درخواست برای آپلود فولدر متاتریدر آلپاری با نت بین الملل

شما زحمت بکش روبیکا پیام بده تا واست ارسال کنم!

ایدی روبیکا رو بفرما که مزاحمت بشیم برای راهنمایی. تشکر

config.rar (38.6 کیلوبایت)

دوستان عزیزی که متاتریدر4 آلپری{ویندوز} رو می خوان
این فایلی که من اینجا آپلود کردم رو از حالت فشرده خارج کنید{این فایل ، سرورهای داخلی آلپری هست}
بعد وارد پوشه یکی از متاتریدرهای 4 یی که توی ویندوزتون نصب بشید فرقی نمی کنه از هر بروکری می خواد باشه باشه ، مهم نیست {معمولا درایو سی و پوشهprogram file (86x) هست} بعد که وارد فولدر متاتریدر4 شدید فولدر اول رو به اسم config رو باز کنید{واردش بشید} و محتویات داخل این فایل فشرده ای که براتون گذاشتم رو داخل این فولدر کپی کنید
نکته : این فایل های سرورهای جدید داخلی آلپری هست{نت ملی}
اگر حساب دمو می خواید بسازید باید open an account رو بزنید و بگذارید سرورها رو اسکن کنه{سرورهای متاتریدر4 قبلی_مربوط به هر برورکی که می خواد باشه چون نت وصل نیست همه قطع هستند} سرورهای جدید آلپری فقط پینگ دارند روی یکی از سرورهای دمو کلیک کنید {سروری که پینگ داره-همه شون همیشه پینگ ندارند} و یه حساب دمو باز کنید
توصیه : در تمام سرورهای دمو آلپری حساب باز کنید - گاهی یکی دو تا از سرورهای دموش مدت ها آف میشه ولی مثلا یکی ش طولانی مدت آنلاینه اینجوری می تونید با اون حسابی که روی اون سرور قبلا باز کردید ، به بازار وصل بشید ((موقع افتتاح حساب دمو ، روی هر سرور دمو ی آلپری کلیک کنید حساب دمو از نوع همون سرور براتون ساخته میشه}}
–دقت کنید عکسی که از اسکن سرورها فرستادم > من سرورهای متاتریدر4 آلپری{فایلconfig یی که اینجا براتون گذاشتم} رو در فولدر متاتریدر افیکس پرو ریختم > موقع اسکن تمام سرورهای آلپری پینگ دارند و تمام سرورهای افیکس پرو پینگ ندارند چون نت بین الملل قطع هست}

3 لایک کرده