الان چارت رو چک کردم و دیدم که تتر از 158 هزارتومن بعد از چند وقت رنج زدن، صعود کرده و رسیده به 165 هزارتومن.
تحلیلی که خودم دارم اینه که بر اساس فیبوناچی قیمت به سطح 196 تومن توی کوتاه تا میان مدت و توی بلند مدت به قیمتهای 211 هزار تومن و 287 هزارتومن میرسه.
نظر شما چیه؟ روند صعودی تتر برای چیه و به نظرتون ادامه داره یا نه؟ اگه ادامه داره تا کجا بالا میره؟
من امروز کلا انس جهانی رو چک میکردم هر چه پایین تر می اومد آقای همتی تتر رو می برد بالاتر بنظرم دستمالی هست تا قیمت واقعی چون با دلار صد و پنجاه هزار تومن و کمتر قیمت طلا باید الان چهارده میلیون حتی کمتر می بود ولی دستکاری میکنن وقتی اینترنت نیست همه چی دست آقای همتی هست دیگ چیز عجیب غریب نیست
چرا نره بالا؟ دلار قبل از جنگ با وجود کمبود ذخیره ارزی بالای 150 ، بعد از جنگ و اون همه هزینه ای که افتاده رو دستشون برای بازسازی و خرج دوستانمون در لبنان و عراق و یمن انتظارمون از دلار بیشتر از اینا بود. ولی خب معمولا چند تا چیز توی ایران حیثیتی و حساسه و به زور کنترلش میکنن مثل قیمت نان و بنزین و دلار. ولی خب تا کی
افزایش دلار نشانه اینه که تحریم دریایی جواب داده و داره رو اقتصاد اثر میذاره حتا با وجود افت طلای جهانی طلای ۱۸عیار داخلی به شدت با نوسان صعودی همراه هست احتمالن بالا دلار ۲۰۰رو رد میکنه و طلای ۲۵تومنی داخلی رو میبینی