این مدت شنیدین میگن که مثلا بازار پیش بینی میگنه که توافق میشه یا جنگ میشه یا فلان میشه یا …. بنظرتون چقد این جمله درسته؟
بازار رفتار بزرگای بازاره خیلی وقتها خود اوناهم نمیدونن قراره چه اتفاقایی بیفته ولی به نظر خودم میشه تا حدودی کمی زودتر از بقیه با پرایس اکشن رفتار بزرگارو دید و حدس هایی زد نه پیشبینی که خود همون حدسها توی بسار عدم قطعیته
نه، اگه درست بود که خود بازار هم با حرکت های ناگهانی بعد اتفاقات مهم غافلگیر نمیشد، هیچ قطعیتی وجود نداره و در نتیجه هیچ پیشبینی وجود نداره.
هیچچیزی رو نمیشه پیشبینی کرد با این حساب!
بزرگا کیان تو ایران؟
هیچی چیزی رو نمیشه پیشبینی کرد با این حساب
سوالت جوابی نداره واقعا ولی به نظرم به جای اینکه ذهنتو درگیر پیش بینی بکنی دنبال این باش که چطوری میشه تو بستر عدم قطعیت تصمیم گرفت جایی که زیر پات هیچی نیست
یک کتاب هم بهت معرفی میکنم که خیلی جذابه دوست داشتی بخون
تقکر نامطمئن (آنی دوک)
درسته
ممنون از کتابی که معرفی کردین
صدرصد بعضی ها که علمشو دارن تونسته بودن جنگ رو ببینن و حالا علمای دیگه حتی تاریخش رو.
وا چه علمی؟؟؟؟؟ منم میخوام
برای درک عمیق این موضوع و اینکه بیشتر بتونید درموردش بخونید پیشنهاد میکنم سری کتاب های socionomics دکتر رابرت پرکتر رو بخونید
نظریه علیت رفتار اجتماعی به نام socionomics را برای سرشت روند و رویدادهای مالی، اقتصاد کلان، سیاست، مُد، سرگرمی، جمعیتشناسی و جنبههای دیگری از تاریخ اجتماعی انسان توسعه داده است.
درود بر شما
سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که ترجمه داشته باشه
فایل زبون اصلیشو دارین احیانا؟
سلام عزیز فایل زبان اصلی رو تو تلگرام دارم که متاسفانه اینترنت وصل نیست
ای بابابابابا
ایشالا وصل شد میگیرم ازتون
سلام و درود
بله واقعا همچین مسئله ای وجود داره و پیش بینی مارکت میتونه اتفاقات آینده را تا حدی نمایان کنه.
تعداد مثال هایی که بخوام بزنم براتون واقعا بیشماره، ولی شما میتونید تا حدی پیش خور شدن روند مارکت را، به واسطه اتفاقات آتی را حدس بزنید.
به خصوص روی نماد هایی مثل طلا و بیت کوین
موفق باشید ![]()
چه طور مثلا؟ یعنی مثلا میشه گفت کی صلح میشه اینا؟
سلام و احترام
خیر، تشخیص زمان امری غیرممکن هستش و قطعیتی نداره.
کلا نمیشه به طور قطعی در مورد اتفاقات نظر بدی بلکه میشه جنبه احتمال رویداد رو افزایش یا کاهش بدی.
مثلا، شما احتمال میدی جنگ میشه و کلا 40 درصد این مسئله رو احتمال میدی ولی روند طلا طوری شده که انگار داره پیش خور میکنه خبر جنگ رو. بنابراین شما دیگه 40 درصد احتمال نمیدی، میگی مثلا 70 درصد ممکنه جنگ بشه. خلاصه با روندهای بازارجهانی، بحث احتمال وقوع رویداد قابل پیش بینی میشه ولی بحث زمان یکم پیچیده تر هستش.
موفق و موید باشید
من صد در صد با شما موافقم
تعجبم از کانالای تو بله و تلگرامه که یه جوری حرف میزنن انگار واقعا علم غیب دارن
و بهه شخصه ۳-۴ بار دیدم اشتباه میکنن اما اصن به روی خودشون نمیارن