خیلی دوست دارم که در این روزهای خیلی سخت، یه چیزی یه خبری یه اتفاقی حالمونو خوب کنه. اول بگو حال روحیت چطوره و دوست داری اون اتفاق چی باشه ؟![]()
حال خود من زیاد خوب نیست، با این شرایط کاری هم از دستم برنمیاد راستش نمیدونم چیکار کنم فقط هنوز با امید زندم
خیلی دوست دارم که در این روزهای خیلی سخت، یه چیزی یه خبری یه اتفاقی حالمونو خوب کنه. اول بگو حال روحیت چطوره و دوست داری اون اتفاق چی باشه ؟![]()
حال خود من زیاد خوب نیست، با این شرایط کاری هم از دستم برنمیاد راستش نمیدونم چیکار کنم فقط هنوز با امید زندم
والا داغونیم
این شرایط کار و زندگی
دوست دخترمم بعد دوسال همین دیروز ول کرد و رفت خیلی داغون شدم و دارم نابود میشم
متاسفم دداش. نمیدونم چی بگم ولی بلخره این دوران هم تموم میشه
بیماری هستیم که در انتظار شفا رنج بیماری را تحمل می کنیم
چشم به در دوخته منتظریم طبیب از راه برسد
گاهی آهی میکشیم از ته دل سوخته و گاهی به آسمان نگاه میکنیم
اما با همه این حرف ها هنوز امیدواریم
تا نفسی می آید شکر میکنیم
حالم یچی تو مایه های حال کارگران اجباری اردوگاه آشویتس هست . امیدی هم ندارم . تنها کاری هم که ازم برمیاد تنفس از راه بینی و دهان هست .
حالمون عالیه… اخه داداش این پرسیدن داره؟
شخماتیک نمیدونیم آینده چی میشه
امیر ۲۰۶ داری یانه!!
واگر آره غمت نباشه یکی دیگه پیدا میکنی بهترشو
بقول پشه تو برنامه مهمونی= خیلی حال کثافتی دارم
ای ام پول.
.
.
.
سلام و احترام،
راستش بعید بدونم حال کسی خوب باشه و فقط صرفا داریم میگذرونیم به هر نحوی که هستش و تلخ ترین قسمتش اینه که کاری هم از دستمون برنمیاد.
شب تاریکیه
وسط آب
کشتی خورده به صخره سوراخ شده
کاپیتان مسته
ی سریا روعرشه دارن میرقصن
ی سریا هم اون پایین دارن غرق میشن
طوفان هم شروع شده !
ی چیزی میخوایم در حد معجزه !!!
فوقالعادهام . مثل همیشه شرایط هر چی که باشه سعی می کنم بهترین خودم باشم . یک تریدر , استادش بهش یاد داده که در شرایطی که هیچ چیز قابل پیشبینی نیست ادامه بده . یک تریدر خارج از بازار هم یک جنگجوِ
ما میجنگیم هر اتفاقی که بیفته هر چقدر ضربه بخوریم مهم اینه که ما بیشتر ضربه میزنیم . ما تریدر ها همیشه برنده ایم . ![]()
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند
متاسفم. میدونم چه دردی داره و میدونم شاید کلیشه به نظر برسه اما زمان مرهمه. حتی اگه برنگرده …
به این فکر کن که میتونست بدتر باشه. به حال کسی فکر کن که زنش خودش و بچههاش رو ول کرده و حالا هر روز درد بچههاش رو میبینه. حتی اگه اونی که رفته بهترین باشه، و خیلی وقتا آدم فکر میکنه هست، شاید تو هم چیزی به دست آوردی. میگن «غم نخور که تموم شده، خوشحال باش که اتفاق افتاده» ( Don’t cry because it’s over, smile because it happened) . شاید از خیلیهای دیگه که تجربهٔ همچین رابطهای رو نداشتن جلوتری.
داداش مدت زمان اثر کردن این شعر چقدره؟
حدود ۳۸ ساله منتظرم ایام غم تموم شه ![]()
داداش دمت گرم ممنونم بابت دلداریت خیلی گلی:heart:![]()
![]()
خواهش میکنم و ممنون از لطفت. اگه باز هم کاری ازدستم بربیاد خوشحال میشم.
امیدوارم خیلی زود مشکلت برطرف بشه.