درود و احترام نادر عزیز
ممنون از اینکه اینقدر کامل و دقیق تجربه تو نوشتی
در مورد روزهای اول، کاملاً حق با شماست؛ فشار اولیه بالا بود ولی خوشحالیم که از روزهای بعد کیفیت قابل قبول شده و راضیکننده بوده. هدف ما هم اینه که همین پایداری رو حفظ کنیم و باز هم بهترش کنیم
عملکردت هم عالیه دقیقاً همون دید حرفهای که گفتی (کنترل هیجان و پایبندی به استراتژی) توی مسابقات خیلی تعیین کنندهست. امیدواریم همین روند سوددهی رو ادامه بدی
در مورد اسپرد شاخصها هم بهتره عرض کنیم که به دلیل اینکه شرایط ژئوپولوتیکی بسیار وخیم هست ، Lp ها به صورت خودکار اسپرد نماد های شاخص و کالا هارو بالاتر بردن تا مدیریت سرمایه بهتری در بازار بتونن انجام بدن.
باز هم ممنون از فیدبک ارزشمندت، امیدوارم موفق و پرسود باشی.
از پراپکو ممنونم که توی این شرایط سرور ایران رو فعال کرد تا بتونیم به فعالیتمون ادامه بدیم.
لطفا درخواست برداشتم رو بررسی کنید که توی این شرایط نوسان دلار، زودتر بتونیم روش حساب کنیم و بزنیم به یک زخمی.
سرعت و چارت همه چیزش خوب بود به غیر از روز اول که اختلال داشت بعد مشکل رفع شد…من نفر ۱۲۰ مین بودم ۱۱ درصد با مدیریت سرمایه حساب رشد دادم…امروز چند تا معامله باز کردم حواسم نبوده،دراودان روزانه خوردم…و متاسفانه حذف شدم….. استراتژی من خیلی خوبه فقط مشکلم اینه که مدیریت سرمایه رعایت نمی کنم
خیلی ممنون از این اطلاع رسانی که کردید (در مورد اسپرد شاخصها هم بهتره عرض کنیم که به دلیل اینکه شرایط ژئوپولوتیکی بسیار وخیم هست ، Lp ها به صورت خودکار اسپرد نماد های شاخص و کالا هارو بالاتر بردن تا مدیریت سرمایه بهتری در بازار بتونن انجام بدن.) در این مورد پس اگر این طور هست در لحظه ی فعلی کارتون از نظر پلتفرم معاملاتی اوکی هست. ممنون
من وقتی با سرور پراپکو متاتریدرم بالا اومد اشک شوق تو چشمام جمع شد و همونجا برای موفقیت شما دعا کردم که زمینه رو برای ترید فراهم کردین چون من به متاتریدر عادت دارم.
در مورد مسابقه اصلا برام کسب رتبه مهم نیست چون اگه با حجم بالا بدون رعایت مدیریت ریسکم ترید کنم بد عادت میشم . پس ترجیح میدم مثل حساب پراپ باهاشون رفتار کنم ببینم میتونم 12 درصد بگیرم و پاسش کنم ؟؟ یا فرضا به برداشت برسونم
درود بر شما علیرضا عزیز
ممنون از انرژی خوبت و اعتمادی که به پراپکو داری
خوشحالیم که تونستیم تو این شرایط کنار تریدرها باشیم و مسیر فعالیت رو براتون هموارتر کنیم
در مورد درخواست برداشت هم کاملاً درکت میکنیم، مخصوصا با این شرایط بازار. حتماً پیگیری میشه تا در سریعترین زمان ممکن بررسی و انجام بشه.
درود بر شما خانم ناصری
ممنون که تجربه تو با این جزئیات گفتی
خوشحالیم که بعد از روز اول، کیفیت و پایداری برات رضایتبخش بوده
عملکردت هم واقعاً قابل توجهه؛ ۱۱٪ رشد تا رتبه ۱۲۰ نشون میده استراتژیت کاملاً جواب میده
در مورد حذف هم کاملاً قابل درکه، مدیریت سرمایه توی مسابقات خیلی تعیینکنندهست. به نظر میاد فقط همین بخش نیاز به کنترل بیشتری داره و با همین استراتژی، قطعاً میتونی نتایج بهتری بگیری
امیدواریم توی فرصتهای بعدی دوباره ببینیمت و این بار با مدیریت قویتر، تا آخر مسیر پیش بری
در شرایط فعلی که تنشهای ژئوپولیتیکی و فضای جنگی روی بازارها سایه انداخته، نقدینگی در برخی داراییها مثل نفت دچار نوسان و محدودیت میشه. در این وضعیت، LPها (تأمینکنندگان نقدینگی) برای مدیریت ریسک خودشون، بهصورت خودکار یکی از این دو کار رو انجام میدن:
یا معاملات روی نفت رو موقتاً محدود/متوقف میکنن،
یا اسپردها رو به شکل قابلتوجهی افزایش میدن.
این موضوع خارج از کنترل مستقیم پراپهاست و از سمت تأمینکنندگان نقدینگی اعمال میشه تا در شرایط پرریسک، از نوسانات شدید و اسلیپیجهای غیرقابلکنترل جلوگیری بشه.
به محض اینکه شرایط بازار به حالت پایدارتر برگرده، معمولاً اسپردها هم به حالت نرمال نزدیک میشن
واقعاً خوندن پیامتون برامون خیلی ارزشمنده
خوشحالیم که تونستیم دوباره اون حس آشنای متاتریدر رو براتون فراهم کنیم
نگاهتون به مسابقه هم کاملاً حرفهایه اینکه بهجای هیجان، روی مدیریت ریسک و حفظ عادتهای درست تمرکز کردید، دقیقاً همون چیزی هست که در بلندمدت نتیجه میده
۱۱٪ تا اینجا عالیه، امیدواریم خیلی زود به تارگتتون برسید و حتی فراتر از اون هم پیش برید
براتون آرزوی موفقیتهای بزرگتری داریم و خوشحالیم که در این مسیر همراهتون هستیم
من هفته اول رو خیلی ترید رو حسابم نزدم، دلیلشم تاخیر در باز و بسته شدن معامله بود، مخصوصا اینکه من اسکلپ زیر یه دقیقه کار میکنم.
از دوشنبه این هفته شروع کردم به ترید زدن و واقعا سرعت سرور خیلی بهتر شده بود و معمالات اکثرا درست باز میشدن، فقط در بعضی اوقات همچنان سرعت سرور پایین میمومد و قیمت حتی از sl من عبور میکرد و فعال نمیشد.
ولی در مجموع این دو روزی که تو این هفته ترید زدم از سرور پراپکو رضایت داشتم.
نکته خوب دیگه ای که پراپکو داره نسبت به سایر پراپ ها مخصوصا تو شرایط الان کشور، پشتیبانی خیلی خوبشه که محترمانه و به سرعت پاسخ میدن.
اینم وضعیت حسابم تو مسابقس تا اینجای کار:
سلام دوستان پراپکویی، جناب امروز معامله در متاتریدر ۵ پراپکو برا یمن دیر باز شد و حد سود و حد ضرر هم با چند ثانیه عمل کرد البته این رو هم بگم در همون تایم حدود ۱۷ به بعد چارت فراز هم یکی دو دقیقه ای قطع بود فکر کنم نت ملی رو امروز انگولک می کردن. آیا تاخیر برا یمن بوده فقط یا دیگران هم بهش برخوردن؟