چرا بعضی وقتا قیمت توی متاتریدر با جاهای دیگه فرق داره ؟

یه سوالی برام پیش اومده
چرا بعضی وقتا قیمت یه جفت ارز تو متاتریدر من با مثلا تریدینگ ویو یا یه بروکر دیگه فرق داره ؟
مگه قیمت بازار یکی نیست ؟
یا هر بروکر دیتا رو جدا میگیره ؟

سلام باید ببینی با کدوم بروکر تو تریدینگ ویو بروکرت یکی هست قیمتش
همش هم بخاطر LP هایی که بروکر ها متفاوت هست

راست میگی
ولی بعضیا قیمتاشون شفافه و نزدیک به مارکته
ولی از بروکر ها این شفافیت رو ندارن

قیمت و الگو های نمودار مهمترین چیزه طبق تجربه شخصی

اختلاف دیتا بین تمام بروکر ها هست (کم یا زیاد)

در واقع باید ببینی چیزی که میخوای معامله کنی دقیق ترین چارتش توی کجاست (توی حالت سختگیرانه)

مثلا داو جونز دقیق ترین چارتش فقط و فقط توی CMC Markets هست، حتی توی تایم فریم 1 ثانیه هم میری چارت تمیز و دقیقه (برای مثال گفتم)

1 لایک کرده

این برمیگرده به بازار فیوچرز و سی اف دی .بازار فیوچرز مستقیم به بورس وصله و خریدار و فروشنده واقعی دو طرف معامله هستند اما cfd از طریق بروکر ها معامله میشه و معولا یک طرف معامله خود بروکر هست .یعنی از بروکر میخرید و به بروکر میفروشید /به همین خاطر است که اصولا سود بروکرها در ضرر کردن شماست . چرا قیمت در بروکر های مختلف تقریبا یکسانه ؟بخاطر اربیتراژ

1 لایک کرده

سلام . بروکری میشناسید که با نت ملی بشه متاتریدر ویندوز حساب دمو باز کرد؟

وینگو رو امتحان کن

1 لایک کرده

من چند بروکر مطرح بررسی کردم بین شون وینگو خوب بود…اوپو و اوتت و .. اینا رو شخصا با متاتریدرشون حال نکردم

مرسی امیر جان

سر ظهر اکانت ساختم تو سایت وینگو .. متاتریدر هم از سایت دانلود کردم ولی موقع نصب پروکسی میخواست و تو سایت چیزی راجبش نگفته بود ، شما میدونید چجوری میتونم اوکیش کنم؟

برای وب متاتریدر وینگو هم یوزرنیم اوکیه ولی قسمت پسوردش رو نمیدونم باید کدوم پس رو بزنم

سلام امیر جان وقت بخیر

از طریق این 2 فایل میتونید وارد اکانت معاملاتی تون بشید:

How-To-Connect-MetaTrader-5 (1).pdf (487.6 کیلوبایت)

How-To-Connect-Web-Terminal (1).pdf (1.1 مگابایت)
اگرم موردی بود اسکرین شو بزارید براتون بررسی کنیم یا از طریق مدیر حساب تون موارد نصبم میتونید پیگیری کنید.

1 لایک کرده

سلام و خسته نباشید خدمت شما ..

خیلی ممنونم از راهنمایی تون ،‌ احراز هویت کردم و با ایمیل رمزم رو عوض کردم اوکی شد و متاتریدر هم همکارتون داخل تیکت فرستاد …

فقط یه موضوع چارت متا۵ نیم ساعت عقب هست طبیعیه؟

سلام، وقت بخیر
ممنون از توضیح کاملتون :folded_hands:

در مورد اختلاف زمانی چارت، این موضوع معمولاً به تنظیم سرور یا تایم‌زون پلتفرم مربوط میشه و لزوماً به معنی تأخیر در اجرای معاملات نیست

پیشنهاد می‌کنیم تنظیمات سرور و ساعت سیستم بررسی بشه، در صورت نیاز هم از طریق مدیر حساب پیگیری کنید تا دقیق‌تر بررسی بشه.

1 لایک کرده