آیا به کسی کمک میکنید آیا آموزش به بقیه میدین یا در کل در بی خبری به کارتون ادامه میدین به آشنا یا فامیل آموزش میدین یا کلن به هیچ یک از اطرافیان هیچ اطلاعی نمیدین که بلخره شده
فکر میکنی کسی اصلا گوش بده هست خودت الان سود هم کنی باز میگن برو پی یه کار این که کار نیست یه بار ببازی میگن هه دیدی این کار نیست
به جز چند نفر به هیچ کس اطلاع نمی دادم
من حتا به نزدیک ترین آدم های اطرافم نمیگم صبح ساعت پنج معامله میکنم کسی نبینه
اونم مخفی کن فقط بد بگو از ترید سعی کن کسی رو هم نیاری
سود و ضررتون رو حتی توی خونه نگید چه برسه به بقیه آدمها
اگر از ضرر بگی ، میگن خب ولش کن و برو دنبال کار دیگه
اکه از سود بگی ، یا میگن خالی میبندی ، یا میگن برامون نقشه کشیده
ایشالا روزی برسه از این فارکس به استقلال مالی برسین
من تنها کمکی که میتونم بکنم اینه که مسیر رامو بگم
پورصمدی
آرش وداد
و غول آخر : تسلط به خودت
کدوم بهتر بود پور صمدی یا وداد ؟
حتی پیش خودت هم یاداوری نکن تریدری
میرم اون کسی که این ماوس رو داد دستم،کشیدن خط روند رو یادم داد رو از قبر میکشم بیرون و همین مانیتور رو میکنم توی … ![]()
یادش بخیر اون سال های اول ترید انقد خط روند استاتیک اینا میکشیم ولی رفته رفته همه چی حذف شد
دوره ای که من آموزش میدیدم یه بنده خدایی خط روند رو مثل استاتیک تبدیل به محدوده کرد
از شدو به شدو یه خط،از بدنه کندل به بدنه کندل یه خط
بین علما چه اختلاف هایی افتاد،یه گروه میگفتن درسته،یه گروه میگفتن غلط
اون زمان کسی دنبال جمع آوری نقدینگی پشت خط روند نبود ![]()
سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن
من خودم بعد از 2 سال کم کم دارم روی خودم تسلط پیدا میکنم
به هرکی بگیم سود کنه خودش سود کرده ضرر کنه بزنه حسابش کال کنه مقصر ماییم
بماند بعضی ها که جلو خودشون نمی تونن بگیرن و صبر داشته باشن میرن پول قرض میگیرن وام میگیرن اخرشم میگن مقصر تویی هزار تا نفرین دیگه
ما خودمون چه طوری به این راه اومدیم بدون دخالت کسی و با اشتیاق صبر خودمون .
اطرافیان دوستان هرکی دلش بخواد می بینه و خودش برای خودش تلاش میکنه ما نماینده هدایت تغیر مسیرش نیستیم.
پور صمدی زیاد رو خط روند کار میکنه اون ۷سال پیش دوره اونو میدیم اون واقعن داشت از خط روند پول میکشید بیرون من هر کاری کردم نشد شاید فرق داشت با روحیات
اگر چیزی در این بازار واقعا سودساز باشه هیچ وقت قدیمی و منسوخ نمیشه
الان خیلی ازتریدرها میگن استراتژی های رایگانش بدرد نمیخوره
از اول هفته چارت طلا به نظرم کندلهای اورلپ میزد
امروز بعد از شروع لندن توی تایم فریم ۱۵دقیقه یه اسپایک زد و من با sp2l ورود زدم،حدود ۱ساعت بعد با تی پی ۱(۲۶۵ پیپ)خارج شدم.مهم اینه که بدونی هرچیزی رو کجا استفاده کنی تا جواب بده
در سکوت میرم تو جنگل زندگی میکنم . سودتو میکنی با ماشینت میری یه خرید دوباره میری تو جنگل تا دفعه بعدی که نیاز شه بری
اموزش اینکه صفر تا صد به یکی یاد بدم اصلا خوشم نمیاد تازه قدرت بیانمم خیلی بده.سود هم دوس ندارم کسی بدونه .چون مثلا یکی یه شغلی داره کسی نمیاد بگه این ماه از مغازت چقد دراوردی؟اما ترید یجوریه که همه پرس و جو میکنن وقتی میفهمن .تا میفهمن سودی کردی میخوان ترید یاد بگیرن نمیدونن چقد سخته چقد ممکنه خطرناک باشه برا سرمایه شون .وقتیم راهنمایی میکنی بدشون میاد انگار تو چش نداری ببینی اونا ترید میکنن یا بهشون اخطار میدی که منصرفشون کنی و اونا پولدار نشن😁
آموزش دادن یک نفر به صورت حضوری میتونه کمک به کنه به ترید خودت اما باید خارج تایم خودت باشه و بعد آموزش میتونی کنار خودتم بیاری موقع ترید که اون حالت روانی اینا چندین سال کمک میکنه بهش جلو بیفته
من انقدرا ادم با حوصله ای نیستم🤣