کروکوبات - شاه کلید دروازه های ازادی اقتصادی

من ادعایی ندارم ولی ندیده و نشنیده از روی عنوان گفتم این شیاده

حالا شما کافیه فقط بری اون عکسی که از بروکر گذاشته متنشو بخونی ببینی چه قدر غلط املایی داره

و این جمله دیگه هم جالب بود پسر بچه ی ۱۰ ساله با این سیستم و با ۵ دقیقه اموزش سود گرفته

بازم بسم الله دست استاد باز گذاشتیم که ناجی ملت بشه

1 لایک کرده

حسین خان گل

عرض ادب و ممنون از پیام شما . صاحب سخن از مستمع خواهش نمیکنه . این اقایون اجازه بدن به من هیچ لطفی نکردن . ترجیح میدم اتفاقا دیگه ادامه ندم .

2 لایک کرده

فقط بگو برنامه تو وصل شدن نت چیه چطوری انجام میشه و چطور میتونیم نتایج ببینیم و این چطور تو دسترس عموم قرار میگیره شرایطش چیه

1 لایک کرده

کد پاین اسکریپت تریدینگ ویو هست. تریدینگ ویو هم از دیشب تا حالا داره باز میشه

من سیستمم پاورش سوخت و بردم آپدیت ویندوز هم اذیت می‌کرد عوض کردم ویندوز را حالا دارم مثلا پای چارت بایتیکل تحلیل میکنم یهو ریستارت میکنه و میخواد آپدیت کنه و آپدیت هم نمیشه اینترنت یه جوری بستن که همه چی به مشکل خورده

تو نامه ی لایت فارکس به من حتما نوشته بوده در جذب افراد و بازاریابی توانمندم نه در فارکس . با انتشار این پست نون خیلی ها اجر میشه …

بیزنس پلنی که بر پایه ی جهل مردم بنا شده برای بقا نیاز داره به سمپات . نمیدونم این محل چند وقته تاسیس شده .. روزی که دسترسی ها قطع شد 9 اسفند من اولین پستم رو گذاشتم اینم اخزیشه . گار من چیز دیگریست .

اما اگر تو جامعه ای رشدی حاصل نمیشه علت اینه اکثریت دهان و چشم بر افعال عده ای قلیل میبندن و همون چند تا سیب خراب کل بار رو خراب میکنن .

بدا به حال او که خدا عقلش رو گرفت .

از روی ایمیلی که بمن زده شده و نامی که از من تو سایت شرکتی که موجوده و میشه استعلام گرفت همین الان ایشون فهمیده من شیادم . اقا تو سمپات نیستی صرفا احمقی

کانال 50 هزار نفری ایران بیتکوین وقتی بود به بیت کوین میگفتن بیت کویین . خدا رو شکر ایده ی من برای دوری از اذهان با فروش کانال انگار جواب داده دیگه منو نمیشناسه کسی

و حقیر در اسرع وقت گرگ ابداع پیشگیری اهانت سواستفاده ی شخصیت حقیقی پس زمینه ی لایت فایننس میلیاردر جهانی مخترع ۴۲ بیت کوین برداشت فراکتال یونیکورن وال استریت هوش مصنوعی

با جابجایی این کلمات جملات بینظیر و کاملا علمی ای ساخته و به جامعه ی ترید ایران تحویل میدهد

رونق بازار بسته فروش سیگنال فروش فقط حماقته . مبارزه با این حماقت هم خودش حماقته .
تبریک میگم دست منو رو کردین

انقدر ادم ها را احمق فرض نکن

این ایمیل پر از غلطه

چه جوری میخوای اینا رو انکار کنی

شاید بتونی چهار نفرو سر کیسه کنی ولی پا تو میدونی گذاشتی که بچه هاش اینجا مین گذارن

1 لایک کرده

شاه کلید بدبختی :100:

3 لایک کرده

نمیدونم میشناسیش یا نه این یارو رو

ته خندس :rofl:

این عکسا رو تو همه ی تاپیکا بلا استثنا میفرسته .:joy:

2 لایک کرده

استاد میشه تو نامه بعدی بگید اینو اصلاح کنه

we have a many clients we have many clients

2 لایک کرده

فقط نامه بروکر خداست

2 لایک کرده