ارائه اینترنت پرو به تریدرهای پراپ پلاس

امروزاخبار رو چک کنید گفته مدیرعامل همراه اول رو بردن قوه غذاییه بازخواست کردن که چرا اینترنت پرو به افراد عادی دادی

بله درسته

خبر خوندم

ولی واقعیت این که هیچ کدوم از این ISP ها بدون اجازه نهاد بالادستی کاری نمیتونه بکنن

این اخبار هم بیشتر در حد خبر هستش

ولی واقعیت این هستش که خیلی از افرادی که اصلا شغلشون وابسته به نت جهانی نیستش , الان وصل شدن

ولی من و شما که تریدر بازار جهانی هستیم و پایه اصلی شغلمون اینترنت جهانی هستش چرا وصل نیستیم ؟

به جان خودم کلاهبرداریه.بعد از این همه داستان که ما تو این کشور با بروکر و پراپ و تخفیفات و اسکم ها و ….داشتیم، بنظرتون عجیبه واسه رقابت های الکی و ناسالم از هر ابزاری استفاده کنن؟ اون از مسابقه پراپ.گوز که یکماه ملت رو علاف کردن با اون بستر نت ملیشون اینم از داستان اهدای اینترنت پرو … بخدا تو این شرایط فقط سگب رفتارش منطقیه ، چرا؟ سادس ، چون با این شرایط کشور خیلیا مثل قبل توان ترید یا پول خرید اکانت ندرن و ورودی شرکتها کم میشه یعنی درآمد اصلیشون که از فروش پراپ هست خیلی کم شده، پس راهش اینه فریز کنن اکانتا رو … اگرم پراپهایی دارن کار میکنن ،دلیلش اینه میخان شانسشونو واسه جلب توجه تریدرهای فعال در این شرایط خراب، امتحان کنن.حالا اگر گرفت که خوب گرم نگرفت جمع میکنن براشونم مهم نیست….

ما ایرانی هستیم. انتخاب کردیم که اینجوری زندگی کنیم. نشنیدی؟

ما انتخاب نکردیم

برامون انتخاب کردن

یعنی چی !
یعنی سایت بروکرهایی که فیلتر هستن رو هم باز می کنه؟

یه سوالی دارم

من اینترنت پرو نیاز دارم ولی پراپ نمیخوام

با این روند مصرف تا پایان سال چیزی حدود 90 گیگ دیگه غیر از این 50 گیگ لازم دارید.

من اینترنت پرو نیاز دارم پراپ پلاس واقعی هست ؟

براشون پیام بده بگو احتمالا قبول کنن الان سایت باز نمیشه که بخوای ثبت نام بکنی برو بگو احتمالا میگن به این شماره دو 2 تومن واریز کن . که بعد از این که sms اومد ۲۱۰۰ هم باید به خود همراه اول بدی

چهار میلیون تومن رو از کجا پیدا کنم ؟

من ثبت نام کردم،اگه کلاه برداری نباشه و برام فعال کردن اینجا خبر میدم

نه کافیه - فقط متاتریدر ساعتی 6 مگ مصرف میکنه من بخاطر این اون رفتم اینستا و تلگرام و یوتیوب تا اطلاع رسانی کنم بیشتر مصرف کرده

متشکرم از شماها

داداش میشه بگی چجوری گرفتی چون برا ثبت نام شرکت میخواد

حله اقا منم منظر خبر شما هستم برای شما اکی شد منم اقدام میکنم

داداش چجوری ثبت نام کردی؟؟ یه توضیحی میدی

و باز هم همچنان دارن می فرستن😠

جسارتا شغل خاصی دارین که براتون میفرستن ؟ یا شرکت دارین ؟