کروکوبات - شاه کلید دروازه های ازادی اقتصادی

با سلام

متاسفانه این دیوار در خشت اول مسیرش رو گم کرد . دستور شما در پست های بعدی حتما اجرا خواهد شد .

3 لایک کرده

یه چیز دیگه این چیز که ساختی در صورت تثبیت و شروع جا می افته و چند نفر تو این حوزه رو دستت بلند میشن تو شروع میکنی بقیه پیشرفته ترش را میسازن مثل هزار چیز دیگه که ساختن و سریع بهترش اومد پس تو که ثابت قدم ساختی بقیه اش هم با صبر برو جلو دمت گرم باید هم ببخشید که من اینو گفتم من خاک پای همه ام ولی میدونم ارزش داره دادا

1 لایک کرده

دستور چیه لطف شماست.

بزرگوارید .

عرض ادب

عزیز دل 7 تریلیون دلار داره در روز جابجا میشه درسته ؟ با انتشار هیچ اثری بازار جهت گم نمیکنه و بدترین حالت اینه که اون سیستم حجم بیشتذی سرمایه رئ جذب میکنه . این قانون علمه . پا روی قدم های رفتگان میزاری و یه جا پا میمونه از تو به یادگار برای نسل بعد .

نهایت سئ استفاده از سیستم کروکوبات 2 نفر بودن که یکیشون چندین سال پیش سایت زد به این نام دومی هم از قزوین میومد برا کلاس تو روزهایی که اوج بیماریم بود 8 ساعت بنده خدا صبر میکرد دم در . دورش تموم شد 4 تا دوره دیگه هم دید و الان برا خودش گوش شیطون کر کسی شده . من از خدامه این سو استفاده اگر اسمش سو استفادست .

3 لایک کرده

گفتم که منم ارزش داره ولی آقای امامی نژاد بزنم به تخته خوب جواب میدیا؟ یه پا اصفهانی هستی برای خودت (عکسم نگاه کن شبیه کی ام) زنده باد شبتون خوش منم نگفتم سو استفاده من میگم اینا همش مثل مه هست یا مثل هوش مصنوعی که تازه اومده بود کسی استفاده نمی‌کرد یا یه مشت اراجیف میگفتن حالا چی شد بعد دوسال جوری هوش مصنوعی اومد بالا که همه جا ا گرفت و اما اونهایی که چرت میگفتن کجان ؟هوش مصنوعی پیروز شد اینم روی دور بیفته همه میان دنبالش چون بحث سوده

1 لایک کرده

ببخشید من در جریان کشف شما نیستم ولی اگه چیزی کشف کردی که میشه بصورت الگوریتم درش آورد خب بگو چیه و چطوریه تا بک تستش بگیریم.

الیوت هم امواج الیوت رو کشف کرد ولی الان بک تستش که میگیرن میبینن سود ده نیست.

اتفاقا وجود پلیس واقعا لازمه و نیت شما بسیار پسندیده . اما سنگفرش راه جهنم میگن نیات خیر افرادیه که از ادب ، اگاهی و بینش لازم برخووردار نبودن و فقط نیت خیر داشتن . خاله خرسه هم نیتش خیر بود . دقیقا کاری که الان شما کردی و ببین چند دقیقه از وقت بی ارزش من رو از بین بردی .

2 لایک کرده

با درورد
اگر لطف کنی اول مقدمه ای در مورد این ابزار یا اندیکاتور یا … بدهید فکر کنم بهتر از هر سخن و حرفی که پیش آمده باشد.
باتشکر

1 لایک کرده

با سلام محمد خان

صد در صد و ایراد کار من این بود که از این فضا به عنوان نوت پد استفاده کردم . متاسفانه مقاله ی کامل رو که اپلود میکنی میره برا ممیزی ادمین یا فایل ها اپلود نمیشه .

پوزش من رو بپذیرید . وعده کرده بودم اگر تریدینگ ویو وصل شه ما حصل 10 سال کار خودم رو عمومی کنم . شتابزده عمل کردم . جبران خواهد شد .

