سخت نگیر این ایدی ها ربات هستن. محتواهای خودمون رو میخونن و سعی میکنن مشابه اونا محتوا تولید کنن ![]()
دهنتو لامصب این مورد رو نمیدونستم
![]()
کیا رباتند؟ مگه میشه؟
یعنی دوست عزیزفکر کردید دلار و تتر از چارت تکنیکال و روزانه پیروی میکند؟ دلار و تتر نسبت به دیال فقط تحت تاثیر شرایط اقتصادیاست جفت ارز دلار/ ریال اصلا تکنیکال ندارد و فقط در شرایط ثبات اقتصادی می توان تحلیلی غیر از تحلیل شرایط سیاسی برای ان متصور بود
طلا هم هماهنگ با دلار افزایشی شد. البته فقط در ایران
بیخیال، منم نشنیده بودم ![]()
چرا طلا داره اینقد بالا میره؟
همین دو دیقه پیش ۱۹ تومن بود
بعد ربات بیاد اینجا تولید محتوا بکنه که چی بشه اصلا، چه سودی داره دقیقا؟
یه چیز توی سانسور بگم خط و تحلیل چه فاند چه تکنیکال روی تتر در ایران پیروی نمیکنه… تتر رو دولت بالا پایین میکنه نقدینگی بانک مرکزی به خصوص ولی ما خط و تحلیل میچسبونیم روی چارت که بگیم مثلا ما از طریق تکنیکال چارت تتر رو تحلیل کردیم خاستم این مورد رو بنویسم ولی خب گفتن ولش اگر دقت کنید توی چارت چیز خاص یا توضیح خاصی ندادم.
راستی خبری از سارا تو نیویورک دارین که تو اخبار فوری نشون میدادن که بخاطر افزایش سی درصدی بنزین یه وعده غذاشو تو هفته حذف کرده بود که بتونه بنزین بزنه ؟
مگه از دستاورد هامون نبود ؟![]()
پوزیشن هاتون رو 2 برابر بیشتر دقت کنید که اصن شوخی نیست شارژ کردن حساب با دلار 200 تومنی و بالاتر!
واقعا به این راحتیا نیست . خودت که تو این مارکتی بهتر از من میدونی . استرس بیشتر بشه وین ریت میاد پایین . نمیتونی درست تصمیم بگیری . تعادل نداری . پوزیش میره تو ضرر عرق میکنی . نسبت به اطرافیانت پرخاشگر میشی . پوزیشن وقتی میره تو سود . تو سود کم زود ریسک فری میکنی . میاد ریسک فریتو میزنه بعد میره تو سود . بعدش تهاجمی بدون تصمیم گیری درست با حجم بالا انتقامی پوزیشن باز میکنی . حسابتو از دست میدی . واقعیت تریدری با استرس این شکلی پیش میره .
من خودم تو صف نونوایی یه کوچولو با یکی بحثم بشه میام اونروزو خراب میکنم چه برسه به این استرس های افزایش 10 درصدی قیمت ارزی که میخام باهاش اکانتمو شارژ کنم
والا من دقیق تا ۱۸۰ سناریو فروش داشتم دیگه بالاتر از این قیمت قابل حضم نیست برام
دوستان ، نوک قله هستیم ، یکم دیگه طاقت بیارید انشالله به نوک نوک نوک میرسیم ![]()
رو خود تون کار کنید تمرکز ذهنی تون از دست بدید اکانتم از دست میدید
تجربه کال مارجین ۴۷ هزار دلار داشتم که میگم تجربه شخصیه
نوکش یکم تیزه .. اذیت میکنه
عادت می کنی هموطن. نگران نباش. ما دیگه فقط قسمت کوهپایه اذیتمون میکنه. نوک چیزی نیست
با منطق اینکه روی خیلی از چارتها توی تایم فریمهای بالا جوابگو هست و اینکه سطوح خیلی خوبی رو بهت میده
اینکه معلومه دلار باید بره بالا که شکی توش نیست ولی اینکه تا کدوم سطح بخواد بره بالا و کجا بفروشیم رو میشه با استفاده از این ابزارها فهمید.