آکادمی تریدیران | آرشیو ویدیوهای آموزشی ترید (دسترسی با نت ملی)]

:hollow_red_circle::loudspeaker: ویدیو دهم دوره QLitCycle در آپارت آپلود شد .

:backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right:NWOG/NDOG (گپ شروع هفته و روز)

:link: لینک آپارات:

:megaphone::megaphone::megaphone:یک تصمیم مهم؛ ادامه مسیر یا پایان فعالیت؟

:hibiscus:درود به همراهان عزیز کانال،

امیدوارم حالتان عالی باشد.

:pushpin:همان‌طور که در جریان هستید، ما این مسیر آموزشی را با هدف کمتر در دسترس بودن برخی منابع آموزشی بازارهای جهانی شروع کردیم. اکنون که فردا آخرین ویدیو از یکی دیگر از دوره‌های آموزشی (QLitCycle) در کانال آپارات آپلود خواهد شد و با توجه به اینکه دسترسی به منابع آموزشی جهانی (اینترنت بین‌الملل) در مقایسه با گذشته بسیار بهتر شده است، سؤالی برایم پیش آمده که تصمیم دارم پاسخ آن را با شما به اشتراک بگذارم.

آیا در شرایط فعلی که آموزش‌های بی‌شماری در دسترس همه قرار دارد، ادامه دادن فعالیت این کانال همچنان برای شما ضرورت دارد❓

من می‌خواهم تصمیم نهایی‌ام برای «ادامه فعالیت» یا «توقف کامل و تبدیل کانال به آرشیو» را بر اساس نیاز واقعی شما بگیرم.:folded_hands:

:warning: مهلت شرکت در نظرسنجی تا پایان همین هفته است.

لطفا یا به کانال روبیکا (آکادمی ترید ایران) برای ثبت نظر سنجی مراجعه فرمایید یا همینجا کامنت کنید

از مشارکت و همراهی همیشگی‌تان سپاسگزارم. :folded_hands:

ویدیوهای دوره‌های آموزشی زیر به‌صورت کامل در کانال آپارات آکادمی تریدیران منتشر شده‌اند:

:books: QLitCycle

:books: YBH Smart Money (Super Strategy)

برای دسترسی آسان‌تر، ویدیوها در قالب لیست‌های پخش (Playlist) دسته‌بندی شده‌اند تا بتوانید هر دوره را به‌ترتیب و بدون نیاز به جست‌وجوی پراکنده مشاهده کنید.

:link: لینک کانال آپارات:

:hollow_red_circle: برای علاقه‌مندان به سبک ICT، مجموعه ویدیوهای آموزشی ستاپ معاملاتی 15/15 ICT را در قالب یک لیست پخش در کانال آپارات منتشر کرده‌ام تا دسترسی به این آموزش‌ها ساده‌تر و منظم‌تر باشد.

:hollow_red_circle: برای علاقه‌مندان به سبک ICT، مجموعه ویدیوهای آموزشی ستاپ معاملاتی 15/15 ICT را در قالب یک لیست پخش در کانال آپارات منتشر کرده‌ام تا دسترسی به این آموزش‌ها ساده‌تر و منظم‌تر باشد.

ممنون بابت ساخت همچین کانالی داخل آپارات :heart:

یه سوال داشتم, این استاپ مربوط به کدوم سری ویدیو های مایکله? چون تا منتورشیپ ۲۰۲۳ رو که من دیدم همچین ستاپی (15/15) ارائه نشده بود

در ضمن لینک هایی ک گذاشتید هم خطای ۴۰۴ میده

عرض ادب و احترام و وقت بخیر و سپاس بابت اطلاع‌رسانی درباره خطای 404. بله حق با شماست موضوع را به تیم پشتیبانی آپارات گزارش داده‌ام و منتظر پاسخ و رفع مشکل هستم.

در مورد ستاپ 15/15 هم تا جایی که من اطلاع دارم این ویدیوها از کانال MZ ICT تهیه شده‌اند اما درباره اینکه این مدل مستقیما از آموزش‌های مایکل گرفته شده یا یک مدل توسعه‌یافته توسط مدرس این ستاپ است اطلاع و مستندات کافی ندارم و نمی‌خواهم در این مورد اظهار نظر نادرست داشته باشم.

در صورت تمایل فعلا تا زمانی که مشکل 404 کانال برطرف شود برای دسترسی به ویدیوها می‌توانید در گوگل کروم عبارت «ستاپ معاملاتی 15/15 ICT آپارات» را جست‌وجو کنید. ویدیوها از طریق نتایج جست‌وجو قابل دسترسی هستند.

ممنون که این نکات را مطرح کردید.

بله پیداش کردم, فقط یه موردی که بود من چند ویدیو اول پلی لیست رو که باز کردم, صدای ویدیو ها خیلی ضعیف بود, برا شما هم همینطوره یا مشکل از سیستم منه؟
ویدیو اول و دوم مشکل صدا داشت اما ویدیو سوم اوکی بود. فکر میکنم فقط همون دو ویدیو اول مشکل صدا دارند

ممنونم و بابت مشکلی که داشتید عذرخواهی می‌کنم. خوشبختانه مشکل توسط تیم محترم پشتیبانی آپارات رفع شد.

در مورد صدا هم بله، مشکل فقط مربوط به دو ویدیوی اول و در زمان پخش مستقیم داخل پلتفرم آپارات است. در صورتی که ویدیوها را دانلود و با نرم‌افزارهای دیگر پخش کنید این مشکل تا حد زیادی وجود ندارد.

ممنون از دقت و توجه شما و اینکه اطلاع دادید.

دو ویدیوی جدید به کانال اضافه شد.

«سبک بدهی بر پایه RSI | بدهی و تسویه بدهی در تحلیل بازار»

این مجموعه شامل دو ویدیو است و هم‌اکنون در کانال آپارات قابل مشاهده است.

کاملا با بخش مهمی از صحبتتون موافقم

آموزش زمانی ارزشمند میشه که از مرحله دانستن عبور کنه و به درک و تمرین و اجرای درست برسه

صرفا دیدن دوره های مختلف و جمع کردن استراتژی های زیاد بدون تمرین و ارزیابی عملا نتیجه خاصی ایجاد نمیکنه

فقط به نظرم یک نکته هم مهمه و اون اینه که نرسیدن به سوددهی مستمر همیشه به معنی کمبود آموزش یا اشتباه در ادامه دادن نیست

در بازار مدیریت ریسک کنترل هیجان اندازه پوزیشن کیفیت اجرای معاملات و داشتن یک روش آزموده شده با برآیند آماری قابل قبول هم نقش مهمی دارن

به نظرم بهتره آدم به جای دنبال کردن بی پایان آموزش ها یک چارچوب مشخص انتخاب کنه و با تمرین و ژورنال معاملاتی و بررسی نتایج واقعی اون رو ارزیابی کنه و بعد بر اساس داده های خودش تصمیم بگیره که ادامه بده اصلاح کنه یا مسیرش رو تغییر بده

در نهایت آموزش باید ابزار تصمیم گیری بهتر باشه نه جایگزین تجربه و ارزیابی واقعی

استراتژی معاملاتی سی آر تی _ Candle Range Theory (CRT)