اقا کسی امتحان کرده دریافت سیمکارت پرو از پراپ پلاس رو که میده یا نه؟ من خودم نمیگیرم . فقط میخوام بدونم که واقعا میده یا نه ؟
۲ تومن پول پراپ میدی
۲ تومن هم پول سیمکارت
اینجوریه مثله اینکه
اره اونو فهمیدم فقط میخوام بدونم واقعا میدن یا نه و اگه میدن احتمال داره که بعدا بلا باشه به سر ادم ؟
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی، لینک این اینترنت لعنتی برای همه مهندسین دارای ش نظام مهندسی، پزشکان دارای ش نظام، پرستاران،مدیران عامل، کارمندان نهادها و ارگان ها و نزدیکان و اعضای شرکت ها تا جایی که بنده دیدم ارسال شده.
حالا دوستی هم در کمی بالاتر گفتن که با ثبت نام در نصر میشه دریافتش کرد البته این مورد رو من اطلاعی نداشتم.
در هر صورت به نظر نمیرسه که اینترنت متصل نشه دوستان، به نظرم اینترنت بین الملل متصل خواهد شد در نهایت حالا شاید کمی دورتر از لحاظ زمان.
اما
قیمت ها دیگه روی اینترنت با مبلغ جدید شکل گرفته برای اپراتورها، یکی از دوستان که در ایرانسل در حال کار هست میگفت ایرانسل با همراهی همراه اول داره تلاش میکنه یه قیمت جدیدی روی سرویس ها جا بندازن تا به الان هم ایرانسل اعتراضی نکرده که چرا اینترنت پرو رو باید همراه اول فقط بده. دارن کم کم بازخورد ها رو میسنجن و میخوان جا بندازن.
اگر کسی بخواد بگیره مستقیم از نصر میگیره دیگه چرا لقمه رو دور سرش بچرخونه.این چه نوع بازاریابی هست منت هم میزارن😒ملت رو ….فرض کردن متاسفم.
اخه مگه عضو نصر بودن راحته که همه از نصر بگیره؟ برای این که از نصر بگیری یا باید شرکت ثبت شده داشته باشی یا کارمند شرکت باشی
شما مثل اینکه آپدیت نیستی ثبت نام آزاد کاران خیلی وقته شروع شده و همون روز معمولا لینک میاد و نیازی به عضو جایی بودن نیست.
من نمیدونستم پیش ثبت نام کردم ببینیم چیزی میاد؟
اره شوهرخواهر من شرکت پیمانکاری ساختمونی داره براش پیام نت پرو اومده درصورتیکه کارش بتن ریزیه ربطی به اینترنت نداره اصلا
من یه هفته ای میشه تو نصر ثبت نام کردم. بعنوان آزادکار . ولی برا من پیام نیومده .
فک نکنم کسی انقد بیکار باشه که برای شماره من درخواست اینترنت پرو کنه😄
البته یه جورایی مصرف اینترنتم گاهی وقتا بالاس شاید بوی کباب به دماغشون خورده. زدن به کاهدون ![]()
اره الان منم ثبت نام کردم از نصر ولی یکی از اساتید که خودش برای پرو پول خرج کرده گفت خیلی ها به اعنوان ازاد کار ثبت نام کردن و بیش از یک ماهه منتظر هستن . من نمیخوام ریسک کنم که هم پول به پراپ پلاس هم فعال نشه . یا بد تر فعال بشه بعد دردسر بشه برام . ولی به احتمال خیلی زیاد یک شنبه از طریق پراپ پلاس اقدام میکنم
کجا شما کار میکنید ؟ دولتی سپاهی یا همچین چیزی هستین ؟ یا تو تو خانواده نظامی چیزی هستین شما؟
منم اگه بدن میگیرم . خب چاره ای نداریم . نگیریم چیکار کنیم ؟ من یه اکانتم رو سگب هست یکی دیگه رو کمبت . مجبورم بگیرم .
من اوایل 404 با پراپ پلاس کار میکردم . سه تا ریل ازشون داشتم. ولی الان حساب ندارم ازشون . چند باری برداشت کردم . پراپ بدی نیست . سرورشون اون موقع زیاد جالب نبود . یکی دو بار هم بخاطر جابجایی بین سرور ها کلی الاف شدیم . موقع برداشت هم همیشه چند هزار تومن از قیمت روز دلار پایینتر حساب میکردن . مثلا تتر رو 90 تومن بود . از 85 حساب میکردن . بار اول گفتم شاید اشتباه شده بعدش تو چند تا برداشت بعدی دیدم کلا سبک کارشون این شکلیه
اون موقع که تو پراپچک هر روز میگفتن پراپ پلاس اسکمه من هر دور ازشون برداشت میکردم .
نه داداش من هیچ ارتباط دولتی یا نظامی ندارم خدا روشکر ![]()
![]()
![]()
نه اون دوست عزیز آقا یا خانم الین رو تگ کردم . ایشون گفتن برام پیام اینترنت پرو اومده
من فقط یک شنبه برای پرو از طریق پراپ پلاس اقدام میکنم پراپ نمیخرم ازش فقط سایت باز نمیشه برای ثبت نام
اقا فقط اگه اقدام کردی و اکی شد به من خبر بده که خیالم راحت بشه که کلاهبرداری نیست
باید بخری دیگه . حداقل اکانت یک کا .
دو میلیون میریزی تو ولت پراپ پلاس . بعدش مشخصاتتو میدن همراه اول .بعدش اگه تایید شدی . همراه اول برات لینک خرید اینترنت پرو میفرسته .بعدش دو میلیون و دویست هم میدی به همراه اول اینترنت پرو میگیری بعدش با پول تو ولت پراپ پلاس باید اکانت بگیری . اگرم همراه اول تا هفت روز تاییدت نکرد . میتونی پول ولتو برداشت بزنی
من اینطور متوجه شدم
منم همین طور متوجه شدم ولی هم سایت پراپ پلاس برای ثبت نام باز نمیشه هم میگن پرو که همراه اول میده خیلی مشکل داره حتی میگن خیلی زود دو گیگ تموم میشه همراه اول کلاه برداری میکنه .البته من خودم خبر ندارم