چرا اکثر تریدرها بعد از اولین سود، تازه به فکر امنیت بروکر میفتن؟

تا وقتی ضرریم، خیلی به برداشت و امنیت و قوانین بروکر فکر ■■■■■■■
ولی وقتی سود می‌کنیم، تازه سوال‌ها شروع میشه: آیا پولمو میدن؟ آیا حساب محدود میشه؟ آیا قوانین خاصی دارن؟
شما قبل از سود کردن این چیزها رو بررسی می‌کنید یا بعدش؟

3 لایک کرده

این خیلی طبیعیه. وقتی آدم تازه وارد حساب میشه، تمرکزش روی سود کردنه، نه روی خروج پول. ولی تریدر حرفه‌ای از اول به خروج فکر می‌کنه. حتی بهترین استراتژی هم اگر نتونی سودت رو راحت برداشت کنی، عملاً ناقصه. من همیشه می‌گم بروکر رو باید از آخر مسیر تست کرد، نه اول مسیر.

چون بعد از سود اول حساب کتاب های میلیون دلاری شروع میشه و ترس ایجاد میشه که نکنه این سود رو ندن.

بروکرها اگر تخلفی نکرده باشید سود شما رو پرداخت میکنن.دزدی بروکرها توی پرداخت نکردن سود کسب شده نیست بلکه دست انداز درست کردن برای گرفتن همون سود هست.

1 لایک کرده

من یک‌بار این اشتباه رو کردم. چند ماه با یک بروکر کار کردم، سود خوبی هم گرفتم، ولی موقع برداشت مدارک اضافه خواستن و چند روز معطل شدم. شاید از نظر قانونی حق داشتن، ولی چون از اول نمی‌دونستم چنین چیزی ممکنه، خیلی اذیت شدم. از اون موقع اول قوانین برداشت و احراز هویت رو می‌خونم

از اون طرف هم باید منصف بود. بعضی وقت‌ها وقتی مبلغ برداشت بالا میره، بررسی بیشتر طبیعی‌ه. مخصوصاً اگر روش واریز و برداشت فرق کنه یا حساب تازه ساخته شده باشه. مشکل اصلی وقتی‌ه که بروکر شفاف نیست و کاربر نمی‌فهمه دقیقاً باید چیکار کنه

من برای ارزیابی بروکر سه مرحله می‌ذارم: اول واریز کوچک، بعد چند معامله واقعی، بعد برداشت کوچک. اگر این چرخه بدون مشکل طی شد، تازه سرمایه رو بیشتر می‌کنم. خیلی‌ها اشتباه می‌کنن مستقیم مبلغ بالا می‌زنن و بعد اگر مشکلی پیش بیاد، فشار روانی چند برابر میشه

همه چیو قبلش باید دووونست و بری حسابی باز کنی و ترید کنی خانوم کاظمی
شما خانوما که محتاط تررید اتفاقا…بروکر خوب و بد زیاده

1 لایک کرده