حواستون به تتر ها‌تون باشه! | تحلیل تتر/تومان

تو تایم‌فریم روزانه، روند کلی بازار تتر به تومان هنوز صعودیه. بعد از اینکه ساختار بازار (BOS) شکسته شده، یه حرکت شارپ و قوی رو به بالا داشتیم که نشون می‌ده خریدارا حسابی پای کار بودن و تونستن قیمت رو هل بدن سمت سقف‌های بالاتر. تو ادامه این حرکت، قیمت تا محدوده سقف (D‑High) بالا رفت و اونجا نقدینگیِ بالای سقف‌ها رو جمع کرد.

در روز شروع جنگ نزدیک همین سقف، یهو قیمت یه سرک کشید بالا و خیلی سریع و شارپ برگشت پایین و نتونست کلوز کنه بالای سقف. تو سبک اسمارت مانی به این حرکت میگن جمع‌آوری نقدینگی یا هانت کردن خریدارا؛ که معمولاً قبل از اینکه بازار بخواد یه استراحتی بکنه و برگرده به محدوده‌های ارزشمندتر، اتفاق می‌افته.

الان قیمت رفته تو فاز اصلاح و داره میاد سمت محدوده کف (D‑Low). نکته قشنگش اینجاست که قیمت در حال حاضر تو ناحیه ارزان‌فروشی یا همون Discount قرار داره؛ یعنی از دید اسمارت مانی، الان قیمت زیر ارزش تعادلیه و جای خیلی خوبیه واسه اینکه دنبال فرصت‌های خرید بگردیم. از طرف دیگه، این ناحیه دقیقاً افتاده رو یه محدوده تقاضا که ناحیه اکستریم هستش و یه اوردربلاک (Order Block) صعودی که می‌تونه باعث واکنش صعودی قیمت بشه.

از لحاظ فاندامنتال و اخبار هم که خودتون در جریانید، اوضاع فعلی منطقه و شرایط داخل کشور خیلی بهرانی و ملتهب هستش و شرایط بر پایه اقتصاد جنگ پیش میره. کلاً هر وقت تنش‌ها و ریسک‌های ژئوپلیتیک میره بالا یا اوضاع یه کم مبهم میشه، تقاضا واسه دلار و دارایی‌های دلاری تو کشور خیلی زیاد میشه، ولی ایندفعه اینطوری نشده و باید ببینیم چی میشه.

خلاصه با این اوصاف، اگه قیمت تو همین محدوده Discount یه واکنش تر و تمیز نشون بده و تو تایم‌فریم‌های پایین‌تر ببینیم که ساختار داره برمی‌گرده بالا، احتمال اینکه دوباره خیز برداره سمت سقف (D‑High) تا نقدینگی اونجا رو بزنه خیلی زیاده که میشه عدد های بالای ۱۶۰ تومان و ۱۸۰ تومان و ادامه روند صعودی رو تجربه می‌کنه.

اما یه سناریوی دیگه هم داریم؛ اگه این کف (D‑Low) از دست بره، دیگه داستان عوض میشه و ممکنه اصلاح عمیق‌تر بشه و قیمت بره سراغ حمایت‌ها و نواحی تقاضای پایین‌تر.

در کل بخوام بگم، الان قیمت تو یکی از حساس‌ترین جاهای بازاره؛ جایی که هم از نظر تکنیکال (بودن تو محدوده تخفیف و تقاضا) و هم از نظر شرایط اقتصادی و ریسک‌های منطقه، می‌تونه تکلیف مسیر بعدی تتر به تومان رو روشن کنه.

6 لایک کرده

تحلیل خوبی بود مرسی
عدم قطعیت فعلا توی همه مارکت ها موج میزنه

4 لایک کرده

تحلیل جامعی بود :sunflower:

2 لایک کرده

چه لحظه ای… :melting_face:

7 لایک کرده

تحلیل جالبی بود
مرسی
اگر حرکت قدیم تتر رو بررسی کنیم نسبت به حرکات قدیمش تتر می‌تونه یه برگشتی داشته باشه تا محدوده‌ی ۱۶۰ هزارتومن
بعد از اون مجدد یه ریزش کم داشته باشه و بعدش روند صعودی‌‌ش رو شروع کنه

6 لایک کرده

تا 120 میریزه

4 لایک کرده

رفت بالا که :thinking:

2 لایک کرده

به ناحیه حساسی برخورد کرده بود

2 لایک کرده

دوستان نظرتون برای تتر چیه ؟
یه تایمی رنج بوده و جهت مشخصی نداشته شما چی میبینید؟

2 لایک کرده

ALGO جان نظرت چیه؟

2 لایک کرده

راستش من به اعداد زیر ۱۵۰ هزار تومن خوشبین نیستم.

یه واقعیتی هست که شاید ما تو ظاهر و چارت ملموس نبینیم، ولی اقتصاد داره به شدت کوچیک میشه. با این وضعیت، منطقیش این بود که الان قیمتها خیلی بالاتر از این حرفا باشه. اگه میبینی الان نیست، شک نکن دلیلش فقط و فقط اقتصاد دستوریه که دارن فنر رو به زور نگه میدارن.

و تکنیکالی اگه بخوایم نگاه کنیم چارت تو کوتاه مدت نزولیه به سمت ۱۵۰ و اونجا هم باید واکنش قیمت رو ببینیم

2 لایک کرده

تو این وضعیت جنگی واقعا خیلی نمیشه تکنیکالی و کوتاه مدت به چارت نگاه کرد. درحال حاضر هیچ سرمایه گذاری حاضر به ریسک کردن نیست و علت رنج شدن تتر هم همین میتونه باشه ینی تقاضا براش وجود نداره حتی اگه اقتصاد داغون باشه و انتظار تورم وجود داشته باشه. ما حتی ی خروج پول هم داشتیم که تتر یهو ریخت ینی سرمایه گذارهایی نقد کردن و از کشور خارج کردن.
به نظرم تو این شرایط بیشتر باید مسائل سیاسی و منطقه ای و جنگ رو برای پیدا کردن جهت احتمالی تتر زیرنظر گرفت

3 لایک کرده

دقیقا منم نظرم همینه

1 لایک کرده

موافقم باهات ولی گفتیم حالا تکنیکالی یه نگاهی بندازیم بهش

1 لایک کرده

با اجازه از اساتید محترم و به درخواست شما :slight_smile: هرچند که تکنیکالی نیست و وابستگی شدید به تحولات داخلی و خارجی داره .
من فکر میکنم روند صعودی هست و تا زمانی که یک روند مشخص وجود داره باید این رو در نظر داشت که مارکت به همون روند تا قیامت ادامه میده! مگر اینکه خلافش ثابت بشه! و به نظرم من فعلا تا زیر 60 تومن تثبیت نکنه هنوز خلافش ثابت نشده و میتونه به روند صعودی ادامه بده.
ولی اگر دیدگاه اصلاح داشته باشیم میتونه به سقف شکسته شده قبلی برگرده ینی محدوده 100 تومن

3 لایک کرده

سلام عزیز

ایا منبعی برای یادگیری اسمارت مانی در بستر نت ملی سراغ دارین ؟که رایگان باشه ؟

نه عزیزم. خودم فایل دارم کلی، اگر مشهد هستی هارد بیار بگیر ازم :grin:

1 لایک کرده

دوستان نازنین من در بله این گروه رو زدم لینکش رو قرار میدم هر کسی دوست داشت بیاد با هم یه گپو گفتی داشته باشیم من تجربه کافی دارم در این بازار و هر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمی کنم متشکرم لینک ورود به گروه همین الان عضو بشید متشکرم http://ble.ir/basod