آیا وین‌ریت ۹۰٪ در ترید واقعاً ممکن است؟

آقا پکیچ فروشی نیست حمله نکنید:joy::joy:

سوال دارم

تو این مدت ک تو این کامیونیتی با شما عزیزان بودم تفهیم شدم ک وین ریت معقول برای یک معامله‌گر بین ۵۰ تا ۶۵ درصده.

الان سوال شده برام که آیا تریدری(منظورم انسان‌های عادی مثل من و شما هستند نه بانک تریدرها) وجود داره که مثلا وین ریت یک سالش ۹۰ باشه؟( اشخاص معروف مثل اون ترید ژاپنی زیادن ، بیشتر دنبال آدمای عادیم)

آیا احتمالش هست؟

اگه ایرانی یا خارجی کسیو میشناسید خوشحال میشم معرفی کنید.

2 لایک کرده

بله ما توی همین انجمن کاربری به نا م ساسان 40277 داریم

این استاد بزرگ که جامعه ی معامله گری مدیون زحمات و اموزشهاشون هستند!

یک گروه روبیکایی با اعضای نخبه و متخصص ایجاد کردند!

ایشون

روی 4 نماد معامله داشتند و 0 درصد ریوارد و 2 هفته هست سابقه ی فعالیت در این بازار را دارند و 7 ترید سالیانه انجام میدهند که هر 7 تریدشون با وین ریت 90% به شکست قاطع دست پیدا میکنه!

4 لایک کرده

درود دوست عزیز

سوالتون دارای ابهام هست.

به طور کلی وین ریت یک ساله یا ماهانه نداریم. شاید منظورتون درصد سود آوری سالانه باشه که یکی از عوامل آن وین ریت استراتژی معاملاتی است. شاخص وین ریت هم از تقسیم تعداد معاملات به سود نشسته بر تعداد کل معاملات به دست میاد که حد اقل باید ۱۰۰ معامله انجام شده باشه. حالا سوال اینجاست که اگه یک استراتژی وین ریت ۹۰ درصد داشته باشه. میزان ریسک به ریوارد اون چقدره و معمولا هیچ معامله گری نمیتونه در تمام معاملات خودش این نسبت رو ثابت نگه داره.بنابرین حالا ما یک شاخص دیگه نیاز داریم که بتونه به طور متوسط نسبت سود و زیان رو در کل یک استراتژی مثلا در ۵۰۰ معامله مشخص کنه اینجا پای شاخص payoff ratio به میان میاد و از نسبت مقدار متوسط سود ها بر مقدار متوسط ضرر ها به دست میاد. که هر کدوم به طور جداگانه محاسبه میشه.

امیدوارم با این سواد کمم مفهوم رو رسونده باشم.

پر سود و موفق باشید :folded_hands:

2 لایک کرده

وای:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

سلام یاسر جان

بله منظورم برآیند سالانه بود

حتی اگه آر به آر ۱ به ۱ باشه بازم‌فک نکنم همچین آدمی وجود داشته باشه

1 لایک کرده

وین ریت 90 درصد در یک سال!! جدی میفرمایید!؟!
البته به هیچ عنوان نمیشه فاکتور وین ریت رو به تنهایی مد نظر قرار داد و باید حتما درکنار آر به آر و تعداد کل تریدها بررسی بشه پس به نظرم سوال شما ناقصه!!

مثلا باید میپرسیدید “آیا یک تریدر عادی با وین ریت %90 در سال و با آر به آر 1 و میانگین 30 ترید در ماه وجود داره یا نه!“

خیر همچین موجودی وجود نداره و احتمالش نزدیک صفرِ!

البته من میتونم بااندیکاتور RSI ی ربات تنظیم کنم که همچین نتیجه ای رو برگردونه ولی دقت کنید که من اون رو تنظیم کردم! ینی بدرد جای دیگه و چارت دیگه و زمان دیگه ای نمیخوره!

میخواید باور کنید یا نه ولی تمام بانک ها و بروکرها معاملات تریدرها رو زیرنظر دارن و اگر چنین آدمی پیدا بشه رو حتما باهاش ارتباط میگیرن و از هرچیزی تو زندگی بی نیازش میکنن و استخدامش میکنن.

اون آدمی که اینجاست و میگه من اختراعی دارم و کشفی دارم و استراتژی دارم که مطمئنه و زندگیتونو عوض میکنه شک نکنید که شیاده و البته روی سگ هم داره و هزار عالم هم جمع بشن نمیتونن روشو کم کنن! تعدادی شون تو این مدت تو کامیونیتی مشاهده شد. و متاسفانه مشتری هم کم ندارن!:roll_eyes:

اگر کسی وجود داره که همچین ادعایی داره و هنوز باهاش ارتباط نگرفتن فقط کافیه ی استیتمنت به بانک های معتبر دنیا بفرسته تا با جت شخصی بیان ببرنش امریکا و نیازی نیست اینجا پکیج بفروشه

1 لایک کرده

احسنت داداشم عجب حرفی زدی :rofl: :rofl: :clap: :clap:

1 لایک کرده

بله هست، ولی شاید سالی سه تا معامله باز میکنه، و البته ریوارد به ریسکش محاله خیلی بالا باشه، نهایت یک به یک

احتمالا با ریسک به ریوارد ۰.۳ یا نهایتا ۰‌.۵ شدنی باشه ولی خب از اونور برآیند اینقدری کم میشه که عملا تفاوتی با مثلا ریسک به ریوارد ۱ و وین ریت ۶۰ نداره

