سلام میدونید که دو موضوع مهم و اساسی ه . ایا تا حالا از این خدمات استفاده کردین و نتیجه بخش بوده ؟
اصلا سمت این پراپ نرید قانون من در آوردی 6 تایی قدر مطلق دارن که راحت میتونن قانونی کلاهبرداری کنن
با پشتیبانی منتور اینا دارن گول میزنن ملت رو شتشو مغزی
با افتخار ثبت قانونی ![]()
سلام و احترام
من راستش با منتورهای رابین سود چندباری بحث و مشورت گرفتم ولی واقعا بهترین و تنها کسی که میتونه شمارو راهنمایی کنه، تمرین کردن و بک تست گرفتن و از همه مهم تر، ژورنال نویسی هستش.
البته که بگم، شما یک چالش رایگان وقتی تهیه میکنی و خدمات منتوری رایگان در اختیارتون میزارن، به نظرم اقدام موثر و قابل توجهی از طرف رابین سود هستش و جا داره تحسین بشه بابت اینکارشون.
من خودم تو این مسئله هنوزم مشکل دارم و سخته برام ولی به هر حال، توصیه میکنم شما در ابتدا اول ژورنال نویسی قوی داشته باشی و ایرادات و اشتباهاتتون رو بنویسید و بعدش با منتورها یا مشاورها بحث کنید چون بالاخره اوناهم علم غیب که ندارن و باید بر اساس عملکردتون بسنجن.
البته که خب به پنل های شما دسترسی دارند و بررسی میکنند ولی به اون چیزی که در روان و ذهنتون باعث شکست شما میشه خیلی مهم تر از علم تکنیکاله که اگر جلوش گرفته بشه تا تکرار نشه، بهترین و موثر ترین کار میتونه باشه.
موفق و موید باشی ![]()