چند بکتست برای تست یک ستاپ در روز لازمه ؟

سلام دوستان خسته نباشید و پر سود باشید سفره تون پر دوستان خواستم یک سوالی بکنم برای تست یک ستاپ کلا چند بکتست می‌گرین و در روز چند بکتست

سلام همچنین
من پس از اتمام معاملاتم در روز هر ساعتی بشه بعد کمی استراحت 10 بکتست میگیرم.

ببین من هربار بک تست گرفتم یک سال معاملاتی گذشته رو بک تست می‌گیرم ولی خیلی مهمه که ستاپت چقد توی چارت اتفاق میوفته، مثلا من هر روز یک بار ممکنه اتفاق بیوفته پس یک سال میتونه 100 تا ستاپ بهم بده و میتونم یه وین‌ریت نسبی از گذشته داشته باشم.

اما ممکنه ستاپ شما در روز 3-4 بار اتفاق بیوفته! دیگه نیاز نیست یک سال تست بگیرید مگر دلیلش چیزی غیر بک تست باشه (مثلا اعتماد بیشتر به ستاپ یا آشنایی با ستاپ در شرایط خاص - شرایط خاص هم مثلا من تا 2-3 سال دیگه هر ستاپی رو بخوام بک تست بگیرم حتما این 2-3 ماه اخیر که بازار خیلی حساسه رو بک تست می‌گیرم)

برای بک تست هم معمولا یک روز تعطیل رو انتخاب میکنم و یه صبح تا شب شروع میکنم به بک تست گرفتن با رست تایم هر 45 دقیقه 15 دقیقه استراحت و داخل اکسل می‌نویسم (از زمان کنکور یاد گرفتم)، اما حواست باشه ممکنه تو اینجوری نباشی و خسته بشی و تمرکزت از بین بره پس تا زمانی بک تست بگیر که حس میکنی حال داری و حالت خوبه.

10 عدد معامله یا ۱۰ روز قبل رو بکتست می گیری؟

10 معامله چون هرروز انجام میدم تعدادش زیاد نیست

1 لایک کرده

دوست عزیز تا موقعی استرتژیت به سود دهی نرسه هر چقدرم بک تست بگیری کافی نیست اینم بگم اگر میخوای واقعا سودده باشی حداقل تو یکماه برایند باید مثبت باشه

لایو بازار مهم تره حالا چه میخواد دمو باشه چه ریل مهم چشات مغزت وجودت کندلارو درک کنه و اگر راهت اشتباه باشه اگر استراتژی خوبی داشته باشی باید بفهمی کجاش ایراد داره

1 لایک کرده