دوستان کسی این برنده ی مسابقه رو میشناسه؟
حسابش رو چک کردم ، کندل به کندل ترید میزد ، دوست دارم بر چه اساسی کندل به کندل ترید میزد و از استراتژیش صحبت کنه برامون
ربات داشته وگرنه تو ۹ روز خود حضرت البروکس براش قفله ۱۷۰ درصد سود !
ربات هم داشته باشه واقعا ربات خفن و سود دهی بوده
اره خب ولی هیچکدوم از پراپ ها یا حتی بروکر ها اجازه معامله با ربات رو نمیدن ! پس حتی ۱۰۰۰ درصد هم سود بده تو یک روز فایده ای نداره .
بیاین مهندسی معکوس انجام بدیم🤣
اینهمه سود ؟
کجایی وارن بافت و ایلان ببینی جوان ایرانی چشم در جایگاهت دارد ![]()
دوستی هست همینجا که مهندسی اینورت کرده
مهندس در خانه ست گرد جهان نگردید .
کو مهندس؟کجاس؟ …
فک کنم رفته بازارو رنده کنه در خواب
چون سیستمش در خواب هم کار میکنه و پولسازه حتی برا بچه ۱۰ ساله .
![]()
۱۷۰ درصد تو چه مدتی گرفته شده؟
از بچه های ژاپنه
سامورایی بمیری
بنظرتون اگر کسی بتونه توی ۹ روز ۱۷۰ درصد سود بگیره و بتونه این کارو همیشه تکرار کنه چه نیازی داره بیاد توی مسابقه پراپکو شرکت کنه؟! یکم فکر کنید
واقعا خنده داره که خیلی هاتون دنبال استراتژیش میگردین
خیلی از روش هایی که توی مسابقات استفاده میشه کاملا ریسکی هستش و احتمال برنده شدنش مثل یه بلیط بخت آزماییه
در مورد روش ها حوصله توضیح ندارم ولی تا ته ماجرا رو خودتون برید … تحت تاثیر قرار نگیرید به آموزش و ارتقای سطح مهارتتون برسید و کاری کنید که همیشه بتونید بکنید
اهان استاد رو میگی:rofl:![]()
![]()
اگه یه ماه وقت داشت میرفت رو ۱۰۰۰ درصد…خنده دار تر از کار این، اونبه که دنبال استراتژیش میگرده..
ریا نباشه منو میگفت ![]()
اقای رجبی سلام
من همون روز رتبه ی چهار بودم ولی با ۱۰ تا ۲۰ ثانیه تاخیر اجرا میکرد دیگه ادامه ندادم. نماینده ی لایت فایننس بودم تو ایران تا سال ۲۰۲۲ ، با ۹ بیت و ۱۰۴ هزار دلار با مستندات . میتونید از نزدیک سیستم رو بررسی بفرمایید .
از استراتژی به صورت عمومی صحبت نمیکنم ، اگر هزار دلار در حساب ریل داشته باشید به شرط درا دان ماکسیمم منفی ۱۰ درصد از طریق ترید با ریسک ۲ سود روزانه حداقل ۵ درصد کمترین برداشت شما خواهد بود .
طبق تحربه ی کودکی ۱۰ ساله در از چند ساعت ترید های موق خودش رو شروع کرد با دانش صفر ، ف صتی پیش بیاد با رویت سادگی چارت خودتون متوجه خواهید شد . ۲ هزار خط کد پاین اسکریپت برپایه ی کشف فرکتال ۲ گانه ارادتمندتون سنگ بنای سیستمه.
من نمیدونم ایشون تحمل کردن حداقل ۱۰ تا ۲۰ ثانیه تاخیر در دریافت و اجرای دستور رو ولی اوشحال میشم اتفاقا بدونم چطور ممکنه .
پس از دریافت دعوتنامه از لایت فایننس و یک قرار حضوری در تهران مامور به توسعه ی سیتم معاملاتی شدم که ۹ بیتکوین و ۱۰۴ هزار دلار مستندات برداشت داره .
جناب میرهاشم
Together everyone achive more
به صورت تیمی روی ۱ اکانت با ۱ روش و روی طلا احتمالا در میکرو تایم فریم ها ترید کردن ، شدنیه اتفاقا . تبریک میگم بهشون .
اقا مهدی زیر پیرن شما شمردی سند برداشت ۹ بیت رو فرستادم شمردی ؟
تصویر اسم مبارکم رو سایت لایت فایننس رو هم چک کردی اصالتش رو بعنوان نماینده ی خاورمیانه و شمال افریقا ؟ اصالت تایید شد؟
ازت خواهش میکنم مراقب زبون سبزت باشی قهرمان پشت کیبورد . ترید که هیچی من وقتی خوابم بیشتر سفارشام در حال انجامن .
یه عکسم بزار ادم فکر نکنه باغبونی و دوست من برنده ها جایی نمیرن ، میرن دنبالشون ، اگر تصمیم به صحبت با ایشون داری تاپیک رو عوض کن لطفا .
و سرکار
شما از ترید موفق به خرید خود سری ۷ شدین یا فقط لاک همرنگو ؟
آقا مهدی برای آخرین بار تذکر میدم
با دهان مبارکت فقط چکی بنویس که ۱ درصد پاش افتاد ۱۰۰ کیلو وزنت توان پاس کردنش رو داشته باشه
دوستان ترید عزیز سلام
این روزا اسم پراپکو بخاطر مسابقه ش و سرور تقریبا خوبش روی متا ترید سر زبونا افتاده
دوستانی که تجربه کار با این پراپ رو دارن بیان بگن که قابل اعتماد هست ارزش چالش گرفتن داره؟
اگه پرداخت سودی انجام داده این پراپ ممنون میشم با مدرک بفرستین که بقیه استفاده کنن