ببین کلا هرکاری کنی آخرش وین ریت و ریسک به ریواردت جوری میشه که با ریسک معقول تو هرمعامله نهایتا باید انتظار رشد ماهانه ی ۵الی ۱۰ درصدی(حالا بعضیا ادعای ۱۵درصد هم دارن ولی من بعید میدونم) روی حسابتو داشته باشی

هرکسی غیر از این ادعایی داشت و مثلا گفت من ماهانه ۳۰درصد یا ۵۰ درصد دارم سود میگیرم(دقت کن گفتم ثابت،اینکه یه ماه مثلا ۳۰درصد سود کنی عجیب نیست ولی این تداوم نخواهد داشت)اون شخص کلاهبرداره

سوال خیلی خوبیه اما بذار رک بهت بگم داداشم این داستان وین‌ریت ۹۰٪ کلاً یه تله‌ست که پکیج‌فروش‌ها راه انداختن تا ملت رو جذب کنن. واقعیت اینه که وین‌ریت به تنهایی یه عدد چرت و توخالیه.
اصل داستان ترید، مدیریت ریسک و R/R هست. ببین، کسایی که وین‌ریت‌های خیلی بالا دارن، معمولا نوسانات خیلی خیلی کوچیک از بازار می‌گیرن. یعنی برای اینکه ۹۰٪ معاملاتشون سود بشه، مجبورن حد ضررهای فوق‌العاده بزرگ و حد سودهای خیلی کوچیک (مثلاً ۱ به ۰.۱) بذارن.این مدل ترید در بلندمدت اصلاً به درد نمی‌خوره، چون فشار روانی زیادی داره وقتی عادت کنی ۹۰٪ تریدهات سود بشه، اولین باری که چند تا ضرر پشت سر هم بخوری، کلا سیستم عصبی‌ت بهم می‌ریزه و چون ظرفیت باخت نداری، احتمالاً انتقام‌جویانه ترید می‌کنی و حسابت رو نابود می‌کنی.این شکل ترید کردن ریسک بالایی داره با این سبک، کافیه یه خبر ناگهانی بیاد یا بازار یه حرکت شارپ بزنه؛ اون موقع چون حد ضررت خیلی دوره، یهو می‌بینی سودِ کل ماهت توی یه ترید پرید!
به جای اینکه دنبال آدم عجیبی باشی که وین‌ریت ۹۰٪ داره، دنبال ستاپی باش که Expectancyمثبت داشته باشه. تریدرهای حرفه‌ای دنیا معمولاً با وین‌ریت ۵۰ یا ۶۰ درصد، ولی با R/R بالا (مثلاً ۱ به ۳) ثروت می‌سازن.پس درگیر این عددهای تبلیغاتی نشو؛ ترید یه دو ماراتنه، نه مسابقه‌ی کی کمتر اشتباه می‌کنه. :growing_heart: امید وارم تونسته باشم نظرم درست گفته باشم . :growing_heart:

2 لایک کرده

یه مسئله ای هم که راجب این سبک معاملات هست اینه که اکثرا اسکلپ و فست اسکلپ هستن احتمالا که از اونور باید فکر اسپرد و کمسیون هم باشی که سر به فلک میکشه و اونم خودش تاثیر منفی روی برآیند کل داره در نهایت

به نظرم افراد خیلی کمی هستن که ممکنه همچنین استراتژی با چنین وین ریتی داشته باشن ولی طبق تجربه من باید پارامتر ها و فیلتر های خاصی داشته باشه تا بتونی به همچین وین ریتی برسی.مثلا اگه یکی اومد و گفت که من یه استراتژی با وین ریت ۸۰ یا ۹۰ درصد با مثلا ریسک به ریوارد ۲ یا ۳ دارم وگفت توی تمام بازارها جواب میده بدون که داره دروغ میگه.فقط زمانی شاید بتونی به همچین وین ریتی برسی که فقط روی یک نماد یا جفت ارز یا شاخص خاص در یک تایم فریم خاص و در یک سشن یا ساعت خاصی یک رفتار تکراری رو مشاهده بکنی و به همچین وین ریتی برسی و معمولا اینجور استراتژی ها سیگنال خیلی کم میدن ولی وین ریت بالایی دارن و الا همچین چیزی شدنی نیست.

1 لایک کرده

داش شما بیا روبیکا وین ریت 600 درصد چمد RR بالای 1000 میبینی :moai::flushed_face::joy::face_with_hand_over_mouth::gorilla:

برآیند سالانه ۹۰ درصد سود زیاد داریم داخل ایران. من برآیند ماهانه ۹۰ درصد و بیشتر هم دیده ام اما هیچ کدام پایدار نیستند.

وین ریت سالانه معمولا نمیگن ، وین ریت یک استراتژی رو میتونی تو مدت های مختلف بررسی کنی

وین ریت یک چیزی هستش که به نسبت ریسک به ریوارد در میاد ، شما هرچی ریسک به ریوارد رو بالاتر ببری مثلا ریوارد 10 بخوای بگیری وین ریتت میاد پایین تر مثلا حدود 10 ای 20 درصد
هر چه قدر هم ریوارد رو بیاری پایین تر مثلا ریوارد 1 بگیری ، وین ریتت میره بالا تر ، مثلا 60 یا 70

من چیزی که دیدم ، پورصمدی تو اینستاگرام یا دوره اش یادم نیست میگفت ، استراتژی که وین ریت مثلا یک داره رو با مدیریت معامله وین ریتش رو بالاتر برد و به 90 میشه رسوند و اون کرده بود ولی اهمیتی نداره اونقدر
به نظرم دنبال این قضیه نباش ، اول دنبال سود ده شدن برو و در آینده دنبال این باش که وین ریتت رو بیاری بالا اگر دوست داری ( مثلا با بهینه کردن استراتژی و مدریت معامله هات)