چقدر زیبا
چقدر جالب
۲۲۰۰ میدی به همراه اول برای چقدر اینترنت دقیقا؟
چقدر زیبا
چقدر جالب
۲۲۰۰ میدی به همراه اول برای چقدر اینترنت دقیقا؟
میگن ۵۰ گیگ اینا میده
هیچکدوم
یه الاف وبگرد و یه کوچولو تریدر
موضوع اینه که اینترنت پرو فقط واتساپ و تلگرام بازن … بعید میدونم دسترسی آزاد باشه، واسه بقیه چیزا بازم باید کانفیگ گرفت … اگر کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون بشه بفرمایین
دقیقا همینطوره تا جایی که من خبر دارم فقط واتساپ وتلگرام بازه
عحب واقعا به کدوم داریم میریم
واقعا خودندن این مطالبم ناراحت کنندس
چه برسه به احرا شدنش
کی رفتی ؟ هنوز فعال نکردن؟
اکی منم از طریق پراپ پلاس این هفته اقدام میکنم
اخه من میترسم برم دفتر بگم اونا هم بگن نه مسخره بشم ![]()
![]()
![]()
![]()
برای من هم در عرض دو روز ۳ بار پیامک تایید اینترنت پرو اومده جایی ثبت نام نکردم درخواستی هم ندادم معتقدم اینا همش سیاه بازی هستش دنبال گرون کردن اینترنت بودن بهونه لازم دستشون افتاد الان دارن اجرا میکنن همون اینترنت عادی که گیگی ۲ هزار بود الان به اسم پرو ارائه میشه با ۵۰ هزار تومن هر کسی هم بالاخره در یک نهادی عضو هستش یکی برای پروانه کسب یکی برای مجوز بهداشت یکی برای نظام مهندسی یکی برای وزارت بهداشت یکی برای کانون وکلا و ….. در کل برای ۹۰ میلیون نفر پیامک میاد دیر و زود داره
من پرو از همراه اول دارم
هات اسپات میکنم رو لپ تاپ
ساعتی 6 مگ استفاده میشه نه بیشتر البته فقط متا استفاده میکنم نه چیز دیگه
واتساپ تلگرام اینستا یوتیوب متاتریدر تریدینگ ویو و….
کلا هیچ فیلتری ندیدم
یعنی با پرو همراه اول همه اینایی که گفتی بدون فیلتر کار میکنه ؟ مخصوصا یوتوب برام مهمه و این که من یک خبر دیدم که میگفت اونایی که پرو دارن وقتی 50 گیگ اول تموم شد فقط میتونن یک بسته 40 گیک بخرن یعنی کلا میتونن 90 گیگ نت داشته باشن . این حقیقت داره ؟ شما تا حالا بسته خریدین؟ اگه خریدین چند بار و در چه حجمی خریدین؟
یکی هم امروز داشتم با یه نفر از آشنایان صحبت میکردم گفت پرو همراه اول خیلی زود تر 2 گیگ روزانه رو تموم میکنه ولی ایرانسل اینجوری نیست . نظر شما در این مورد چیه؟
سلام
داداش ، یه سوال مهم دارم ازت
ابزارهای شکن رایگانی که قبل از قطعی اینترنت ، کار می کرد و وصل میشد با اینترنت پرو هم کار می کنه و وصل میشه؟
این یوتیوب اونم نوتیف اینستا
ولی منطقی نیست برای این استفاده ها
من هات اسپات میکنم رو لپ تاپ فقط برای متاتریدر
اینم کل مصرف چند روز اخیرم
نیاز نداری بهش، همه چیو باز میکنه
واسه همین تست نکردم
شاید بر خلاف مقررات باشه حتی استفاده ازونا
تمام اقا ممنون حتما اقدام میکنم از پراپ پلاس امیدوارم بلایی سرمون نیاد
شرایط ثبتنام:
جهت بهرهمندی از این طرح، لازم است مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان (معادل یک حساب ۱۰۰۰ دلاری) کیف پول خود رادر پنل کاربری سایت پراپ پلاس نمایید.
این مبلغ بهعنوان امانت نزد مجموعه محفوظ خواهد ماند و تنها جهت خرید چالش توسط شما قابل بهره برداری خواهد بود.
در صورت عدم فعالسازی اینترنت پرو به هر دلیل، وجه پرداختی روی کیف پول بهطور کامل عودت داده خواهد شد.
همچنین امکان استفاده از این مبلغ برای خرید حساب نیز برای شما فراهم است.
دوست گرامی
لطفاً مبلغ دو میلیون تومان به
6063737005207020
کارت بنام موسسه کارآفرینان نگین سبز ایرانیان
IR870600260601115854818001
شبا شرکت
واریز بفرمایید
این طرح فقط برای مشتریان وفادار اجرا خواهد شد .
همراهانی که قبلاً در کیف پول خود این مبلغ را دارند فقط
ایمیل خود را ارسال بفرمایند .
توجه بفرمایید طرح مذکور بر بستر بروکرهای عمومی (که در روزهای آینده معرفی می گردند) ارائه خواهد شد و در حال حاضر امکان بهره مندی از حساب معاملاتی در بروکر نئون مارکت فراهم نشده است .
بعد از شارژ کیف ، اطلاعات زیر را برای پشتیبان ما در پلتفرم روبیکا یا همکاران سایت ارسال کنید
ایمیل ثبت نامی در سایت
کد ملی صاحب سیمکارت
شماره ی تلفن همراه اول (فقط همراه اول)
نام و نام خانوادگی صاحب سیمکارت به صورت کامل
بعد از ارسال و ثبت این اطلاعات ، در بازه زمانی یک الی هفت روز ، از جانب شرکت مخابراتی همراه اول لینک پرداختی برای شما پیامک میشود که از طریق سایت همراه اول اقدام به طی مراحل دریافت مجوز اینترنت پرو و پرداخت هزینه مربوطه خواهید نمود .
50 گیگ یکساله
چه میشه کرد
ما نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم
دوستانی که میگن ما رفتیم به نمایندگی همراه اول و فقط مشخصات دادیم و بعدش لینک برامون اومد , مشخصات نمایندگی رو دارن که ما هم بریم؟
چون من به چند تا نمایندگی که سر زدم , همه گفتن که ما انجام نمیدیم.
فک کردن بهشم قلبمو به درد میاره
که به کجا رسیدیم