6 پارامتر ارزیابی شرکت رابین سود

سلام از شرکت رابین سود میخوام اکانت بگیرن راجب پارامتر های ارزیابی این شرکت اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده

اکانت هاش از بهترین پراپ ایرانی گرونتره

پارامتر ارزیابی مهم تر از این؟ یه شرکتی که در اندازه اعتبار بهترین شرکت پراپ ایرانی نیست ولی میاد خدماتش رو گرونتر ارائه میده؟!!!1

@admin

لطفا این تاپیک رو به همون تاپیک بررسی رابین سود انتقال بدهید.جدیدا هرچی میایم میبینیم یه تاپیک درست شده میگه رابین رابین یالا رابیییین

و ای کاش در یه توضیحاتی مینوشتید یه راهنما دستوراعمل که همین که اومدید تو کامنیوتی یا یه سوال براتون ایجاد شد قبل از ایجاد تاپیک حدااقل سرچ بکنید والا

همین تاپیک رو بخون عزیز متوجه میشی شرایط چطوریه

6 تا پارامتر داره که در قوانین بهش پرداخته شده و در طور مسیر پاس کردن باید ثبات معامله گری داشته باشی این موارد شامل مواردی مثل تایم و لات و غیره هست و برای من که خیلی روتین سپری میشه

بهترین شرکت پراپ ایرانی کدام هست ؟ سرمایه گذار هم اون از دوران جنگش این همه از کندل سازی اش چند روز طلا تا 80 دلار رفته در این پراپ

شما از سرمایه گذار برتر حساب داری اصلا؟

خوبه اون کندل رو اعلام کرد و تمام ضرر ها رو اصلاح کرد و سود ها رو هم حساب کرد .دگ مشکلش چیه؟کسی اومد بگه من رو بخاطر اون کندل حسابم رو ازم گرفتند؟

شما یه چیزی از کندل سازی فقط شنیدی نمی دونی دقیق چیه.اگر کندل سازی بود ک نمی اومد بگه خب بیان تا درست بکنم و اعلامیه بزنه ک براش

این پارامتر های ارزیابی و بهش توجه نکن من الان 14 روزه ترید زدم همه ش درست در اومده

من هنوز فرصت هامو متاسفانه نتونستم پاس کنم

بد داری حرف میزنیا احترام خودتو نگر دار شما کلا هدفت مشخصه وجه نقدتو از سرمایه گذار دریافت کن بابت این تبلیغات راجب ترید و کندل دیگه سخنرانی نکن خنده مون ننداز

حرص نخوووووریید چرا دعوا میکنید مهربون باشید

منم با پارامتر ها مشکلی نداشتم حسابم ولی مقداری رفته داخله ضرر

من با پارامتر ها خیلی مشکل دارم از منتور مجموعه کمک گرفتم الان بهتر میتونم کنترل کنم ولی کامل مشکلم برطرف نشده

بد حرف نزدم ،

حرف حق رو زدم و خب نه چون تلخههه حرف حق… این رو نگید دگ چی بگید خب.

سرمایه گذار برتر اینقدر بزرگ و شناخته شده هست که نیاز به یه کامنت گذاشتن من هم نداره دگ چه برسه بخاد پول بده از قدیم گفتن کافر همه رو به کیش خود پندارد حالا اگه شما خودتون از جایی پول گرفتید برای کامنت گذاشتن ،سرمایه گذار برتر نیازی نداره به من پول بده اونقدری که بزرگ هست و مشتری داره و برند اوله پراپ مارکت هست

منتور و تراپیست خدمات خوبی ارائه میده منم ازشون کمک گرفتم البته من بودم روی متا رو ترجیح میدم ولی حالا این پلتفرمم میگن نسخه های جدیدش که بیاد به قابلیت هایش اضافه میشه حالا منتظریم ببینیم چی میشه

تراپیستش چیا میگه ؟ به درد بخور هست ؟

واقعا که بیماری خوددرگیری داری

حرف دهنتم بفهم مشخصه چقدر بزرگه و مشتری داره که یکی مثله تورو انداختن اینجا یقه جر بدی

چقدر بحث های الکی میکنید خدایی
جفت شرکت ها خوبن اقا
چقدر سخت میگیرید جدا
اینقدر با داستان های یهویی و مسخره ای که راه میوفته زود فاز نگیرید و داستان برای خودتون نسازید و درگیر حاشیه سازی های مسخره، بیخود و بی ارزش نشید خواهشا
بکشید بیرون از این حاشیه ها
هر جا که فکر میکنید خوبه و بهش اعتماد دارید رو بچسبید بره و هر اراجیفی رو باور نکنید خدایی
بهم دیگه هم کار نداشته باشید و توهین نکنید لطفا :rose:
هر کسی اینجا آزاده و میتونه تبلیغ هر جایی رو خواست بکنه و به کسی هم مربوط نیست

دقیقا درست میگی فقط یچیزی شنیدن از کندل سازی :joy: :joy: :+1: