با احتمال چند درصد برد (سود) وارد معامله میشوید ؟

کوتاه جواب بدید لطفا .

من با نهایت احتمال باخت وارد میشم ! اینجوری اگه است بیشه بیشتر باهاش کنار میام :innocent:

2 لایک کرده

ای ول ، منظورت اینه که روش حسابی نمیکنی ، پس تجزیه و تحلیل و ستاپ ، ایا درصد احتمال را بالاتر نمیبره . یا اینها از هم دو مقوله جدا هستند . به هر حال ما برای بیشترین احتمال ورود میکنیم طبق سبک و تحلیل . میشه بیشتر توضیح بدی

وین‌ریت استراتژیم 63%ـه پس 63%

1 لایک کرده

اوکی . منظورتون اینه که ، هر چی وین ریت باشه ، همون عدد هم احتماله سود و ضرره . جواب قانع کننده ای هست .یه سوال ، یعنی در شروع معامله در ذهن انتظار سود ده بودن معامله را ۶۳درصد میدونی درسته ؟

بله من 1 به 4 از مارکت خروجی میگیرم پس برام منطقیه که پوزیشن باز کنم چون آمار بهم نشون داره 63% درصد مواقع 4 برابر ریسکی که میکنم سود میکنم.

این آمار جوری هست که بتونم بهش اعتماد کنم.

1 لایک کرده

به شما تبریک میگم و ارزوی موفقیت دارم . وین ریت شما عالیه ، r/r هم عالیه . بدون شک مسیر موفقیته . تو مسیر پروفیت ریسک فری یا بستن حدی از حجم هم انجام میدی یا مطلق با همون حجم تا تارگت میمونی ، RR چهار خیلی خوبه . شده که برسه به تارگت و نبندی و تریل کنی ،

قوانین مدیریت تریدی که دارم:

1. ریسک فری 1:2
2. خروج 75% از پوزیشن 1:3
3. نگه داشتن 25% پوزیشن تا بریک ایون یا اولین چاک در 5 دقیقه

1 لایک کرده

حتی اگر‌ با احتمال ۹۹.۹ درصد درست بودن تحلیل وارد معامله بشیم،همیشه اون ۰.۱ درصد باقیمونده میتونه کل اون ۹۹.۹ رو به چالش بکشه.

1 لایک کرده

همه چیز عالی بود . منطقی و اصولی . من اگر وقت دیدن چارت را داشته باشم ، تقریبا همینطور عمل میکنم ، ولی متاسفانه بیشتر ، نیستم . و قبلا در تریدینگ ویو چندتا الارم میزاشتم برای محدوده ورود ، و بعد از ورود ، دوباره چندتا الارم ست میکردم برای ، تارگت ها ، قبلا خوب بود حداقل تریدینگ ویو بود . حالا دیگه هم متا و هم تریدینگ ویو و هم

بله درسته ، من از طرح موضوع میخاستم ، به تعریف احتمال از منظر دوستان برسم . یعنی خود تعریف احتمال . همه درست میفرمایید . اون دوستی که گفت هیچ انتطار و احتمالی نمیدم درست گفته ، چون شاید اگر وین ریت بالایی هم داشته باشه ، احتمال داره معامله بعدی ، جز معاملات ضرر ده باشه . یعنی در کل باید به نقطه ای و درکی برسیم که به سود ده و زیان ده بودن معامله ، وابسته و درگیر نباشیم و معامله را دستکاری و خراب نکنیم . ممنون از مشازکت همه

1 لایک کرده

35% درصد وین ریتمه

1 لایک کرده

توکل علی اله

2 لایک کرده

50%
بالاتر میشه غرور
پایین تر میشه ترس و شک به ستاپ.

1 لایک کرده