دوستان سلام.
بفرمایید که هدفتون از تریدر شدن چیه؟صرفا نباید فقط کسب درآمد بخور و نمیری باشه.مگه نه؟
دوستان سلام.
بفرمایید که هدفتون از تریدر شدن چیه؟صرفا نباید فقط کسب درآمد بخور و نمیری باشه.مگه نه؟
فاتحه اعصاب را خواندن
منزوی شدن از جامعه
تست و تمرین صبر
بدست آوردن فشار خون
و در اخر کمی پول
پول زیاد خیلی زیاد
سروکار نداشتن با خلق خدا
بی منت بودن پولی که در میاری
ازادی زمانی
مسیر رشد و پیشرفت
بر همه اولش کسب سود هدفه بعد میشه اثبات به خودت و دیگران و بعد میشه تنها دلیل وجودیت.
هدف نهایی واسه من اینه که یه سیستم خودکار (الگوریتمی) داشته باشم که بدون دخالت احساسات من، کار خودش رو بکنه
آزادی عمل در زندگی
چه از نظر مالی چه از نظر موقعیت مکانی
داشتن رفاه چیزیه که خیلیارو کشیده به این بازار
آزادی پول زمان لوکیشن
والا پول زیادی ازش بدست نیاوردم ولی شیرین ترین پول زندگیم بود همینکه بتونم بدون ارتباط با آدما در حد یک معلم هم پول در بیارم برام کافیه چیز لاکچری نمیخوام واقعا ازش این روزهای طاقت فرسا مشغول شغل قدیمی ام هستم جوشکاری و میتونم بگم نوعی عذاب الهی هستش برام قبلا با وجود ترید تحمل این شغل راحتتر بود
تفریح و سرگرمی!
فقط ازادی و بی ام و☺️
< پول >
چیزی به جز این با کمال احترام به همه کاملا دروغه….
همه ما برای پول توی این بازاریم همین
**پول چیز بدی نیست جز یکی از بهترین برکت های روی زمینه …..
بقیه چیزا فقط شو کردنه** ….
به نظر من خارج از این اون فرد باید از این بازار بره بیرون چون داره با زندگیش یه جورایی بازی میکنه نمیشه این رو یه گیم دید
(البته این دیدگاه بندست)
حیفه آدم تو این دنیا اونو تجربه نکنه . برای من حل مسئله و درآمدش جذابه .
لذت
واسه من هم کاره و هم تفریح ازش لذت میبرم.
من شخصا باید بگم واسه پول شروع کردم اما الان دیدن چارت حالمو جا میاره عاشق این کارم
لاغری
خب طبیعتا استقلال مالی ، من معلم هستم رشته مهندسی خونده بودم گذرم افتاد به معلمی ، در کنارش روع کردم شبکه و امنیت رو تا حد متوسط پیش بردم و برای ورود به قسمتهای حرفه ای وقت زیادی مطلبید که البته وقتشو هم داشتم ولی کلی با هوش مصنوعی های مختلف سبک سنگین کردم دیدم واقع بینانه ترین حالت یادگیری هر گونه مهارت اینه باید شهر بزرگ باشی با فرصتهای شغلی زیاد ، همش هم باید دنبال کارفرما باشی تا پروژه بگیری ، سر همین برگشتم سراغ ادامه یادگیری ترید که قبلا کلی برای یادگیریش زمان گذاشته بودم ، تازه شروع به ژورنال نویسی و استراتژی تستینگ کرده بودم که نت قطع شد و …. ، خب البته اگه تو اون حوزه بودم هم الان کاملا اسیب میدیدم .
بطور کلی خوبی ترید و معامله گری اینه تهش دنبال کارفرما نیستی
بهترین شغل دنیاست اگر بلد باشی. هدفم قطاع داشتنم شغلی که رییس خودم باشم و کسب ثروت فراوان
یکی از بهترین درامدارو داره ولی ولی ولی فقط یکچیز خراب میکنه اونم طمع طمع نکنی احساس یکشبه پولدار شدن نداشته باشی اروم اروم رشد میکنی فقط صبر میخواد طمع کنی دارو ندارتم میبازی
چه سوالی بود
هدفمون ساخت اخرتمونه
درود هدف من انسان بهتری شدن و بعد از اون ایجاد صندوق و شرکت سرمایه گذاری دلاری خودم طبق ایده ذهنیم