تو تصویر هست اثلن کندلی وجود نداره اما استاپ رو زدن من کاری ندارم تو تصویر مدرک هست تو همه جا نگاه کردم خودتون از تاریخچه معاملات شاهد باشین این عمل باعث شد معامله دوم رو بزنم کلن اسپرد هم نزده حواسم رو چارت بود
عملن چندین پیپ مونده استاپ زده الان به کجا بگیم
قطع اینترنت همینه گفتم کندل سازی هم نشه دستی میزنن استاپ رو ![]()
ببین اگه اسپرد واید شده باشه هم دیده نمیشه رو چارت.
رو چارت بودم معامله دوم رو بعد بستن باز زدم نمیدونم قضیه چیه الان کوپ کردم اولین باره اینجوری شد
دیروز معامله ضرر شد امروز هم بازی بروکر شروع شده یه سل این همه چیز میدونی یه دکمه بود اون شماره معامله اینا رو نشون میداد اونم حذف شد این مشکوکم کرده
تو حالت عادی بدون داشتن معامله هم وضعیت کندلاش همینه یهو واید میشه و میپره، جالبه یکی توی پیج اینستا گفته بود فکری به حال اسپرد متری تون باشید با پرروی جواب داده بودن شما همون برگ های بی بوک براتون خوبه😑 ادعای دروغ ای بوک هم دارن متاسفانه
این بروکر های جدید چندان اعتبار ندارند از اینها چرا استفاده میکنید
به این فرآیند واید شدن اسپرد میگن تو تمام بروکرا هست
یکی کمتر یکی بیشتر
و بدتر از اون اسلیپیج هست که از استابت هم رد میشه
من تو بروکر ارانته اسلیپیج ۴۰ پپی روی یورو خوردم و از استاب رد شد
وینگو هم اسپردش یهو واید میشع تایم ورود پایین به درد کار کردن باهاش نمیخوره دیروز دوتا استاپ من عین همین عکس زده شد با اسپرد
به دلیلشناخت نزدیک با این شخص
به شخصه نه از بروکرش نه پراپش و نه خودش خوشم نمیاد🤷♂️
من کاری با خودش ندارم راجب آموزش هم داده آموزش خوبی داده چون میتونم درک کنم چی گفته ولی راجب پراپ قبلن کار میکردم باهاش رفته رفته قوانین اضافه کرد ول کردم پراپ رو و الانم بروکر هم شروع کرده امیدوار دیگه بروکر هن مثل پراپش نشه