تا حالا حس کردید یک بروکر قیمت را دستکاری کرده؟

سلام دوستان

یه سوالی که همیشه بین تریدرها مطرح میشه اینه که آیا بعضی بروکرها قیمت یا اجرای معاملات رو دستکاری می‌کنن یا نه. مثلاً بعضی‌ها میگن استاپشون دقیقاً خورده ولی در چارت جای دیگه‌ای همچین قیمتی نبوده، یا اسلیپیج خیلی عجیب گرفتن.

دوست داشتم ببینم شما هم چنین تجربه‌ای داشتید یا نه.

اگر موردی بوده لطفاً اینا رو هم بگید:

• نام بروکر

• چه جفت ارزی یا نمادی معامله می‌کردید

• دقیقاً چه اتفاقی افتاد (مثلاً استاپ غیرعادی، اسلیپیج زیاد، تفاوت قیمت با جای دیگر)

• حدوداً چه زمانی این اتفاق افتاد

• آیا از پشتیبانی پیگیری کردید؟ جوابشون چی بود؟

خودم همیشه کنجکاوم بدونم این چیزها واقعاً مشکل بروکره یا شرایط بازار. تجربه شما چی بوده؟

1 لایک کرده

تو بروکرهایی که با ایران کار میکنن خیلی این اتفاق میفته. مثلا بروکر آلپاری یادمه دو سال پیش سر یه خبر اومد استاپ همه رو زد و کندلش قشنگ کل های و لو هفتگی رو زد. ولی فرداش دیدم همون کندل خبر رو دستکاری کردند و مثل باقی بروکرها کردند.
قاعدتا جواب پشتیبان هم این بود که نقدینگی تو شرایط خبری باعث این میشه و پیگیری من رو رد کرد.

2 لایک کرده

آره متأسفانه خیلی پیش میاد. بروکرا معمولاً پشت اسم اسلیپیج قایم می‌شن و می‌گن موقع خبر طبیعیه ولی بعضی وقتا واقعاً شبیه دستکاریه تا نوسان بازار.

منم یه بار تو فیبو گروپ دقیقاً همین تجربه رو داشتم. موقع باز کردن معامله نقطه ورودم افتاد دقیقاً نزدیک تارگتم! عملاً کل سود معامله پرید و فقط ریسکش برام موند

2 لایک کرده

خیلی سال پیش شاید سال 97 اینا بود، تازه داشتم ترید یاد میگرفتم، اون وقتا اصلا اسمی از بقیه بروکرا بین کاربرای ایرانی نبود (یا حداقل اون کامیونیتی که من باهاشون کار میکردم فقط میگفتن آلپاری) و من اصلا نمیدونستم که بروکر دیگه ای هم وجود داره
گروهی ترید میکردیم و هممون تارگت های دقیقا شبیه به هم رو انتخاب کرده بودیم، یادمه هممون باهم استاپ خوردیم
بعدش استادمون اومد گفت که اینا قیمت رو دستکاری کردن
از چند جای دیگه اسکرین گرفته بود توی گروه گذاشته بود، قشنگ قیمتا توی بروکرای دیگه فرق داشت

3 لایک کرده

من تو آمارکتس این تجربه را داشتم. استاپمو زد بعد که رفتم تو بقیه بروکرها چک کردم اصلا قیمت به اونجا نرسیده بود. تازه حسابمم ECN انتخاب کرده بودم که خیالم از بابت قیمتها راحت باشه!

3 لایک کرده

ایول منم دقیقا همین موضوع رو دیدم. ولی به چشمای خودم شک کردم… الان که تو گفتی برام جالب تر شد

1 لایک کرده

جالبه… بیاید تجربه های بعدیمون رو اسکرین بگیریم بذاریم اینجا

1 لایک کرده

وای چه تجربه ای…. خیلی جالب بود

1 لایک کرده

حس نیست حقیقته.. تمام بروکر هایی که به ایران خدمات میدن b-book هستن

یعنی طرف معامله ای وجود نداره خود بروکر طرف دیگه رو پر مکینه همونجور که سود مارو از جیب میده

ضرر ما هم میره به جیبش…

1 لایک کرده