درود عزیزدل، درسته خوش کام هستم.
در مرحله اول هدف روشنگری دوستان هستش که به این نتیجه قطعیت در مارکت برسند و وقتشون رو پای احتمالات و سبک هایی که رو هوا ترید رو آموزش میدن و درکی از ساختار بازار ندارن هدر ندن.
همینطور شما.منم کلی گفتم قطعیت هست نه همه جای مارکت.باید صبر داشت
…درود عزیزدل، درسته خوش کام هستم.در مرحله اول هدف روشنگری دوستان هستش که به این نتیجه قطعیت در مارکت برسند و وقتشون رو پای احتمالات و سبک هایی که رو هوا ترید رو آموزش میدن و درکی از ساختار بازار ندارن هدر ندن.
درود
خب الان من می خوام به قطعیت در مارکت برسم ( قطعا تمام تریدر های دنیا میخوان ) باید چی کار کنم .
اصلا قطعیت در مارکت یعنی چی و دیدگاه اصلی این قطعیت چیه ؟
در تمام جفت ارز ها جوابگو هست یا فقط رفتاری خاص در یک جفت ؟
چقدر تکرار پذیره ؟
آیا آمار و تست قابل استنادی پشتش هست ؟
و سوالات اینچنینی .
…یتی از نظر ما با احتمال ۹۹ درصد موفق شه اما هنوز ۱ درصد احتمال وجود داره با ضرر بسته شه . پس نمیشه گفت قطعیت وجود داره در بازار . بقول خود شما ما با استفاده از تجربه ای که کسب کردیم احتمالات مختلف رو برای موقعیت های مختلف بررسی میکنیم و تصمیم میگیریم .
عزیز چرا مغلطه میکنی، شما داری راجب موضوع دیگه ای حرف میزنی که بنده متوجهش هستم، حرف شما اینه که خود دنیای ما کلا قطعیتی نداره و در هرشرایطی 1 درصد احتمال اشتباه وجود داره، این در بعضی مباحث کاملا درست هستش.
ولی در مباحث منطقی مثل ریاضی حتی 0.0000000001% هم احتمال اشتباه وجود نداره، و این به دلیل منطق داشتن ریاضیات هستش
بازار هم با ریاضیات کار میکنه و منطق داره… پس قطعیت داره
کافیه که شما موقعیت رو درست تشخیص بدی و از این قطعیت استفاده کنی
در معاملاتی که بینش کافی و 100 درصدی وجود نداره شما باید مدیریت سرمایه رو رعایت کنی چون میدونی بینشت کامل نیست
ولی در شرایطی که بینشت کامل هستش میتونی از علم خودت و قطعیت بازار بیشترین بهره رو ببری…
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
… برسم ( قطعا تمام تریدر های دنیا میخوان ) باید چی کار کنم .اصلا قطعیت در مارکت یعنی چی و دیدگاه اصلی این قطعیت چیه ؟در تمام جفت ارز ها جوابگو هست یا فقط رفتاری خاص در یک جفت ؟چقدر تکرار پذیره ؟آیا آمار و تست قابل استنادی پشتش هست ؟و سوالات اینچنینی .
عزیز ما راجب اندیکاتور ها یا سبک های مکانیکی صحبت ■■■■■■■■■ مارکت کاملا داینامیک هستش.
و بله این استراتژی در تمام PAIR ها قابل استفاده هستش…
شما باید پشت دست بازارساز، نهنگ ها، بانک تریدر ها، کد ها، و هرچیزی که اسمشو میزارید بازی کنید، و این سبک های محتمل که نقض میشن و معلوم نیست چرا نقض میشن رو بریزید سطل آشغال.
یاد گرفتنش نیاز به تمرین و تجربه داره و قطعا در یک تاپیک و به صورت سطحی قابل انتقال نیست.
فعلا در مرحله اول نیاز به شفاف سازی های زیادی هست تا اول قطعیت باور بشه.
کافیه یک استیتمنت شش ماهه از یک حساب متصل به myfxbook بگذارید . بعید می دونم داشته باشید . با وجود این دستاورد بزرگتون .تمام .
امیدوارم موفق باشید.
