چه اندازه اسپرد توی بازار واقعا مهمه؟
برای یه اسکلپر بسیار پارامتر مهمتریه تا یک سویینگ تریدر .
تو تایمهای عادی شاید اسپرد خیلی تاثیر نذاره، ولی تو خبرها و بازارهای پرنوسان اصلاً داستان فرق میکنه و ممکنه خیلی بیشتر بشه.
مشت اسپرد واقعااا مهمه!
فکر کن من اوپنینگ بورس نیویورک روی داوجونز اسپرد برام عین طلا میمونه…
چون ریسک به ریوارد منو بهم نمیریزه اگرررر اسپرد پایین باشه..
میدونی چقدر استاپ خوردم سر اسپرد بعد رفت تیپی شد!! ![]()
جرااتت میخواد خبر باااشهو ترید کنی ناموسن
اسپرد مهمه، ولی نه به تنهایی. چون اگه اجرای سفارش خوب نباشه یا اسلیپیج زیاد باشه، اون اختلاف کوچیک اسپرد خیلی سریع از بین میره و حتی بیشتر هم ضرر میزنه
من تجربه زیادی ندارم ولی تو مدتی که با وینگو کار کردم، اسپردش برای سبک ترید من قابل قبول بوده. البته هنوز دارم یاد میگیرم و شاید بعداً نظرم دقیقتر بشه ![]()
به نظرم باید مجموع هزینهها رو دید، نه فقط یه عدد. کمیسیون، اسلیپیج و سرعت اجرا همه با هم تاثیر دارن
نباید ملاک انتخاب بروکر رو اسپرد پایین در نظر گرفت…مقدار اسپرد حتی اگه یکم زیاد ام باشه، مطمئنا استراتژی سودده رو ضررده نمیکنه ،فقط ممکنه کمی راندمان رو بیاره پایین…اسپرد خیلی پابین رو ملاک انتخاب بروکر قرار ندید…امنیت و سابقه بروکر مهم تره…
از طرفی ، طلا ، داو و نزدک همیشه بهترین اسپردهارو دارن…اینا خوبن برا معامله و اسپرد در اینها، کمترین تاثیر رو روی استراتژی شما میزاره…معمولا هر بروکر ، روی یک یا دوتا از این نماد ها اسپرد بهتری ارائه میده نسبت به بقیه…ولی انرژی رو جای درست بزارید…اسپرد خیلی اهمیت نداره….
بستگی به سبک معامله داره
اگر مثل من سریع ورود و خروج میزنید تاثیر میزاره
یا پوزیشن رو باز نمیکنه یا تی پی رو نمیزنه
البته استاپ هم هرچی سِت کنی+اسپرد میخوره
برای من ک اسکلپرم اوکیه ![]()
من شخصا بروکر رو با این میسنجم
حجم کم میبرم ترید میکنم برداشت میزنم
برداشت وقتی مشکل زا نباشه نه اینکه بگم صد در صد ولی بهش اعتماد میکنم
برای اسکلپر مهم هست گاهی معاملات طوری هست که اسپرد زیاد ۱۰ تا ۲۰ درصد از سودت رو میخوره و این توی برآیند نتیجه ی کلی کاملا دیده میشه
اگه اسکلپ 1 مین کار میکنی اره خیلی مهمه+کامیشن+لغزش قیمت
ایشالهه همیشه به سود باشی ارباب