جسارتا شغل خاصی دارین که براتون میفرستن ؟ یا شرکت دارین ؟
نه متاسفانه، بیکار بیکار
البته خیلیم مهم نیست شاید نشه ازش برای متا استفاده کرد چون من شنیدم فقط تلگرام و واتساپ رو باز میکنه …
حرف های زیادی در مورد این اینترنت پرو زده میشه
معلوم هم نیست که کدوم درست هستش
یه عده میگن وصل میشه به همه سایت ها
یه عده میگن فقط به چند تا سایت وصل میشه و بقیه قطع هستش
آخر نفهمیدیم که این اینترنت پرو برای ما تریدرها به درد میخوره یا نه
چاره ای نیست
بله 50 گیگ خیلی کم هستش مخصوصا اگه بخوای گیم هم بزنی
حالا خود ترید خیلی حجم مصرف نمیکنه
ولی باید یه کاری کرد نمیشه همینطوری بشینیم و هیچ کاری نکنیم
بیشتر از دو ماه شده
ظاهراً فقط 50 گیگ نیست بعد از تموم شدن 50 گیگ میتونی 40 گیگ هم بخری . تو اخبار دیجیاتو اینجوری گفتن
من فقط منتظرم اون دوستمون که از پراپ پلاس اقدام کرده نتیجه رو بگه اگه اکی شد منم اقدام میکنم
حالا قبل از خرید , بتونیم اصلا این اینترنت پرو بگیریم , حجم اضافه خریدن پیشکش
50 گیگ هدیه فعال سازیه … حجم میشه خرید
خبری شد داداش؟؟
خبری بشه اینجا اطلاع میدم
اره میدونم ولی تو ویدیو های دیجیاتو کورش چایچی بار ها گفته که بعد از تمام شدن 50 گیگ اولیه فقط 40 گیگ دیگه میشه خرید . یعنی فعلا برای یک سال فقط 90 گیگ کلا میتونی نت داشته باشی
دسترسی ها متفاوته
مثلا من پرو دارم و همه چی باز میکنه
رفیقم پرو داره یوتیوب و اینستا باز نمیکنه ولب هر دو متا رو باز میکنند
اره این که دسترسی ها متفاوت هست رو میدونم فقط میتونم امیدوار باشم که اگه بتونم از پراپ پلاس دریافت کنم و کلاهبرداری نباشه یک دسترسی کم تر محدود داشته باشم مثل شما .
و این که یکی از اساتید که پرو ایرانسل دارن گفتن همراه اول در دو گیگ روزانه خیلی دزدی میکنه و حق روزانه برای دوستاشون که همراه اول دارن خیلی زود تموم میشه ولی خودش که ایرانسل داره میگفت چنین مشکلی نداره . نظر شما در این مورد چیه ؟ ایا چنین چیزی حس میکنید که خیلی زود تموم میشه ؟
نه من فقط برا متاتریدر لپ تاپ هات اسپات میکنم ساعتی 6 مگ مصرف میکنه
اکی ممنونم امیدوارم منم بتونم بگیرم ![]()
![]()
سلام اقا یه سوال هم در مورد نوع سیمکارت داشتم که من برای پرو کردن یدونه همراه اول اعتباری خریدم و چون همه جا میگفت برای پرو کردن باید دامی باشه بخاطر همین من الان سیمکارت رو دامی کردم ایا این کار درست باد یا نه ؟
دوستان کسی هست تونسته باشه با پراپ پلاس نت پرو بگیره
یکی از دوستان اینجا اقدام کرده من منتظرم ایشون جواب بدن تا منم اقدام کنم اگه کسی واقعا تونسته بگیره به ما هم با مدرک ثابت کنه بریم بخریم