من آنچه شرط بلاغ است با تو خواهم گفت، تو خواه پند گیر و خواه ملال.
شما میتونی بری سبک های اینستاگرامی و معروف رسانه هارو دنبال کنی، تهشم که استاپ خوردی بگی هانت شدم، مارکت میکر داشت استاپ منو میدید و…
کسی شمارو اجباری نکرده قطعیت رو باور کنی، امیدوارم شما هم با احتمالات موفق باشید👌
همه نظرات محترمه
ولی من نظره شخصیه خودم می گم
قطعیت چند سال عمر منو هدر داد
از وقتی که ذهنیتم رو عوض کردم و بر اساس احتمالات بازار سیستم خودم رو چیدم اوضام به شدت بهتر شد
بازم میگم نظره همه محترمه و هیچ صفر و صدی وجود نداره
…ل داره و در یک سری شرایط مارکت کاملا قطعیت دارهمثل این پوزیشن، که بنده فول مارجین وارد خواهم شدهدفم انگیزه و کمک به ایرانی های پرتلاش هستش، شک نکنید که تهش روشنه اگه تو دام شیاد ها نیوفتید.پی نوشت: قبل از تمسخر و انتقاد با تعصب، از اهمیت آن مطمعن شوید.
بازار فراکتاله و قطعیت داره بعنی جمع اعداد باید بشه صفر.اما مثل حل یه مسئله ریاضیه یعنی چند تا فاکتور باید کنار هم قرار بگیرن و احتمال اشتباه هست.ما نمیتونیم بریم مثلن ده ثانیه بگیم سفارشات برداشته شده یا نه
…ل داره و در یک سری شرایط مارکت کاملا قطعیت دارهمثل این پوزیشن، که بنده فول مارجین وارد خواهم شدهدفم انگیزه و کمک به ایرانی های پرتلاش هستش، شک نکنید که تهش روشنه اگه تو دام شیاد ها نیوفتید.پی نوشت: قبل از تمسخر و انتقاد با تعصب، از اهمیت آن مطمعن شوید.
استاپت رو گزاشتی عوارضی ساوه
بله از الگوی خواصی پیروی میکنه مثلا اگه قرار باشه تا پایین تر از نقطه ورود شما بیاد حتما اون گره شروع روند صعودی رو یه تاچ میکنه پس استاپ لاس خیلی با احتیاط میشه زیر اون کف البته ببخشید که با موضوع اینچنین کم اهمیت وقت شما ر گرفتیم
استاپت رو گزاشتی عوارضی ساوه
تو چرا همه زمان و همه جا هستی ؟ ![]()
همیشه ترجیحم اینه که حرف مارک داگلاس رو گوش بدم…حرکات بازار تصادفیه…
فکت : اگر یک سطح حتی احتمال ۹۰ درصد قراره باشه کار کنه که این درصد اغراقه خودش! باز هم شما در حیطه احتمالات هستید…و اگر ۱۰۰ تا سطح بزارن جلوتون و ۹۰ تاش قرار باشه کار کنه، نمیتونید حدس بزنید کدوم ها کار میکنه…شما رو همه ریسک میکنید تا ببنیید اون ۹۰ تا کدوم ها هستن…
حالا شمایی که فول مارجین میزنی ، آیا سطح ۱۰۰ درصدی داری؟
فول مارجین رو هم که اصن من نمیفهمم…شاید من استدلالم ضعیفه..
اگر شما قطعیت داشتی Stop Loss ست نمیکردی !
اصلا وین ریت یعنی چی تو این بازار ؛ یکم به حرف های که میزنید فکر کنید .
افرادی هستند که بنا به بالا رفتن قیمت دلار جذب بازار مالی میشن شما این اطلاعات رو میدید به طرف و از چاله میوفته تو چاه !!!
…تو چرا همه زمان و همه جا هستی ؟
من عین فرشته های شانه چپ و راست ادمها هستم
زمان مکان بعدهای مختلف حضور دارم
چرا قرشته روی دوش من سیبیلو هستش پس ![]()
اون شاید تخمدان پلی کیستیک داره:rofl:![]()
![]()