بهترین جمله ای که میشه به یه تریدر هدیه داد!

:collision:عجله مهم ترین عامل ضرره یک تریدر در هر شرایطی

4 لایک کرده

در دوره های سخت و رکودی ،تنها راه نجات ، تمرکز بر اجرای دقیق و درست استراتژیه…(به شرط ایمان به اون روش)

3 لایک کرده

این جمله رو شاید خیلیا دوست نداشته باشن ولی حقیقته

95% افراد بدرد این کار نمیخورن. شاید بهتره قبول کنی جزو اون 5% نیستی و سرمایه و از اون مهم تر وقتت رو پاش هدر ندی, مگه همه قراره تریدر بشن؟!
مثل اون کنکوری های تجربی ای که همشون میخان دکتر بشن و مشاور کنکور هایی که میخان همه رو دکتر کنن (مثل پکیج فروش هایی که میخان همه رو تریدر کنن)

این پست قراره خیلی هیت بخوره ولی همینه که هست :joy:

8 لایک کرده

انگیزشی بلدم

نصیحتو نیستم

<< آنگاه شگفت زده با خود بیندیشی،

آیا کسی برایت دعا کرده بود؟! >>

برای وقتی که موفق شدی و نتیجه گرفتی :heart:

2 لایک کرده

زیبا بود

کاملا بهش رسیدم یه دوره ای

3 لایک کرده

به تجربیاتمون گوش کن،به نکته ها دقت کن و بعد همشو بریز دور.چون من یا دیگری، “تو” نیستیم.

2 لایک کرده

جمله ای جلو چشممه: اگه استاپت خورد دلیلش حتما اشتباه تو نبوده!

نصیحت به تریدر تازه کار: هیچ کس نمیتونه با قطعیت توی بازار صحبت کنه مگر کسی که هیچی بلد نباشه.

پس زمینه گوشیم: Get Shit Done

تجربه خوب: اولین برداشت

1 لایک کرده

برای تازه کارا میگم

تا وقتی یه ستاپ مشخص نداری ول معتلی

تا وقتی مدریت سرمایه نکنی سرکاری

تا وقتی این دوتارو تمرین و تکرار نکنی به سود مستمر نمیرسی

1 لایک کرده

من میگم 2 درصد

بقیه سرکارن

باید خودتو وارد باشگاه 2 درصدیها بکنی

2 لایک کرده

من خودم انقدر کال شدم سر همین موضوع اصلا تنها دلبل اش همینه که کال میشی ، اولی اینکه ضرر میکنی خب تا اینجا اکیه بعدش یکی پوزیشن دیگه باژ میکنی میگی خب این میره توی سود وقتی میره سمت استاپ ، اون استاپ رو یا حذف میکی یا میکشی بالا ! بعدش یه حجم دیگه میزنی شاید دو تا هم باز کنی میبنی یکبار سود داد ! دفعه دوم همین حرکت رو انجام میدی کال میشی ! دفعه بعد استاپ میخوری میخوایی جبران کنی حجم دوبراابر پوزیشن‌باز میکنی ضرر جبران بشه اونم مثل‌ قبلی یکی‌دوبار سود میکنی ، دفعه سوم کال میشی ! همین ۵ خط که نوشتم ۵ سال طول میکشه درک کنه ادم :joy:

1 لایک کرده

به نظرم بنای موفقیت چهار ستون داره که ترید هم جزوش هست .( تلاش هوشمندانه . نظم . صبر . واز همه مهم تر تسلیم نشدن . تسلیم نشدن . تسلیم نشدن . تسلیم نشدن . )

1 لایک کرده

وگرنه اون شخص تازه وارد وسوسه میشه ضرر میکنه

1 لایک کرده

40 :chart_increasing::money_with_wings::shark::coin::chart_decreasing: 60

1 لایک کرده

«صبر کلید است، نه تکنیکال»

1 لایک کرده

بهترین تصمیم عمر تریدیم این بود که یه ژورنال ترید روزانه زدم. روزی که خودم رو مجبور کردم دلیل هر ورود و خروجی بنویسم، کیفیت تریدهام ۵۰٪ بهتر شد.

2 لایک کرده