6 لایک کرده

بله وقتی چیزی برای ارائه نباشه مغلطه جاشو میگره

شما هم سریع بگو ملت باید چه قدر هزینه کنند و کجا ثبت نام کنند

انقدر نیاز به عکس توضیحات نا مبهم نیست چون ته ته همه ی این عکس ها به چیزی که بالا گفتم ختم میشه

نه وقت خودتو بگیر نه وقت ملت

سریع و واضح مثل اون یارو وین 84 درصدی بگو بازاریابی تا تریدر

1 لایک کرده

هر استراتژی مختص یک فرد است و‌ هیچ استراتژی نه قابل اموزش است نه برای کسب درامد خوبه. ایرانی یادبگیره هیچوقت دنبال یاد کرفتن ترید از دیگران نباشه به راحتی ترید یاد میگیره!

2 لایک کرده

نمیزارم 1 نفر دیگه ضرر کنه اگه عمری باشه و 1 نفر در مقامی که تو قد و اندازش نیست کرسی داشته باشه برا حرف مفت

3 لایک کرده

جناب امامی نژاد بنظرم شما پست و مطالبتون رو تکمیل کنید, نتیجه خودش جوابگو همه سوالات و اتهام ها هست. وقتتون رو به جواب دادن به مسائل بی اهمیت تلف نکنید.

منتظر زحمت ۱۰ ساله شما هستیم❤

بقیه دوستان هم لطفا زمانی که کسی خواست چیزی بفروشه و کلاه برداری کنه شروع به گیر دادن بکنید, با این پست هم مانند یه پست آموزشی دیگه برخورد کنیم.

زود قضاوت کردن درست نیست

3 لایک کرده

استاد میتونیم پتروس صداتون کنیم

1 لایک کرده

پسر بچه ی 10 ساله با این سیستم و با 5 دقیقه اموزش سود گرفته .
من خودم هم هیچ دوره ای نرفتم ولی دروغه اگه بگم در زندگی و روش بزرگان کاوش نداشتم . همین باعث شد بعد از 9 سال تازه بفهمم داستان چیه و الان 40 جور بیماری بگیرم به خاطر کار زیاد . حاضرم اتفاقا با خود شما بشینیم ببینیم تو 1 ساعت کی بیشتر سود میگیره . شما یا آرتین همون پسر 10 ساله.

3 لایک کرده

پنیر مفتی تو تله موشه

ایرانی به خودت رحم کن

1 لایک کرده

میدونم داداش, من خودم حالم از پکیج فروش به هم میخوره, فقط میگم صبر کنیم, نتایج خودش گویای همه چیز هست.

لحظه ای که ایشون قصد رفرال گیری, فروش پکیج, تبلیغ یا هرگونه سواستفاده ای داشت, من خودم هم میام سمت شما

من ترید پلن خودمو دارم و نیاز به هیچ اندیکاتور یا EAای ندارم, (نتایجش هم داخل تاپیکم موجوده), فقط میگم صبر کنیم ببینیم این بنده خدا چی میخاد بگه

شما نمیتونی ادما رو نجات بدی. ادمایی که ایکیوی پایینی دارن رو نمیشه نجات داد. اینا هیچ دلیل و منطق و سندی رو نمیفهمن؛ آیکیوی پایینشون اجازه نمیده بهشون. تا صد سال دیگه هم این چرخه ادامه پیدا میکنه. شنیدن و دیدن واقعیت ناراحتشون میکنه. دوست دارن روشونو بکنن اونطرف و اون دروغی که باعث خوشحالیشون میشه رو ببینن تا واقعیتی که باعث دلسردی؛ ناامیدی و ناراحتیشون میشه.

2 لایک کرده

این بنده خدا نه به کسی بی احترامی کرده نه حرف نامربوطی زده ، اجازه بدید صحبتشو کامل کنه.

2 لایک کرده

من متوجه نشدم شما به پنیر مفتی علاقه مندی یا ازش بدت میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2 لایک کرده