روحیه م رو حفظ کردم. برای مشغول بودن یه چالش رایگان یا چالش ۵۰۰ تومنی سخت رابین سود رو کار میکنم در ایام قطعی نت در چارت نت ملیش تا بینیم چی پیش میاد.
مرسی ازت که به بچه ها توجه میکنی تا صبحم که صحبت کنی ما چیز دیگه میشنویم اگه موفقی نوش جونت و آزادی داری حرفی توش نیست اصراری به اثبات خودت نداری به هر حال مرسی از شما میگن قدس داره آزاد میشه سرمایه هاتون از دبی بیارید اونجا سرمایه گذاری کنید و برای ما راهگشا باشید میبینم دستاورد خدایان ترید را بزودی…
دمت گرم ولی دیر گفتی از روزی که جنگ شروع شد من برگشتم سر کار قبلیم و هول نکردم از این بروکر به بروکر دیگه برم عقب نشینی کردم الان همون CNC فلز و جوشکاری CO2 را انجام میدم تا روال برگرده تو هر طرف برای ما برد خوابیده چون مثل شما ادعای خدایی نداریم نت وصل بشه دوباره ترید و الان استفاده از مهارت امیدوارم تو هم مثل من باشی و زنت بهت غر نزنه فکرم نمیکنم مرد خانواده باشی ولی خوب بهرحال برای هر کسی یه دختر مثل خودش هست
از هر نوعش
جایزه تورنمنت امشب تو اون چت رسید به تو اسمت m_b خودتو که معرفی نکردی فقط گردو خاک کردی
همه اینایی هم که تماس گرفتم باهاشون میگفتن همشهری هستیم فقط لحجه هاشون فرق میکرد همه ایران همشهری من هستن تو که جای خود داری سایه باز