پایان مسابقه پراپکو (ثبت نتایج)

سلام دوستان نتایج خودتون رو شیر کنید من خودم 16 ام شدم … حالا اگه اکانت رو دادن و به نتیجه هم رسید در جریان میزارمتون

9 لایک کرده

ماشالا

خسته نباشی

سبک معاملاتی شما چیه؟

1 لایک کرده

سلام کارت درسته لطفا پراپ رو پاس کردین بگین معتبره یا نه متوجه بشیم که سودارو میده یا نه

1 لایک کرده

اینم رتبه من تو چهار روز معاملاتی

5 لایک کرده

سلام ممنونم … nds کار میکنم

1 لایک کرده

سلام مخلصم … حتما … امیدوارم اکانت رو بدن :joy:

1 لایک کرده

بسیار عالی افرین ….

میدن شرکت بدی نیست

1 لایک کرده

عالی کارت درسته

انشالله که میدن

راستی سلطان خودت با چه پراپی کار کردی قبلا و اینکه سودتو دادن

راستی اطلاع دارین وقتی با بروکر کار میکنی مثلا وینگو یا هر بروکر دیگه میشه با پراپ هم کار کرد موقع برداشت اذیت نمیکنن

نفر اول **194.87% سود

وقتی میری حسابو میبینی قشنگ مشخصه رو حساب قمار میکنه نه ترید**

4 لایک کرده

باسلام و درود ممنون می شون بگویید بیشتر در چه نمادی معامله می کنید و باتوجه به لایف استایلتان چه سشنی از ساعت چند تا چند معامله می کنید باتشکر پر سود باشید

توی مسابقات ترید خارجی یه خانمی بود نفر دوم شده بود خودش می گفت که من با ریسک خیلی بالا ترید میزدم که در مواقع حساب ریل یا حتی پراپ هیچ وقت نمیتونم با اون ریسک معامله بزنم در ایران هم در مسابقات ترید این موضوع با شدت بیشتری جاری هست. و برنده مسابقات ترید باید هم تریدر خوبی باشه و هم در مدت ترید در مسابقه شانس خوبی داشته باشه.

پیشنهاد من این هست که هیچ وقت درمسابقات ترید راه میانه رو انتخاب نکنید اگر هدفتون رسیدن به ۱۰ نفر اول باشه امکان نداره با ریسک دو سه درصد بتونید برسید ولی اگر استراتژی معقول خودتون رو طی کنید می تونید جزو ۲۰۰ تا ۵۰۰ نفر بشید.

شخصا در مسابقه پراپکو شرکت کردم و دقیقا استراتژی پراپ رو در مسابقه زدم و با وجود این که دو تا از تریدهام ضرر شد ولی با یک درصدریسک در تمام معاملات، بین ۵۰۰ نفر بودم و ۶۰ درصد تخفیف رو به عنوان جایزه پراپکو داد و چالش ازش خریدم

1 لایک کرده