همه میدونیم موقع خبر بازار نوسانی میشه، ولی بعضی وقتا اسپردها اونقدر باز میشن که عملاً معامله غیرممکن میشه.یه سوال برام پیش اومده:باز شدن اسپرد موقع خبر تا چه حد طبیعی حساب میشه و از کجا میشه فهمید بروکر داره منطقی رفتار میکنه یا نه؟
باز شدن اسپرد موقع خبر تا حدی طبیعیه، چون نقدینگی کم میشه و تأمینکنندههای قیمت ریسک بیشتری میبینن. اما تفاوت اصلی بین بروکرها اینه که این باز شدن چقدر شدید و چقدر طولانی باشه. اگر اسپرد فقط چند ثانیه باز بشه قابل درکه، ولی اگر مدت زیادی غیرعادی بمونه، باید بررسی بشه.
برای من اسپرد ثابت یا کم در حالت عادی خیلی ملاک نیست. چون خیلی از بروکرها تو بازار آرام خوب به نظر میرسن، ولی زمان خبر مشخص میشه کیفیت فید قیمت و مدیریت ریسکشون چطوره. مخصوصاً برای نمادهایی مثل طلا، نفت یا جفتارزهای اصلی که موقع خبر حرکتهای تند دارن
تریدر هم باید منصف باشه. کسی که دقیقاً روی لحظه خبر با حجم بالا وارد میشه، باید بدونه شرایط بازار عادی نیست. ولی بروکر هم باید قبلش هشدار بده که در زمان اخبار مهم، اسپرد ممکنه افزایش پیدا کنه. شفافیت اینجا خیلی مهمه.
یه چی هم من بگم،مربوط به اسپرده و اما ربطی به خبر نداره
نزدیک تعطیلات سال نو میلادی(۲تعطیلی پشت هم داریم،تولد مسیح و سال نو) کلا ترید نمیکنم
امسال همینجوری نشستم پای سیستم و دیدم اسپرد ۲۲ پوینتی طلا به ۸۸ پوینت تغییر کرده
تقریبا ۱۰روز از کل تعطیلات گذشت اما هنوز اسپرد ۸۸ بود
به پشتیبانی پیام دادم که چرا اسپرد به روال قبل برنمیگرده؟
گفت ایراد از تامین کنندگان هست نه بروکر
۲ دقیقه بعد از اتمام صحبت هامون اسپرد شد ۲۲
امکان تغییر در متا رو دارن؟یا بصورت انتخابی بین حسابها میتونن تغییر ایجاد کنن؟
من همیشه قبل از انتخاب بروکر، اسپرد رو فقط در ساعات عادی نگاه نمیکنم. چند خبر مهم رو هم چک میکنم، حتی اگر معامله نزنم. فقط نگاه میکنم اسپرد چقدر باز میشه و بعد از چند دقیقه به حالت عادی برمیگرده. همین رفتار خیلی چیزها رو مشخص میکنه.