دوره و استراتژی و کتاب رایگان 🎯

درود و ارادت

براتون دوره و استراتژی و pdf کتاب های معروف رو آپلود کردم داخل روبیک ؛ فهرستشون رو این زیر میذارم :

آیدی کانال : MirTrade

دوره ها :

:white_check_mark: دوره البروکس

:white_check_mark: منتورشیپ ICT مایکل ۲۰۲۵

:white_check_mark: دوره کامل پورصمدی

:white_check_mark: دوره کامل آهنگری

:white_check_mark: دوره سعید خاکستر

:white_check_mark: دوره ترید سیتی پرو از ارشیا عزیزپور

استراتژی ها :

:white_check_mark: استراتژی SP2L

:white_check_mark: استراتژی PROBTB

:white_check_mark: استراتژی MICROMAP

کتاب ها :

:white_check_mark: معامله گر منضبط

:white_check_mark: معامله گر کامل

:white_check_mark: تحلیل تکنیکال , بنیادی یا ذهنی

:white_check_mark: جادوگران بازار

:white_check_mark: مربی معامله گر روزانه

16 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

3 لایک کرده

یعنی چی ؟

من کتاب و دوره ها رو آپلود کردم تا بقیه دوستان با هر سبکی که دوس دارن آموزش ببینن :neutral_face:

قبل از حرف زدن یکم فکر کنید !

9 لایک کرده

ادرس رو بیکا لطفا

2 لایک کرده

خدمت شما :

Mirhaash

5 لایک کرده

مرسی ازتون توو این قطعی نت کار عالی ای بود

1 لایک کرده

دست گلت درد نکنه🌹

1 لایک کرده

روبیکا پیام میدم

1 لایک کرده

سپاس از شما :rose::folded_hands:t2:

امیدوارم مفید باشه براتون .

سپاس از شما :folded_hands:t2::rose:

چه ربطی داره؟ ایشون برای بقیه این فایل ها رو گذاشته. یه نفر هم که رایگان یه کاری انجام میده ایراد ازش میگیرید؟ حتما باید مثل اون عزیز دل که استراتژی 84 درصدی میفروشه همه بخوان پول بگیرن ازتون؟
راهنمایی هم که ایشون کردن کاملا درست بوده اگه هضمش الان براتون سخته با درد و رنج بعد چند سال حضور تو بازار این جمله رو درک میکنید : باید روی یه سبک مسلط بشید به جای این دوره اون دوره کردن

1 لایک کرده

مشکل من اینه تو حرفای این یارو و خیلیاتون این تناقض هست که میگین لازم نیست سبک های مختلف رو یاد بگیرید فقط رو اونی که میبینید باهاش راحتین تمرکز کنید

این جمله در ذات تناقضه و افتاده دهن مردم و همه دارن میگن

گیریم اصلا به قول دوستان همه ی استراتژی ها یکی ان و شمای تریدر باید ببینی فقط با کدوم راحت تری و باهاش انس میگیری(من قبول ندارم) خب تو باید بیای اکثر سبک ها رو یاد بگیری وتقریبا روشون وارد بشی که اصلا بتونی بعدا یکی رو از اون بین انتخاب کنی یا اصلا با ترکیبیشون یکی رو بسازی ؟

یه جوری میگین انگار آدما علم غیب دارن

1 لایک کرده

این حرفای قشنگ که همه میزنن کاری نداره منم اینا رو فولم ولی خب اشتباهه. کاری نداره منم بخوام مثل همه طوطی وار همینا رو تکرار کنم

1 لایک کرده

نه خب طبیعتا باید یه گشت و گذاری داشته باشی بین آموزشا و سبک های مختلف که خودت رو پیدا کنی. منظور اینه که وقتی که پیدا کردی با چی ارتباط میگیری روی همون بمون چون برای نتیجه گرفتن و حرفه ای شدن باید روی اون سبک کامل تسلط پیدا کنی. روی صحبت کسیه که میدونه با فلان سبک ارتباط گرفته و مناسبشه اما تمرین نمیکنه و نمیدونه که برای تسلط روی اون سبک ابتدا خیلی اشتباه قراره بکنه و باید اون اشتباها ژورنال بشن ازشون یاد گرفته بشه تا در نهایت نتیجه بخش باشه. این تمرین ها رو انجام نمیده و سریع دوباره میره سراغ یه دوره دیگه. دوباره با اون دوره یکم کار میکنه باز ولش میکنه میره دوره بعدی در حالی که همون سبک اول که باهاش ارتباط گرفته بود مناسبش بود فقط زمان بهش نداده بود که توش به مهارت برسه

2 لایک کرده

شما زمانی میدونی یه چیز درسته یا اشتباهه که تجربش کرده باشی. تو ترید زمانی میتونی متوجه بشی که طرز فکرت درسته که نتیجه بخش بوده باشه و سودده شده باشی.
چون صدها بار طرز فکر یه تریدر از شروع تا وقتی که سودده میشه تغییر میکنه و بارها متوجه میشه ذهنیتش راجب یه موضوع اشتباه بوده همین طوریه که شخصیت اون آدم ساخته میشه تو مسیر.
تریدرهایی که با تجربه ان سالهای سال تو مارکت بودن و موفق بودن 100 درصدشون (حتی 99 درصد هم نه بلکه 100 درصدشون) این موضوع رو تکرار میکنن که باید روی چیزی که مناسب شخصیتتونه بمونید و روش به مستری برسید نه اینکه از این دوره و این سبک هی بپرید به سبک دیگه و همش دنبال تلفیق باشید از اول بدون اینکه سودده باشید. حالا اینکه شما میخوای گوش کنی اینکه فول هستی این حرفا رو یا نه فرقی نداره نتیجش رو خودت میگیری گوش ندی زمان بهت درسشو میده گوش بدی به نفع خودته از تجربه با تجربه تر ها استفاده کردی. موفق باشی

1 لایک کرده

درود و ارادت

سپاس بابت لطفتون :folded_hands:t2::rose:

متاسفانه ایشون هر چه قدر بخوای باهاش بحث کنی متوجه نمیشه و به حرف غیر منطقی خودش ادامه میده !

اول میگه چرا چند تا دوره با سبکای مختلف گذاشتی ( که در کل اصلا باز هم به ایشون مربوط نمیشه )

دوم میگه خب اگه یه نفر سبکای مختلف رو نبینه چجوری بفهمه با کدوم راحته

خب من هم سبکای مختلف رو آپلود کردم که هر کس با هر سبکی که راحته بتونه ادامه بده دیگه !!!

کاملا حرفاش تناقض داره و فقط با حرفای غیر منطقی داره از خودش دفاع میکنه

4 لایک کرده

سلام عزیز
کار شما درسته و خیلی ممنون بابت تاپیک های خوبی که میسازید :heart: از تاپیک موزیک ها تا این تاپیک. استفاده میکنیم همیشه از نظرات و مطالبی که میذارید

1 لایک کرده

باعث افتخاره که نظر انسان با شخصیتی مثل شما رو جذب کرده :heart:

1 لایک کرده

اینارو ولش کن.
دمتگرم :rose:

تشکر فراوان از شما