روانشناسی بازار؛ آیا فرکانس رفتار جمعی نقطه معامله را مشخص می‌کنه؟

میشه گفت فرکانس یک نوع شهود و چارت خوانیه که بر اساس تجربه میاد.

نقاط معامله بصورت کوانتومی هستند و انسان مختار. بعضی معتقدند بازار توسط هوش مصنوعی و رباتها و اکسپرتها و الگوتریدینگها و … و چه بسا از قبل طراحی شده اند و ما پرینت آن را می بینیم و آن را بازی می کنیم. حتی شنبه و یکشنبه که مارکت تعطیل است ؛ میتواند دلیل گپ دوشنبه صبح نیز همین باشد.

علی8 ساله از شیراز

علی هشت ساله خیلی قشنگ زدی تو خال :sparkles::statue_of_liberty:

1 لایک کرده

فرکانس رو نمیدونم

ولی عرضه تقاضا هم نمیبینمش

برای من مارکتی مث انس نبض تورم امریکاست .

و همچنین جفت ارزها گویای تورم دوکشوره .

ولی بورس ها داستانشون متفاوته .بیشتر عرضه تقاضا و کمتر تورم موثرن در قیمت تراز هر کدام .

انس جهانی طوری رفتار میکنه که هم تورم امریکا و هم تورم برخی کشورهای متاءثر از اقتصاد امریکا رو در خودش داره .

البته تکرار میکنم این برداشت منه .

نقطه ورود خروج های امروز

احتمالات شکست رو پایین آوردم

ترید بر حسب هر چی که هست من اون رو بر اساس فرکانس می‌دونم بر اساس نقطه مشترک در چندین گروه.

این میتونه یه تئوری درست باشه یا اشتباه. اصلا کاری به این موضوع ندارم. توی این چند مدت که توی کامیونیتی هستم، دارم میبینم که اکثرا همه به هم انتقاد میکنن. خیلی کم پیش میاد که کمی تامل کنیم به حرف همدیگه. همش دعواست.همش میخوایم همدیگرو توی قالب ذهنی خودمون قرار بدیم. بیاییم به عنوان کامیونیتی تریدرهای ایرانی این رو تمرین کنیم که به همدیگه حمله نکنیم و کمی به نظرات همدیگه توجه و تامل کنیم. حداقل کمی روش فکر کنیم.

1 لایک کرده

ترید یعنی زندگی شخصی یه نفر :clinking_glasses: :pink_heart:

1 لایک کرده

میتونه ایده ی درستی باشه. اگه ساختار بهش بدین و به صورت سیستمی بررسیش کنین میتونه ایده ی جالبی باشه.

به نظر من ترید یه سبک شخصی هست. و خارج از سیستم های ثابت شده ای که همه استفاده میکنن، ممکن هست کسی بتونه یه راه جدید برای ترید برای خودش بسازه. و چه عالی هم هست.

معنی تریدر بودن اینه که از بازارهای مالی بتونی سود مستمر کسب کنی. به هر روشی که بتونی.

دقیقا درست میگید عزیز :clinking_glasses:

1 لایک کرده

مهدی جان بیشتر ترید برای یک گروه نیست

مردم رو بازی میدن یعنی خورده سرمایه ها 90 در صد بازنده ان مثه منو تو

بانک ها سود میکنن و برای سرمایه داران یه بازی هستش بازی نه اینکه سود نداره داره چون اونا میدونن چی بخرن چی بفروشن اونا فقط دوست دارن توش بازی کنن اما با سود

ترید هر کس مثه زندگی شخصی همون فرد هستش

نمیدونی چجوری داره سود میکنه یا ضرر

تعجب داره چون توی اون محیط زندگی نکردی