معامله بای زدم از نظر تحلیلی هر بایرا هم سلر ها برابر هستن و شانس هر دو یکی هست من در جهت اودر بایرا ورود زدم و کمی بالاتر ورود سلر هاست اینجور معاملات سخته همین من پایین وارد شدم و چرا فری کردم چون اگه بیاد اونجا بایرا نا امید میشن و معامله برعکس میگیرن هرچند همون لحظه اضافه نمیشن و فرصت ورود منطقی میگردن ریوارد هم کمی زیاد گرفتم که دستی کنترل میشه
به نظرم اگر بازار به چشم شانس ببینی اشتباهه
یا برابر بودن بایر ها سلر ها هم از نظر من اشتباهه
یک استراتژی خوب هم ورود معلومی داره و هم تی پی
دیگه شانس یا برابری جواب نمیده
گرچه دیدگاه هرکس قابل احترامه
اگه نتونی هر دو معامله گر رو ببینی بهتره معامله نکنی دلیل تمام ضرر دهی هات همینه کسی نمیاد اینو بگه
سعی میکنم اگر سیگنال ورود دیدم بزارم تا متوجه بشی بازار شانسی نیست
و اینکه در مورد مسئله بایر ها و سلر ها اینو قبول دارم که هنگام باز کردن معامله چه بای و چه سل باید حواست به لگ سمت چپ باشه ممکنه اونجا سیگنال خروج و ورود به معامله عکس اتفاق بی افته
دیگاه های متفاوت زیاده اینا مهم نیست همینکه ضرر نکنیم تو هر ماه یا سال مهمه همین
دقیقا با این نظرت موافقم
من اوایل دنبال اینا بودم نظر دیگران رو بپرسم ببینم چیه تو ترید هیچ وقت نظر دیگران مهم نیست مگه اینکه اون استاد ترید اول آموزش باشه همین
کارت درسته موفق باشی
اگه این ریوارد بده باهاش یه قلیون میخرم فردا
اگه فری هم بزنه معامله نمیکنم تا دوشنبه
معامله ای که گرفتی بد نیست به احتمال زیاد اگر سیگنال خروج نده که من چیز خاصی تو لگ چپ نمیبینم تی پیت رو میزنه بره من ساعت ۴:۳۰ با اون اسپایکه ورود داده بودش
اگر کندل پنج دقیقه سبز تموم شه رشد میکنه میره بالا
اینم انگاری سبزی شدنی نیست😂
گرچه من اینجا ورود نمیکنم من سعی میکنم احتمالات رو نگیرم و فقط چیزی که خوبرو بگیرم تجربه بهم ثابت کرده معامله بی نقص بهتر از معامله شانسی و با احتمالاته
منم زیاد ریکس نکردم رو بخاطر ۵۰به ۵۰ واسه اونم فری شده
تیپیشم همش ۶۰تا هستش
معامله فری زد تموم دیگه معامله ندارم تا دوشنبه فعلا روز پرسود برای همه آرزو مندم
من فری خوردم اجازه معامله دوم رو ندارم حتا هزار پیپ هم مثبت کنه تموم شد
سرچند اومدم اینجا سرگرم نوشتن شدم تو تصویر نوشتم تیپی کمی بالا گرفتم که کنترل نکردم
خوشحال شدم از اشنایی باهات
سلام حسن جان بینامم حسابم روز اولی زیاد صحبت کردم به محدودیت خورد دیگه نتوستم جوابتو بدم
ایشالله هفته بعد معاملات پرسود تری خواهی داشت