اختلاف تجربه بین کاربرا طبیعیه؟

با هر تریدری صحبت میکنی یه تجربه ای داره یکی از بروکر راضیه و یکی ناراضی بنظرتون علتش چیه؟

1 لایک کرده

کلا تمام انسان ها در هرزمینه ای ممکنه اختلاف نظر داشته باشن و این هم طبیعیه بالاخره هرکسی تجربیات شخصی و خاص خودش رو داره .

3 لایک کرده

خیلی طبیعیه. چون هر کسی تو شرایط متفاوتی ترید می‌کنه. یکی ممکنه فقط تو بازار آروم کار کنه و راضی باشه، یکی دیگه تو خبر ترید کنه و همون بروکر براش مشکل‌دار به نظر بیاد

1 لایک کرده

به نظرم بخش زیادی از این اختلاف تجربه‌ها به استراتژی برمی‌گرده. مثلاً اسکالپرها خیلی سریع متوجه مشکل اجرای سفارش میشن، ولی کسی که کمتر معامله می‌کنه شاید اصلاً اینو حس نکنه

1 لایک کرده

گاهی هم انتظارات فرق داره. یکی دنبال سرعت خیلی بالا و شرایط خاصه، یکی فقط می‌خواد بدون دردسر کار کنه. همین باعث میشه نظرها متفاوت باشه.

1 لایک کرده

من شخصاً روی وینگو تا اینجا تجربه نسبتاً ثابتی داشتم و نوسان عجیب تو عملکردش ندیدم، ولی فکر می‌کنم باز هم باید در بازه طولانی‌تر بررسی بشه

2 لایک کرده

این اختلاف ها باعث شکل گیری کندل ها میشن

1 لایک کرده

هرکس ضرر میده میگه بده ، هرکی سود کنه میگه خوبه..
این دیدگاه نوب تریدرا هست که عرض کردم

وگرنه تجربه 4 سال ترید حرفه ای من میگه
قوانین رعایت کن _پلن تو اجرا کن…
و اگر سود کردیو سودت نداد:
برو همه جااا داد بزن که اقا فلان بروکرررر اسکم!

4 لایک کرده

واقعا حرفت رو قبول دارم
این هم خیلی باب هست که خیلی ها قوانین رو رعایت نمیکنن بعد میان میگن فلانی بد بود
پولم رو خورد
بعد همین افراد باعث گمراهی چهارنفری میشن که میخوان تازه ترید رو شروع کنن

3 لایک کرده

منم یه ساله درام باهاش کار میکنم اوکی بوده
البته گاهیم بوده که پشتیبانی وینگو لنگ میزده
ولی مهم برداشت بوده برای من به مشکل نخوردم
بروکر جدیدی هم بیاد حجم کم تست میکنم اینطور نیستم همیشه سرمایه ام یه جا بوده باشه

1 لایک کرده

دقیقا همینه.. باید بنظرم شفاف سازی کرد راجب این جریان واریز و برداشت ها

2 لایک کرده

یکی از دلایلش رفتار متناقض برکرها و صرافی ها با کاربران است. کلا من سالها در انها تجربه دارم از سایتهای کلیکی و استخراج و بت و ترید بگیر برو به سایتهای سرمایه گذاری و .. این نوع شرکتها موقع کلاه برداری نمی ایند علنا کلاه برداری کنند بلکه مثلا از هر ده کاربر یکی را لاکار میکنند . این نوع رفتار باعث می شود که کسی حرف مال باخته را قبول نکند چون اگر حرفی بزند 9 نفر دیگر سریعا جبهه گرفته و باعث می شود کسی صحبتهای مال باخته را باور نکند. من شخصا در یک سایت در هنگام برداشت رسید برداشت برایم در سایت صادر شد و به اطلاع همه رسید ولی هیچ پولی بحسابم نیامد وقتی موضوع را بین کاربران مطرح کردم هیچ کسی حرف من را باور نداشت چون پرداختهای انها انجام شده بود

2 لایک کرده