد بهترین عملکردش رو همین تایم فریم 1 دقیقه ای هست

توهین که نداره اینجا دور هم جمع شدیم یک کاری بکنیم

من خودم تصاویر اندیکاتور رو دیدم خیلی شلوغ هست و سردرگم می کنه تریدر رو

ولی یک توضیحاتی می خواستم که دقیقا بگن از چه چیزهایی استفاده می کنن تا سیگنال صادر بشه

من خودم یک اندیکاتور نوشتم بر اساس ایچی موکو محاسبات خیلی پیچیده هست ولی استفادش راحته

میاد بر اساس یک سیکل خاص لولهای برگشت رو میده و هنوز دارم روش کار می کنم

یک فیلم کوتاه ازش گرفتم اینجا می تونید ببینید

من عهد کردم اگر زمانی در ترید به سود رسیدم جلوی کسانی که جلوی پای مردم بیچاره چاله قرار میدهند رو بگیرم . و بنظرم نیمی از موفقیت من بابت همین کار ثوابی بوده که تا الان انجام دادم .

اگر چه استاد امامی از ارسال معامله ریل فرار میکنند چون میدونند قطعا لیکویید میشن اما بذارید دلیل اصلی مخالفت من با اندیکاتور خیالی ایشون رو بگم :

بانک های بزرگ آمریکا و اروپا وظیفشون اینه که وقتی قیمت بیش از حد میره بالا و یا بیش از حد میریزه ، با گذاشتن limit order بر سرراه قیمت ، از حرکت افسارگسیخته و بهم ریختن نظم مالی جلوگیری کنند .

یعنی اون ربات یا کارمند میاد میبینه قیمت طلا داره زیادی رشد میکنه و دلار در مقابلش ضعیف میشه ، یه دکمه سل میزنه و میلیاردها دلار پول رو وارد سل میکنه تا قیمت کنترل بشه .

حالا شما دلیلی که من اوردم و باهاش ترید میکنم رو مقایسه کن با ذات اندیکاتور استاد :

فیبوناچی خوبه چون لاک حلزون و کهکشان راه شیری عددش 1.618 است و این عدد مقدسه .

قیمت میره بالا چون این خط خورد به اون خط.

یعنی واقعا از نظر یک آدم عاقل ، بانک آمریکا میاد چون تا نقاشی شما خورده بهم پول وارد بازار میکنه ؟

یعنی بانک آمریکا میاد فیبوناچی میکشه ؟

ضمنا : تمااااااااااااام اندیکاتورهای دنیا بر پایه میانگین قیمت و مووینگ اوریج کار میکنند و پایه همشون مووینگ اوریجه . باور ندارید ؟ کدهاشونو بدید به chatgpt و ازش سوال بپرسید.

پس که اینطور. سیگنال خرید تو روند نزولی قوی غیر منطقیه

این اولین پیام شما در این تاپیک بود که ارزش خوندن داشت. :check_mark:

به نظر میاد سیگنال هاش یکم زود دارن صادر میشن و حدضرر زده میشه و بعدش قیمت حرکت میکنه

یسری سیگنال هاش استاپ میشه در کل و فقط در صورتی که اتوماسیونش کرد تا بصورت خودکار در بازه زمانی مشخص معامله کنه میشه عملکردش رو با دقت بالا سنجید بصورت دستی بسیار زمان بر خواهد بود.

درصورت پولبک به خطوط مووینگ اوریج و صدور سیگنال خرید وارد میشم (به جهت ارزیابی لیبل پرینت شده ی META که پوزیشنش استاپ شد) . بک گراند سبز رنگ در حال شکل گیری.

بله چون در جواب دوستان عزیز این پیامو دادم نه در جواب استاد متوهمیان :heart:

ممنون صابر جان جوابی به صحبت هاتون دادم که در انتظار تایید هست .

درود صابر جان . اول اینکه ممنون بابت مسئولیتی که به عهده گرفتی در قبال همنوعانت و این کارت رو تحسین میکنم . دوم هم اینکه نظر شما هم قطعا محترم هست و بازتاب تجربیاتتون و ممنونم که به اشتراک گذاشتیش تا بقیه دوستان هم استفاده کنن . من هم حقیقتا حرف یا ادعای کسی رو در وهله اول رد یا تایید نمیکنم و یا سریعا قبول نمیکنم و میرم خودم تستش میکنم تا صحت قضیه برام روشن شه . اینجا تجربیات خودم رو از تست این ابزار به اشتراک میگذارم . گاها استاپ میده سیستم گاها هم تی پی مثل بقیه ابزار ها و سبک ها . ولی کسی را در ابتدا قضاوت نمیکنم مگر اینکه عملکردش غیر اخلاقی باشه واضحا . ممنون

بر خلاف انتظار سیگنال فروش پرینت شد ! در صورتی که حرکت خوبی به سمت پایین بکنه در جهت فروش و موینگ ها به سمت پایین کراس بدن وارد میشم . بک گراند هنوز سبز هست.

من انتظارشو داشتم، بالاها گفتم رو ۶۵ احتمالا سل بده

ورود به معامله ی فروش یورو دلار تایم فریم 1 دقیقه برای ریوارد 2

بله درست میفرمایید . من هم تمامی تحلیل هایی که دارم را نادیده میگیرم تا ببینم عملکرد بات به چه شکل هست چون اگر تحلیل شخصی را وارد کنم نتایج درست در نمیان . ممنون