شایدم از شانسمه
یه چیزی هست میخام بپرسم اینجا جاش نیست یه پیام خصوصی میفرستم برات کمی ذهنم رو از دیشب توی تاپیک خودمون مشغول کرده ![]()
شایدم از شانسمه
یه چیزی هست میخام بپرسم اینجا جاش نیست یه پیام خصوصی میفرستم برات کمی ذهنم رو از دیشب توی تاپیک خودمون مشغول کرده ![]()
حتما حتما حتما کتاب قوی سیاه نسیم نیکلاس طالب رو بخون
و من و خیلی ها دگ ک از اون تو این مارکت ک بیشتر نبودیم ک…
این بازار عدم قطعیته، وقتی میگی قطعیت یعنی باید یه استیمتنت طولانی مدت وین ریت 100 درصد بتونی بدی، امکان پذیره؟ خب چرا اون استاپ رو میخوری؟ چون قطعیت نیست تو ورودی ک میکنی ک حتما بدون استاپ خوردن تیپی بشه
آفرین پس وقتی بینش شما به حدی نرسیده ک بتونی قطعیت مارکت رو اثبات و استفاده کنی، پس هنوز قطعیت نداره ،اگر در اینده کسی تونست اوکیه اون موقع، ما وقتی هنوز نتونستیم دلیلی محکمی بیاریم و اثبات کنیم و استفاده کنیم اگر دال بر اینکه مارکت قطعیت داره پس نمیتونیم بگیم گ قطعیت داره دگ. مث این می ماند ک منم الان بگم شب ها ک همه تاریکی هست، تاریکی نیست چون ما هنوز انسان ها چشممون نتونسته آپدیت بشه بعدا میشه و بعدا میفهمیم ک شب تاریک نبوده و چشم ما مشکل داره ک ما باید به اون لول برسه چشممون ک بفهمیم شب تاریک نیست، روشنه
این ینده خدا میگ در یک سری شرایط مارکت قطعیت داره…پس چرا به نظرت ایشون کل زندگیشو رو همون سری شرایط نمیبنده؟ واقعا جای سواله…ریت ۱۰۰ ینی دارو ندارت رو باید ببندی رو مارکت…
همین کامنت دوستمون کل مطلب رو بست و تمام!!ا
دقیقا ، متاسفانه یا دارن پشت بازو میگیرن برای هم یا هم بخاطر اهداف شخصی خودشونه
یک مبتدی وارد هر کدوم از کامیونیتی ها بشه سرنوشتش به کلی با شکست گره میخوره …
مارکت قطعیت دارد ؟ بله . بخشی از بازار قطعی است که قابل محاسبه و اثبات هست . آیا قطعیت به این است که دقیق در چه زمانی قیمت در کجا قرار می گیرد ؟ خیر .
پس چه جیزی قطعی است ؟ بازار تابع عرضه و تقاضاست آیا این قطعی است ؟ خیر بازار تابع پارامترهای مختلف است یکی این پارامتر است . آیا بازار را میشود فرموله کرد ؟ تا زمانی که یک فرمول خطی برای یک تابع با پارامترهای مشخص وجود نداشته باشد قطعی نیست .
در بخش کوچک اما کافی برای یک معامله گر بازار قطعی است . همین بخش است که باعث سود ده شدن معامله گر می شود . من شخصا خیلی محتاط معامله را برنامه ریزی و مدیریت میکنم . خیلی هم از احتمالات و روابط ریاضی آن سر در نمیارم . قطعیت ها را انتخاب یک نماد . حجم متناسب با دارایی و بازدهی متعارف تعریف کردم و خوب خوشبختانه چند سالی هست که راضی کننده هست . گاهی قمارهایی هم روی تجربه ی خودم می کنم . اما سود فقط در همان بخش کوچک قطعیات است . بقیه هیجان و بازی
قربونت من نه چیزی فروختم نه خواهم فروخت، نه چنلی چیزی دارم، نه قصدشو دارم، اگرم یروز حوصلشو داشته باشم رایگان انجامش میدم.
صرفا خواستم به افرادی که متفکر هستند این دیدگاه رو منتقل کنم، که اگه با سبکشون نمیتونن حرکات بازار رو بفهمن و پیشبینی کنن یعنی یجای کارشون میلنگه و بهتره دنبال تغییرش باشن.
فکر کنم آماتور تشریف داری عزیز، این یک معامله با ریوارد یک هستش، هیچ جاش هم هیچ مشکلی نداره، بنده یاد گرفتم بجای کوچیک تر کردن استاپ و ریسکی کردن معامله، استاپ رو بزرگ بزارم ولی بجاش حجمو بیشتر بزنم.
بالاتر توضیح دادم جیگر، به خودت زحمت بده تاپیک رو کامل بخون، استاپ لاس برای تعیین حجم هستش، برای اینکه بفهمی چه حجمی باید وارد بشی که اگه مقداری رفتی تو ضرر کال نشی
شما باید حجمی رو وارد بشی که قبل از استاپ شدن کال نشی… مباحث ابتدایی بازار هستش این چیزا…
درود به آدم چیز فهم.
یک سن بالایی بود بهش گفتن چجوری جون موندی !
جواب داد بحث نکردم !
گفتن چرا مگه میشه این چیزی که میگی ؟
گفت نه شما درست میگی ….
شماهم درست میگی عزیز دل
موفق باشی
استاپ لاست برای تعیین حجم؟ خب اگر اینجور بود بهش میگفتن حجم ولوم ست نه استاپ لاست . اون چیزی هم ک شما میخای بگی ی چیز دگ است یه اکسپرت مدیریت سرمایه بنداز رو چارتتت خودش انجام میده ولی دگ نگو که استاپ برای تعیین حجمه
بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست
علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست…
ما حرفمونو زدیم و کارمونم کردیم، هرکی خواست نکته ای یاد بگیره گرفت، هرکی هم تعصبی داره به احتمالاتش ادامه بده ![]()
آفرین خودت میگی حرفت زدی، ولی اثبات نتونستی بکنی مارکت قطعیت داره ،خود مارکت هم نمیتونه
حرف زدن ک کاری نداره، حرف زدی دلیل و اثبات کردنش مهمه
اگ اینجوره
منم میگم زمین گرد نیست، من حرفم رو زدم حالا هرکی میخاد نکته اش رو بفهمه و هرکی هم نمیخاد بگه گرده
صد درصد بازار قطعیتی دارد و اگر به این رسیدی که واقعا عالیه. اما قطعیت خیلی فراتر از ۹۹ درصده . چون وقتی یکی ۹۹ درصد حتی اگر یک استاپ هم بخوری درسته ولی در قطعیت میگی من هیچگونه استاپی نخواهم خورد . دمه شما گرم